sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

benim eşimle aramda 6 ay var sadece o benden büyük
erkek büyük olmalı diğenlere katılmıyorum akıl yaşta değil baştadır
biz eşimle aynı sayılırız ama o sanki benden 10 yaş büyükmüş gibi olgundur

bencede önemli olan taşıması

bence erkeğin yaşi kesinlikle büyük olmalı.........şimdiye kadar hiç yaşitim bi sevgilim olmadı.. ilk sevgilim benden 5 yaş büyüktü ama çocuk gibi davranıyordu tam bir kazma,odun,dallama,öküz herifin tekiydi:).........sonraki sevgililerim de yaş farkı daha fazla oldu 12-15 civarı.. ben de olgun erkek sevıyorum...çünkü deger kıymet biliyorlar diye düşünüyorum ve kadın ruhundan biraz olsun anliyorlar... :)))

8 yaş var
Avantajı; Olgun, mantıklı
Dezavantaj ; "sen ne biliyorsun ki! Öğreneceğin çok şey var deyip" sinirini bozabiliyor bazen.

Eğer 18-20 yaşlarda isen ailen pek sıcak bakmayabilir ama 20 li yaşların sonuna geliyorsan 10 yaş çok tepkilerini çekmez sanırım.

Peki yaşlarınızı öğrenebilir miyim?
Gerçekten çok güzel tarif etmişin, inanarak okudum çünkü bende de böyle bir ilişki var Sevmek alışkanlıklardan vazgeçmektir, değişmektir, yanında olmaktır.
Allah tamamını erdirsin inşallah ve :123: taçlanmasını dilerim

eşimle aramızda 7 yaş var,

avantajları: askerliğini yapmış, mesleği var, evlilik için birikimi var,kendini hazır hissediyor,
ailenin ne demek olduğunu kavramış, olgunlaşmış, ufak tefek şeylerden sorun çıkarmıyor,
o benimle çocuklaşıyor,gençleşiyor:) bende onunla yaşamanın tadını çıkarıyorum:))

dezavantajı: benim için yok,zaten yaş 25'in üstüne çıkmaya başladıkça o aradaki fark tamamen kapanıyor:)

3 gün sonra düğün var demekki :123: Mutluluklar dilerim, allah bir yastıkta kocatsın inşallah.

Bizimde aramızda 15 yaş fark var ve çokta uyumluyuz.
Herhangi bir dezavantajını görmedim.
Avantaj olarak düşünmek gerekirse: olgun, görmüş geçirmiş hayat tecrübeleri olan biri.
En önemlisi akıl yaşta değil baştadır İnsan ne yaptığının farkında olmalı.

ne güzel anlatmış herkes ilişkisini sevdiceğini eşini inş kimsenin huzuru hiç bir zaman bozulmaz

eşimle aramızda 5 yaş var
ben 30 eşim 35 yaşında 11 yıldır anlaşıyoruz bi şekilde çok şükürrr

8 yaş var aramızda
yaşı sorun etmeyenlerdenim ama fazlası zarar
dezavantajı;ne zaman ne yapacagımı çok iyi bilir kıskançtır kuşak çatışması oluyor
avantaj düşünmek lazım

sanki benim yazacaklarımın aynısını yazmıssın ... bizimde 13 yas farkı var yorumuna kesinlikle katılıyorum :13:

eşimle 11 yaşı geçkın var herkese göre ama bence en ıyısı bu yaşıtlarımı çocuk gıbı görüyorum................. süreklı benı nazlar peşimde dolanır bende kaprıs yaparım ona bılerek yaptıgımı bilir hoşuna gıder dolanırım edalı edalı gel bakım yanıma der gelmem... bazen küserım küsüyo gıbı yaparım o gelır ugrasır benle... barısınca çok güzel olur......... ama yasıtlarım komplex dolu kuzenım yasıtıyla evlı çekişip iddialasıp dururlar eşimin yanında bebek gıbıyım.... böyle cilveleşmeler yasıtım bı oğlanla olmazdı......

Kendimden 15 yaş büyük birine aşığım onunda ilgisi var ama çekinceleri yanıma yakışmasına engel ve çevremde onu bilen herkes olmayacak gözüyle bakıyor benim umudumun da günden güne hızlı bir şekilde eriyip yok olmasına neden oluyorlar

yaşlarınız kaç? çünkü bu durum ciddi anlamda etkiliyor olayı daha önce de tartışılmıştı bu konular. kariyer farkı falan var mı?

yaşlarınız kaç? çünkü bu durum ciddi anlamda etkiliyor olayı daha önce de tartışılmıştı bu konular. kariyer farkı falan var mı?

Ben 21 o 36. Mühendislik öğrencisiyim o doktor ama ondan sonra hiç kimseye bakma isteğim bile yok kabul ediyorum ardında bıraktığı geçmiş evet oldukça olgun gördü geçirdi ama hoşlanıyor ve de bende aşığım şöyle söyliyim onun için yurtdışı hayallerimi bile çıkardım aklımdan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…