sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

3 yaş var.
Hiç bir dezavantajını görmedim ama bu durumun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum, ikimiz de kimi zaman çocuksu kimi zaman olgun davranıyoruz. Genel olarak ben biraz daha çocuksu görünsem de bunun yaşla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bundan 3-4 sene önce de aynıydım, bu halimden 5 yaş büyük olsam da aynı olurdum. Velhasılı kelam yaşlara takılmamak lazım bence. Birbirinizi tamamlıyorsanız en ideal ilişki odur.

Son düzenleme:
13

avantajı : olgun
dezavantajı : dertlerini basit görüyor.

Aynnnneeenn! 11 yaş var aramızda ve bunun çok güzel bir şey olduğuna inanıyorum tecrübeleriyle bana bir şeyler kaıyor ve korumacı oluyor dolayısıyla . AMA bir yerden sonra onun kadar olgunmuş gibi dvranmak zrounda kalıyorsun . E haliyle dertlerini basit görmeye başlıyor. Ama seviyorsan ne önemi var . hem kadınlar daha erken olgunlaşırlar o yuzden olgun erkek bizi anca kurtarıyor

sevgilimle aramızda 1 yaş 3 ay var
hiç bir dezavantajını görmedim
avantajlarına gelince hayatımız birbirine paralel gidiyor herşeyi birlikte planlıyoruz birlikte büyüyüp olgunlaşıyoruz bence böylesi çok çok daha güzell

Sevgilimle aramda 19 yaş fark var.Ben 24, o 43 yaşında.İkimiz de mühendisiz.Evlenmek istiyoruz ama ailem şiddetle karşı çıkıyor. 1senedir dil döküyorum tatlılıkla olsun diye.Bana bu yüzden yapmadıkları baskı kalmadı, hiç vicdanları yokmuş dedim..
Önce işten çıkarttılar, evden çıkamadım, sonra bu sebepten rahatsızlandım tedavi gördüm, o sırada biraz izin verdiler birlikte takılmamıza, sonra iyileştiğimi görünce tekrar pençelerini çıkardılar...
Resti çekip ve görüşmek için evden çıktığımda eve döndüğümde her seferinde annemi yatıyor ve ağlıyor vaziyette buldum.Sürekli bana bu şekilde psikolojik baskı uyguladılar...Bunu yapmaya haklarının olmadığını biliyorum ama işler tatlılıkla olsun diye beklemeye almıştık durumu.İstemeye geldiler ve babam kesinlikle olmaz bu iş dedi...Durum bu, şimdi gizlice görüşüyoruz, ayrılmadığımızı biliyorlar ama nasılsa evlenemez modundalar..

+30

Eğer gerçekten aşıksan avantaj yada dezavantaj diye bir şey olmuyo.
Aldığın nefes oluyo direk.
Aile konusuna gelince seviyorsan asla sorun olmuyo :)

Aramizda 7 yas var. Ben 25 o 32, aslinda benim icin hep en fazla 5 yas sinirdi. Ama gercekten cok olgun biri ve ben zaten olgun erkeklerden hoslaniyorum.

üç yaş :) bence erkek her zaman bir kaç yaş büyük olmalı çünkü gelişim psikolojisinde görmüştük erkekler her zaman geç olgunlaşıyomuş. ergenliğe de zaten daha geç giriyorlar

Ben sevgilimden 2 yaş büyüğüm gayet iyi anlaşıyoruz.Hep erkeğin bnden büyük olmasını isterdim ama saçma bi düşünceymiş büyük olanlarıda gördüm ama bu kadar anlaştığım bi insanla ilk kez karşılaştım.Yaşı hiç umrumda değil yani:)

Ben 22 yaslarimdayken kendimden 8 yas buyuk biri ile ciddi adimlar attigim bir iliski yasamistim. Ama, inanin o kadar ezildim ki bir bes sene kimseyi almadim hayatima. Bi kere hic olgun olmamakla birlikte bir de yasinin ahkamini keserdi bana surekli. Otuz yasinda adam sacma sapan davraniyordu. Baliklarim öldü diye nisan alisverisine gelmedi dusunun :S
Ve daha bir suru sey sacma sapan.

Aradan gecen bes yilda ben gorunum olarak daha iyiye gittim daha guzellestim tam da yasimi gosteriyorum her zaman boyleydim.

Simdi kendimden 2,5 yas kucuk biriyle birlikteyim. Taniyali daha az zaman oldu kesin hukum veremem tabi ki ama, iki insanin ayni donemini kiyaslarsam daha olgun, daha caliskan, daha sorumluluklu, daha saygili ve bana kendimi kesinlikle daha degerli hissettiriyor sevgilim. Hatta ikidini de taniyan arkadaslarim " bu iki insan kiyas dahi kabul etmez" diyorlar. Gorunum olarak o da yasini gosteriyor. Yani oyle buyuk durdugu falan yok ama, genc oldugumuz icin ikimiz yanyana yadiirganmiyoruz yasit saniyorlar. Ablalik gorunumu bi durum yok. Ve acikca yaziyorum o kadar otoritesi agirligi var ki uzerimde hic bir zaman kucuk oldugu aklima gelmiyor.
Bende haliyle yeri gelince olgun oluyorum yeri gelince cocuk. İkimizde dunya gorusu olarak olgunuz ve ikimizinde cahil oldugu cok yer var. İste bu dedigim kisimlarda akran olunca cok da farkedilmiyor.

Bana sorarsaniz kendi yasadima bakarak derim ki, yas degil olay bastadir. 8 sene once dogan adamin zerre kadar olgun olmagini da gordum 2,5 sene gec dogan adamin nasil iliskiyi ayakta tuttugunu da gordum.

Canimcim o yastan olgunluktan degil erkeklikten geliyo benim 2,5 yas sevgilimde bazen 15 yas buyuk gibi beni yonlendirir, azarlar veya ne bilim ders verir. Ya da kocaman kizsin ayip yakisti mi der. Biraz bu kisilikten geliyor. Bizim ki resmen ustumde bir agirlik koydu ki bir babam bir o yani.

Bende kendimden 8 yas adamla birlikteyken hic naz niyaz yapamazdim. Hic nazlamaz pesimden gelmez kiskanmaz umursamazdi. Simdiki sevgilim 2,5 yas kucuk hepsini yapiom
Tabiri caizse adamin basini yidim
İdare ediyo nazliyo kusmuyo kin gutmuyor hemen farkina variyor falan. Bizim baska sorunlarimiz var ama, davranissal olarak acikcasi onun yaninda hissettim bayan oldugumu.

Aramizda 14 yas fark var,,,ne onemi varki anlastiktan sonra..Ben cok mutluyum sukur.Esim dunyanin en iyi kalpli insani..onu cok seviyorummmmmmmmmmmmmmm cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben sevgilimden 1.5 yaş büyüğüm... ben çok kilo aldığım için yaşımdan büyük gösteriyorum o ise tam olduğu yaşı gösteriyor... bu yüzden 1.5 sene olan fark çıkıyor üçe ya da dörde( ya sırf görünüş olarak değilde kişilik olarak ta erkeğin azcık da olsa büyük olmasından yanayım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…