sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

bnim eşimde benden 13 yaş büyükçok sewiyorm kocamı çok mutluyum çok olgun kimi zman çocuk nerde nasıll davranacağını bilen hayatta acı tatlı herşeyi görmüş hayat tecrübesi var beni tamamlıyor ve kıymetimi biliyor nazımı çekiyor birde yanlış anlışalmasın herkesin düşüncesi farklıdır ben kadının erkekden küçük olmasından yanayım genelde hepsi demiyorum ama çogunlukla kadınlar çocuk doğurma erken ergenlik vs nedenlerden daha çabuk yıpranıyor belli yaştan sonra aradaki fark kapanıyor ama eşinden büyük olan kadın nebileyim tuaf duruyor bence erkeklerin çogu kendisinden küçük yanında çıtıpıtı duran evde yaramaz bir kızçocugu gibi olan kadınlardan hoşlanır sonradan zaten olgunlaşacak ister istemez yaşın büyümesiyle beraber şimdi belki bu düşünceme karşı bu işler yaşla olmaz kadınınyaşı büyük olsada cıvıl cıvıldır belki diyenler olacaktır mutlaka ama herşeyin yakışanı var bence olgun görünen yaşı büyük bir kadın çocuklaşırsa abes ve itiici durur diye düşünüyorm tabi olgun kadınlardan hoşlananlarda vardır mutlaka ama çok az sanırım ben iyiki eşimden küçüğümm eşiminde hoşuna gidiyor kendisinden küçük olmam birde kafa yapısı önemli anlaşabilmek çok farklı bir durum tabi yaşla alakalı değil anlaşablmek

1.5 yaş var
ben 19 o ise 20,5 ikimizde çocuk gibi hareket ediyoruz hep bir sorun meydana geldiğinde çekilmiyor tabi bu çocuksuluk

sevgilimle aramızda sadece 11 gün var ve ben büyüğüm anneme göre yaşıt olmak iyi değilmiş erkekler geç olgunlaşırmış sorun çıkarmış ileride ama olgunluktan kurtarıyoruz =)

bizm aramızda da 13 yaş var tabi ben başta 8 yaş var sanıyodum evlendikten sonra öğrendim. başta biraz üzüldüm ben en fazla 7 yaş olmalı diyodum arada tabi evlendikten sonra e bi de sevince iş işten geçmiş oluyo sonradan böyle olması çok daha ii oluyomuş daha bi titriyo üstüme daha aklı başında olgunlukla karşılıyo birçok şeyi ha bazen çocuksu buluyo gibi geliyodu en başlarda zamanla onuda aştım çok şükür çok seviyorum bitanemi

ben hep erkeğin biraz büyük olmasından yanayım, geç olgunlaştıkları için. ama sevgilimle aramızda 1 yıl 8 ay var, bir problem yaşamıyoruz. bana kalsa 3-5 yaş büyük olmasını isterdim

benim eşim benden beş yaş küçük ama bu aramızda hiç sorun yaratmadı. çocuksu tavırları benim hoşuma gidiyor çünkü bende oyleyim zaten sorun etmiyorum.

14 yas var aramızda sevgılımle aslında yas farkımızın olmasından ben memnunum daha oturakklı daha dusuncelı ve hayatı yasamasını daha ıyı bılıyor gıbı geliyor bu arada suda bı gerçek arada bı odunlugu tutuyor su aralar bu odunlugu fazlasıyla yaas farkının fazla olması su konuda kotu olabılır ben sanırım onun gıbı dusunemıyorm yada o benım gıbı dusunemıyor yanı bazen cok kararsız kalıyorum ve aklından gecenlerı bılmeyı o kadar cok ıstıyorum kı aramıza bazen bı duvar oruyor aman ne bılım ya o kadar doluyum kı bu aralar ama ne olursa olsun evlılıgı dusundugum tek erkek hayatımda kesınlıkle benım esım olmalı

4 yaş var bence en ideali
avantaj; bende olgun
dezavantaj ; yok

Erkek arkadasımla ben aynı doğumluyuz fakat annemle babamın arasında 10 yas fark vardı fakat yastan kaynaklanan bir problem olmadı. Simdi ben hep görüyorum bayan erkekten büyük oluyor o da erkeğin tercihi yani olgun bayan sevmesidir.Ama erkeği hep biz korumacı,sahiplenici gördüğümüz icin büyük olması her zaman iyidir erkeğin en azından bu fikre uyuyor :) İnsanların kafa yapısı uyduktan sonra yasın pek önemi yok bana göre bir insan 30 yasında olur ama olgunlasmamıstır ve olgun bayan isteyen adam onunla anlasamaz ne kadar yasları uygun olsa bile misal ama 20 yasında insan vardır yasından olgundur anlasır böyle birsey yani

Aslında insan gerçekten hissettiği yaştadır zaman oluyor ben (25) ten daha yorgun daha olgun oluyorum..yeri geliyor koci(28) daha çocuklaşabiliyor..ama eşim (20 yaşındayken de) çokolgun biriydi ağır başlıydı felekle baya bi çember olayları olmuştu sonrada çok oldu ,bende çok emeği vardır beni büyüttü diyebilirim . aramzda 3 yaş var..memnunm ,çok yaş farkından yana değilim

yaş farkı: 14

avantaj: çok şeyler yaşamış görmüş geçirmiş olgun adımlarını sağlam atıyor heyecanlı çocuksu sevimli hallerimle onu tamamlıyorum o da olgun eğlenceli şakacı uyuz şımarık dinamik halleriyle beni tamamlıyor ben olmasaydım evde kalmışın teki olurdu o durumdan kurtardım ben onu .d bana çok şey öğretiyo ona minnettarım çok sabırlı çok iyimser bende onu mutlu ediyorum çok seviyorum her anımızı güzel yaşatmaya çalışıyorum

dezavantaj: yaşımı unutup benden daha kararlı daha kesin cevaplar bekliyo kaç defa söylesemde olamam sana çocuk ol hiç bir şeyi umursama desem our musun diyorum susuyo kendi yaşlarımızı bilmeliyiz bunun dışında sorun yok görünüşümüz ben ondan büyük gibi duruyorum hatta boyun bile biraz ondan uzun takıntı haline getirdi ama ben seviyorum benden biraz kısa olmasını sempatik buluyorum :)

kavga etsek tartışsak bile küs kalamayız asla gözyaşlarıma dayanamaz çok seviyo beni bende onu çok seviyorum
ha birdee nişanlımın ailesi benim yaşımı biliyo ama bizimkiler nişanlımın gerçek yaşını bilmiyolar bilseler asla izin vermezler evlenmemize bu durum vahim evlendikten sonra ortaya çıkınca ne yapcaz acaba ://

Özellikle son söylediğine kesinlikle katılıyorum.

bızı anlatmışsın sankı bızım de aramızda 14 yas var ve cogu sey benzer

ben 22 yaşındayım eşim 38 yaşında olgun nasıl davranacağını bilen kadın ruhundan anlayan tecrübeli bi erkek herşeyiyle aşık etti kendisine :) dezavantajı ise bazı sorunları küçük görüyo kafama taktığım zaman çocukmusun sen diyo bazı konularda zıt düşünceler kıskançlığı söylemiyorum bile ama olgun erkek iyidir :)

7 yaş var sevgilimle aramızda
Avantajı o daha olgun benide olıgunlaştırıyor
Dezavantajı bazen erken evlenmek istiyor yaşı geçecekmiş ne zaman çocuk sahibi olacakmıs cocukla arasında çok yaş farkı olacakmış :) bende o zaman kendi yaşıtını bul evlen diye şaka yapıyorum

okudum senin yorumunuda yani benziyor evet bizde asla yaş sorun olmadı ben onun yaşını olgunluğunu seviyorum o da benim yaşımı çocuksu gülümsemelerimi seviyo bizdeki tek sorun benim boyum ah boyum devrilesicee

170 benim boyum. 175 onun tabi ben topuklu gıyınce sınır oluyor bısey demiyor gıyme falan ama duz taban gıyınce oh ıı oldu boynum ağrıyordu dıger turlu seklınde ufak ufak gondermelrde bulunuyor

170 benim boyum. 175 onun tabi ben topuklu gıyınce sınır oluyor bısey demiyor gıyme falan ama duz taban gıyınce oh ıı oldu boynum ağrıyordu dıger turlu seklınde ufak ufak gondermelrde bulunuyor

ah ah siz daha iyisiniz :)
ben 170. nişanlım 1.63. 7 santim benim hiç gözüme batmıyor ki hiç takıntıda etmedim o fena takıntılı topukluyu yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…