Sevgilinizle,Eşinizle Sık Tartışır mısınız?/Nasıl Tartışıyorsunuz?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
Tartışma,kavga..
Sessiz mi yoksa gürültülü mü oluyor.?
İlişkilerde tartışmak da gerekli mi? Yani hep bi gitme korkusunu illa karşımızdakine yaşatmalı mıyız?
Böyle bir konu varsa göremedim, ama ben nasıl tartıştıgınızı merak ediyorum bugün karşılaştıgım bir olaydan dolayı.

Merhaba bayanlar... size bir sorum olacaktı ben 8 aylık evliyim kayganam la ve kayinbabamla kalıyorum eşimle cok tartışma oluyor kıskançlık da dolayi ama bana diyor güveniyorum şimdi ise bana karşı birsey hissetmiyorum ama ben evliliği nasil kurtaririm ben esimi cok seviyorum

Merhaba bayanlar... size bir sorum olacaktı ben 8 aylık evliyim kayganam la ve kayinbabamla kalıyorum eşimle cok tartışma oluyor kıskançlık da dolayi ama bana diyor güveniyorum şimdi ise bana karşı birsey hissetmiyorum ama ben evliliği nasil kurtaririm ben esimi cok seviyorum
isterseniz yeni konu olarak açın..

Başkasının konusunda yorum yapılmaz sen bir derdim var topiginden tekrar aç konunu

Tartışma,kavga..
Sessiz mi yoksa gürültülü mü oluyor.?
İlişkilerde tartışmak da gerekli mi? Yani hep bi gitme korkusunu illa karşımızdakine yaşatmalı mıyız?
Böyle bir konu varsa göremedim, ama ben nasıl tartıştıgınızı merak ediyorum bugün karşılaştıgım bir olaydan dolayı.
Karsilastigin olayi yazsan daha cok yorum gelebilir. Öyle tartisilmaz böyle tartisilir diye :)

Biz sik tartisiriz cunku inanilmaz derecede inatciyiz ikimizde ama baktik mevzuu uzuyor birimiz geri adim atariz bence daha da tutkulu hale ceviryor tartisma iliskiyi tabii hersey dozunda guzel..

sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. ayda 1gün ya da 2gün gelip kalır. 5 yıldır böyle.
bugün yanyanayken tartışmadıgımızı söyledim. O da bu huyumuz kötü hiç atraksiyon heyecan yok, ayrılma şansımız yok dedi gülerek. ben bozuldum..
mesajla tartışıyoruz yanı mesela bunun üstüne hemen tartıştık ama atraksiyon yok heralde uzakta olunca.

sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz. ayda 1gün ya da 2gün gelip kalır. 5 yıldır böyle.
bugün yanyanayken tartışmadıgımızı söyledim. O da bu huyumuz kötü hiç atraksiyon heyecan yok, ayrılma şansımız yok dedi gülerek. ben bozuldum..
mesajla tartışıyoruz yanı mesela bunun üstüne hemen tartıştık ama atraksiyon yok heralde uzakta olunca.
Uzak olunca gayet normal tartisma olmamasi. Insan hergün görürse anca uyusmazliklar olur tartisma yapar, o öyle degilde böyle diye. Saten cok sık görüsmüyosunuz, o süreyide tartismaniz gecirmeniz gayet dogal. Erkek arkadasin saka yapmis olabilirmi? Bu huyumuz kötü, ayrilma sansimiz yok diyerek? Ben öyle algiladim sanki

İkimizde inatçıyız ama benimki açık ara önde:KK76:Çok dik kafalısın inatsın der bende sevmiyonmu yani bni derim:KK22:Oda ne alaka der sarılırız geçer:KK70:Zaten çok saçma şeyler yüzünden çıkıyo bu tartışmalar ya:KK69:

cok tartisirz ama saygisizlik yapmayiz cok sükür nisanlimda yapmaz bende yapmam o yüzden tartisma cabuk unutulur :)

biz de çok tartışıyoruz ve sonu ayrılmaya kadar gidiyor, kendi kendimize karar aldık saçma sapan şeyler yüzünden tartışmayalım diye aylardır aramız çok iyiydi hiç tartışmıyoduk ve sanki bana o bundan sıkılıyomuş gibime geldi, ve en son whatsapp yüzünden bana patladı çatladı sonra ben de baktım alttan aldıkça suçluymuşum gibi oluyorum ben de patladım ve ayrıldık

Back
X