sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

benden 4 yaş büyük! küçükken kızlarla aramızda konuşurken de hep derdim ben kendimden 1 yaş bile büyük erkekle çıkmam falan filan büyük konuşmamak gerekiyor sonra yedim o lafı

bence büyük erkek daha iyidir ilerde eşini kıskanacak genç diye ve bıkamayacak birden bööle düşündüm nedense ama yaşıt yada küçük olan erkekler kadın kendini saldı diye yakınırlar tabi bu göreceli bi durum adamına göre değişir 20yaş küçük karısı olan bi adamın karısınında kendini salması mümkün yada 5yaş büyük karısı olan bi adamın karısının bebek gibi olması vs

Eşim 8 ay büyük benden. Olgun olduğu için şanslıyım.
İdeal olan erkeğin 5 yaş büyük olması derler çünkü anca olgunlaşır diye.
Yakın yaşlarda olmak kadın için dezavantaj olabiliyor çünkü kadın hep erkekten genç görünmek ister.
Çok şükür şimdilik küçük gösterdiğimi söylüyorlar ileri yaşları düşünerek de kadın kendîne şîmdiden bakmalı

ben ciddi ilişki yada evlilik için hep yaşca büyük birisi olmalı, gençlerin kaprisi, kıskançlığını çekemem, çocuk mu büyütücem derdim.
eşim benden 10 yaş büyük, evet gençlerde olan pek çok kapris onda yok ve o açıdan çok memnunum ama başlarda yeni ilişki heyecanı olduğu için farkedemediğim bir durum var, benim hareketli yaşam tarzıma göre çok ağır kalıyor, ben hoplayıp zıplamak istediğimde o evde uyuklamak istiyor.

bir de ilginçtir ki etrafımda kendinden gençlerle evli olan arkadaşlarımın ilişkileri çok daha uyumlu görünüyor. yada dışardan ben öyle görüyorum. kadınlar koca genç de olsa yaşlı da olsa uymakta sıkıntı çekmiyor ama erkekler eşlerine ayak uydurmakta zorlanıyorlar gibi.

:90::90::90:
kendimi hep büyük gösterir sanırdım bugün beni liseli filan sananlar oldu çook sevindim sanırım bu da bnm için bi avantaj haa çıtıpıtı olmam da ayrı tabi bnmkiyle arada 1yaş var çünkü.....ama benimki yaşına göre baya bi olgun çoğu zaman yaşıtlarıyla bile gezemez oturup kalkamaz çocuk muhabbeti ediyolr diyip duruyo

üç yaş var aramızda ama on üç yaşda olsa erkekler hep çocuklar bence dışarda büyük evde küçük...

benm sevglm bndn ıkı yas kucuk bunun dezavantjı evlilk tarıhnze oluyr bn 21 evlenme cagına gelmiş nır kızken o 19 ve daha onunde askerliği var yanlız bi güzel yanıda söyleki yasına göre oldukca olgun bir erkek

sevgilimden benden küçük ben başlarda ve hala problem ediyorum okula erken başladığı için aynı zamanda üniden mezun olduk ama insanlara küçük demek garip oluyor hatta abimin tepskisi yuhhh oldu :d çoğu kişiye yaşıtız diyorum artık

eşim bneden 8 yaş büyük ve çok iyi anlaşıyoruz. çok olgun ve sakin bi yapısı var. ben panik olduğumda beni sakinleştiriyor, sorunlara daha akılcı çözümler buluyor, herşeyi alttan alıyor. bana bebekmişim gibi davranıyor, üzerime titriyor. dezavantajı hiç yok :)

81 gün mü 83 gün mü ne büyükmüş benden :)
öyle hesaplamış bi gün
avantajı liseden beri birbirimizi tanıyoruz
dezavantajı birbirimizin o yıllardan beri her şeyini (henüz arkadaşken) biliyoruz
ve bazı konularda olgun davranamıyor

benim de nişanlım benden 3 yaş küçük:) 6 senedir beraberiz tanıştımızda ben 20 yaşındaydım o 17:)..hatta bi gün sinemaya gitmiştik ilk tanıştımız zaman, +18 filmdi ondan kimlik istemişlerdi benden istememişlerdi çok gülmüştüm kendi kendime:)) yaşı askerliği işi derken bunca zaman bekledim..bi de üstüne ailemi ikna etttim geldik bu günlere:)dezavantajı ben şidi 26 yaşındayım evlenince bebek istiyorum yaşım geçmeden e tabi o 23 yaşında gezelim tozalım diyo:)

bence önemli olan kaç yaşında oldugu değil, nasıl davrandığı...
bazı erkeklerle arada 3-4 yaş olsa bile çocuksu olabiliyorlar ya da tam tersi, küçük olanlar gayet olgun çıkabiliyorlar..

amaaaannn erkeler işte hepsinin var bi dezavantajı

bizim de aramızda 9 yaş var.

olgun olması iyi, her konuda bilgisi oluyor beni destekliyor.

ama ben bir probleme ağlıyorsam o da yanımda gülüyor.
bunlar da dert mi diye?

ağzının ortasına 2 tane geçiresim geliyor.

şükretsin şiddete karşıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…