benim eşimle aramda 6 ay var sadece o benden büyük
erkek büyük olmalı diğenlere katılmıyorum akıl yaşta değil baştadır
biz eşimle aynı sayılırız ama o sanki benden 10 yaş büyükmüş gibi olgundur
yaş farkı 15:
Avantajı :Vallaha avantajı hala yaşını yaşamaması benım yanımda. Çok şey yaşamış görmüş olgun. Beni tamamlıyor. Bende onun içndekiçocugu dışarı vuruyorum ben olmasam yaşını yaşan normal bi çapkın karı kzı adamı olurdu Ben onu toparladım oyle toparladımki 1 yıl evden çıkmadı vallahaSonra Bana çok şey öğetiyor bende ona çoook kaliteli ve güzel özel zaman geçiriyoruz.
Dezavantaj: Allahım bazen kaç yaşında olduğumu unutuyor yaşımdan fazla şeyler istyor üstüme geliyor söyleniyor. Bazen hala birşeyler bilmediğimi düşünüyor sonra anlayınca sen çok çakal oldunnnnnnn diyor
Ama 3 .yılımzıa girdik 1 gun değişme yok aşk sözlerimizde sevgimizde sarılmamızda bakışlarımzda 3 kere çook buyuk kavga ettikk onun dışınd a tartışsak bile hemen o yada ben toparlıyoruz çünkü biz birbirimizi kırarak şu kısa ömrümüzü harcamak istemiyoruz. Biz birbirimizi aldatmayız çünkü birbirimizin gözlerine HUZURLA güvenle bakarsak aşk Gerçek aşk oluyorÇok seviyorum Çok seviliyorum:103::103:
81 gün mü 83 gün mü ne büyükmüş benden :)
öyle hesaplamış bi gün
avantajı liseden beri birbirimizi tanıyoruz
dezavantajı birbirimizin o yıllardan beri her şeyini (henüz arkadaşken) biliyoruz
ve bazı konularda olgun davranamıyor
ne güzel anlatmış herkes ilişkisini sevdiceğini eşini inş kimsenin huzuru hiç bir zaman bozulmaz
Amin inşallahBozulan varsa da düzelir inşaallah
13 yaş fark var
dezavantaj: çok kıskanç, bebek konusunda bn erken daha yeni evliyiz derken o yaşım geçiyor çocuğumla aramda çok yaş farkı olacak diyor. herşeyi kendinin daha iyi bildiğini düşünüp çocukmuşum gbi sahipleniyor. dışarı çıkarken bile dikkat et arabalara ayetel kürsi oku bk aman çok dikkat et filan diyor:) bnm normal gördüğüm yada gözmde büyüttğm şeyler ona çok hafif geliyor. jenerasyon farkı oluyor kesnlikle oo annemler zmanındaki gbi bakıyor olaylara bnse bnm zmanımın düşünceleriyle bu konuda ters düşüyoruz biraz.
avantaj: kişiliği oturmuş , çok şey öğrenebiliyorum her kelime hakkında bilgi sahibi, kndmi yanında bi kelebek gbi hissedeblyorum çıtır hatun oluyorum:) ona sonsuz güveniyorum o varsa sırtım yere gelmez herşeyi başarır her zorluğun üstesinden gelir diye düşnüyorum. olgun tecrübeli ve sorumluluk sahibi olduğu için.
Kendimden 15 yaş büyük birine aşığım onunda ilgisi var ama çekinceleri yanıma yakışmasına engel ve çevremde onu bilen herkes olmayacak gözüyle bakıyor benim umudumun da günden güne hızlı bir şekilde eriyip yok olmasına neden oluyorlar
yaşlarınız kaç? çünkü bu durum ciddi anlamda etkiliyor olayı daha önce de tartışılmıştı bu konular. kariyer farkı falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?