Eski sevgilim 10 yaş büyüktü.
Dezavantajı; senden daha fazla hayat tecrübesi oluyor sen yolun başındayken o bir şeyleri yaşamış bitirmiş oluyor. Ve onunla evlenerek sen zaten yeni atılmakta olduğun hayatının bundan sonrasını ona adıyorsun o ise senden baya bir farkla gezmiş tozmuş canının isteğini yapmış oluyor pek adil bulmuyorum. Ayrıca tecrübe sebebiyle daha çakal oluyorlar, kadınlara yaklaşmasını bilir, seni nasıl etkileyeceğini bilir, seni nasıl kadıracağını da bilir çok şeyi bilir ama bence fazla tecrübe duygusallıgı biraz törpülüyor.
Avantajı; erkekler genelde genç kadınları daha çekici bulur, gözünde cazibenizi korumanız daha kolaydır ve bence itiraf etmeseler de kadınlar daha çok bu yüzden olgun erkekleri tercih ederler.
yaş farkı: 14
avantaj: çok şeyler yaşamış görmüş geçirmiş olgun adımlarını sağlam atıyor heyecanlı çocuksu sevimli hallerimle onu tamamlıyorum o da olgun eğlenceli şakacı uyuz şımarık dinamik halleriyle beni tamamlıyor ben olmasaydım evde kalmışın teki olurdu o durumdan kurtardım ben onu .d bana çok şey öğretiyo ona minnettarım çok sabırlı çok iyimser bende onu mutlu ediyorum çok seviyorum her anımızı güzel yaşatmaya çalışıyorum
dezavantaj: yaşımı unutup benden daha kararlı daha kesin cevaplar bekliyo kaç defa söylesemde olamam sana çocuk ol hiç bir şeyi umursama desem our musun diyorum susuyo kendi yaşlarımızı bilmeliyiz bunun dışında sorun yok görünüşümüz ben ondan büyük gibi duruyorum hatta boyun bile biraz ondan uzun takıntı haline getirdi ama ben seviyorum benden biraz kısa olmasını sempatik buluyorum :)
kavga etsek tartışsak bile küs kalamayız asla gözyaşlarıma dayanamaz çok seviyo beni bende onu çok seviyorum
ha birdee nişanlımın ailesi benim yaşımı biliyo ama bizimkiler nişanlımın gerçek yaşını bilmiyolar bilseler asla izin vermezler evlenmemize bu durum vahim evlendikten sonra ortaya çıkınca ne yapcaz acaba ://
bızı anlatmışsın sankıbızım de aramızda 14 yas var ve cogu sey benzer
okudum senin yorumunuda yani benziyor evetbizde asla yaş sorun olmadı ben onun yaşını olgunluğunu seviyorum o da benim yaşımı çocuksu gülümsemelerimi seviyo bizdeki tek sorun benim boyum ah boyum devrilesicee
170 benim boyum. 175 onuntabi ben topuklu gıyınce sınır oluyor bısey demiyor gıyme falan ama duz taban gıyınce oh ıı oldu boynum ağrıyordu dıger turlu seklınde ufak ufak gondermelrde bulunuyor
ah ah siz daha iyisiniz :)
ben 170. nişanlım 1.63. 7 santim benim hiç gözüme batmıyor ki hiç takıntıda etmedim o fena takıntılı topukluyu yasakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?