ALLAHtan ole bısey yapmadı bızmkısı gıydımmı çenesi durmuyor ama
sen giyebiliyosun genede çenesinden ne olcak takılıyo öle yakıştırıyor demek ki
topukluda biz bayanlara çok yakışıyor ama ya vazgeçilmez kii öküz oturdu içime resmen
evt gıyebılıorum. bende cok sevıyorum topukluyu cok zarıf duruyor. ayakları fena yapıyor ama
bence bir kadının kendisinden büyük bir erkeğe ihtiyacı yoktur, olmamalı...yani erkek olgun olmalı diye bir genelleme bana göre değil...erkek arkamda değil yanımda olsun, ben kendimi koruyup kollarım zaten...o yüzden büyük küçük yaşıt farketmez...
13
avantajı : olgun
dezavantajı : dertlerini basit görüyor.
Aynnnneeenn! 11 yaş var aramızda ve bunun çok güzel bir şey olduğuna inanıyorum tecrübeleriyle bana bir şeyler kaıyor ve korumacı oluyor dolayısıyla . AMA bir yerden sonra onun kadar olgunmuş gibi dvranmak zrounda kalıyorsun . E haliyle dertlerini basit görmeye başlıyor. Ama seviyorsan ne önemi var . hem kadınlar daha erken olgunlaşırlar o yuzden olgun erkek bizi anca kurtarıyor
eşimle 11 yaşı geçkın var herkese göre ama bence en ıyısı bu yaşıtlarımı çocuk gıbı görüyorum................. süreklı benı nazlar peşimde dolanır bende kaprıs yaparım ona bılerek yaptıgımı bilir hoşuna gıder dolanırım edalı edalı gel bakım yanıma der gelmem... bazen küserım küsüyo gıbı yaparım o gelır ugrasır benle... barısınca çok güzel olur......... ama yasıtlarım komplex dolu kuzenım yasıtıyla evlı çekişip iddialasıp dururlar eşimin yanında bebek gıbıyım.... böyle cilveleşmeler yasıtım bı oğlanla olmazdı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?