sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

2 yaş var aramızda o büyük benden :) avantajı olduğunu düşünüyorum çünkü o cidden olgun arada ben çocuk kalıyorum :)sen benım çocuğumsun dio hatta öle zamanlarda :) ama birbirimizi tamamlayıp devam ediyoruzz :) inşallah bu yılın sonlarında doğruda düğünümüzü yapıcaz :)

3 yaş büyük benden :) Daha geçende konusu olmuştu aramızda ikimizde birbirimizi tanımadan önce hayatımızda olacak kişinin en fazla 2-3 yaş fark olsun istiyormuşuz öylede oldu

15 yaş büyük

avantaj: çıtır karın var diyerek her daim tehtit edebiliyorum şaka bir yana olgun tabi bazı yerlerde bana katlanabiliyor

dejavantaj: onunla aynı yaşta düşünmemi bekliyor, çok kıskanç, 5. Element daha ne olsun

8.5 yil fark var

Aslinda beni üzmüyo degil bu yas farki. Kötu olan yani = bi an önce evlenmek istiyo ama benim icin daha erken..
He bide derlerya erkegin büyük olmasi iyidir daha olgun falan diye, yok anacim bu hala cocuk gibi

aslında şöyle bir bakınca yaşlanmış erkekler bile olgunca davranamıyor. yaş anlaşmakta çokta etkin bir değişken değil

valla benim sevgilim yok bu işler nasip kısmet meselesi diye düşünüyorum eğer kendinizden yaşça büyük ya da küçük biriyle birlikte olabilirsiniz ben hep kendimden büyük erkeklerden hoşlandım kendimden büyük bir insanla da beraber olabilirim ama bunda babasızlığımın katkısının olduğunu düşünüyorum öyle yani karışık birşey biraz

13 yaş fark var

dezavantaj: çok kıskanç, bebek konusunda bn erken daha yeni evliyiz derken o yaşım geçiyor çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak diyor. herşeyi kendinin daha iyi bildiğini düşünüp çocukmuşum gbi sahipleniyor. dışarı çıkarken bile dikkat et arabalara ayetel kürsi oku bk aman çok dikkat et filan diyor:) bnm normal gördüğüm yada gözmde büyüttğm şeyler ona çok hafif geliyor. jenerasyon farkı oluyor kesnlikle oo annemler zmanındaki gbi bakıyor olaylara bnse bnm zmanımın düşünceleriyle bu konuda ters düşüyoruz biraz.
avantaj: kişiliği oturmuş , çok şey öğrenebiliyorum her kelime hakkında bilgi sahibi, kndmi yanında bi kelebek gbi hissedeblyorum çıtır hatun oluyorum:) ona sonsuz güveniyorum o varsa sırtım yere gelmez herşeyi başarır her zorluğun üstesinden gelir diye düşnüyorum. olgun tecrübeli ve sorumluluk sahibi olduğu için.

2.5 yaş var aramızda o benden büyük

Benim açımdan kötüydü o beni tanıdığında ben tam anlamıyla ergendim yaaa:)) ben 16nın içindeyken o 18deydi. Bıyıkları yeni çıkmış ses teli kalınlaşmış ergenliğe yeni adım atmış bi şekilde görmedim ben onu :))

sevgilim 7 ay büyük benden.
yerine göre o çocuklaşıyor; yerine göre ben çocuklaşıyorum.
beraber büyüyüp gidiyoruz işte

bizim aramızda sadece 11 gün var nişanlım 11 gün büyük benden
erkekler genelde geç olgunlaşıyo ama nişanlım karakter olarak olgun biri olduğu için bi problem yaşamadık

27 güncük var o benden 27 gün daha büyük.. etraftan ''çocukla çıkıyosun sıkılmıyo musun'' diyenleri çok duydum, ama benim sevdiceğim yeri gelince koca bebeğim oluyo, yeri gelince babam oluyo.. asıl benden büyük olsa sıkılırdım. yaşıt olmanın çoooookkk avantajları var, özellikle karşılıklı anlayış konusunda. gün geldi aynı zamanlarda ergendik, sürekli ailelerden şikayet mi etmezdik, boyumuzu uzatmak için neler neler yapardık gün geldi aynı zamanlarda olgunlaştık. zırt pırt anahtar ve peçetelerle yapılan evlilik teklifleri yerini ciddi planlara bıraktı, sabırlı, hoşgörülü olmayı öğrendik. biraz o beni büyüttü, biraz ben onu
ama yaş farkı da bazen çok önemsiz olabilir, önemli olan birbirinin yaşına inip çıkabilme, uyum, anlayış..

bitanesiyle aramızda 4 yaş var ben ideal olarak 5 düşünüyorum kendimce erkekler geç olgunlaşırmış fikirlerimiz aynı :) ve önemli olanda fikirleri dinlemek lazım bazen bizim göremedigimiz düşünemediğimiz şeyleri görüp biliyorlar ben bunu gördüm.. he bu arada ben 20 bitanem 24

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…