sevgilinizle, eşinizle yaş farkı

Hayatta hiç büyük konuşmamak gerekiyormuş;..nişanlım benden 5 yaş küçük ama sakin,olgun,onurlu,dürüst,sevgi dolu en önemlisi, adam gibi adam..dilerim Allahım hepinize böyle bir erkeği nasip eder..

8 yaş var bazen onun yanında kucuk şimarık kız cocugu gbı goruyorum kendımı avantajı o daha guclu oluyor bı olay karsısında karar alırken daha ıyı kararlar verıyor dezavntajı bazen benm kanım kaynıyor bırseyler yapmak ıstyrum ama yorgun oluyor

Benim de eşimle aramda 5 yaş var. O benden büyük. Ama bazen hala küçük çocuk gibi eşek sıpası :) Ama olsun ben onu her haliyle seviyorum.

Kendimden 6 ay küçük bir sevgilim de oldu, 20 yaş büyük de, 2 yaş büyük de.
En güzeli hangisiydi derseniz 2 yaş büyük olandı.
Abartılı yaş farkına hiç sıcak bakmıyorum artık.
Seni yakalayamıyor, mutlu edemiyor, yetemiyor, ilişkinin başlarındaysan reddedersin o dinamik, farklı, spor yapıyor, genç gösteriyor vs. ama işler ciddiye binince anlıyorsun ki davul bile dengi dengine arkadaşım. Tavsiyem budur. Eğer çok büyük yaş farkı varsa 2 kez değil 5 kez 10 kez düşün.
Ben kıyısından döndüm, iyi ki dönmüşüm.

Sevgili askimm benden 1 yil 9 ay buyuk...
Kendisi ozellikle aylari belirtiyor
Neymiss neredeyse 2 yas varmis arada ben cocukmusum daha
alla alla sipaa

Benim de sevgilimle aramda 11 yaş var 3 aydır birlikteyiz suana kadar bu konuda çatışmadık hiç yani mesela o yaşadığı tecrübelerden ya da ne biliyim gördüklerinden dolayı üstünlük taslamadi bu zamana kadar da üstümde bi baskı hissetmedim bi de yaşı büyük olmasına rağmen birbirimizle uyumluyuz birlikte çok eğleniyoruz o benden daha hareketli hatta bi avantajı da yaşını hiç göstermiyo:) amaa ilerde işler ciddilesirse annemlerin tepkisi ne olur onu hiç kestiremiyorum :)

Sözlümle aramızda 1 yaş var. Tam açıklamak gerekirse sözlüm benden 10 ay büyük ama ben 92liyim şubat 29 sözlüm 91li nisan 4:)
Öyle yani uzun uzun yazasım geldi birden

Bende senin gibi derdim büyük konuştum başıma geldi hatta yaşıtlarmı bile istemiyordum ama karşıma öyle biri çıktı ki tüm ezberlerimi bozdum.
Mutluluklar dilerim

1 yaş var, yaştan dolayı hiç problem yaşamadık. Ben hep büyük isterdim açıkçası en az 3 yaş en fazla 10 yaş büyük olsun, küçük olursa çocuk gibi gelirdi bana filan diye ama işte siparişle olmuyor

5 yaş var

avantaj : ben böyle masaya vuran ama saçma sapan değil de haklıyken yapabilen adam sever isterdim . duruşu olan toplum içinde utandırmayan ... öyle de oldu
dezavantaj : galiba ben dua ederken fazla abartmışım çok ağır bir kocam var . kolay kolay konuşmaz espri yapmazz ... ee ben de böyle yerinde duramayan bir hatun olunca çakışıyozz aradaaa

eşimle aramızda 5 yaş var . yeri gelir benimle çocuklaşır yeri gelir o çocuk olur ben olgun olurum ama yaşının benden büyük olmasını seviyorum çünkü maşallah benim nazıma katlanıyo şükür

3 yaş, sadece sevimli 3 yaş var aramızda.

Yeri gelir dizlerimde bir çocuk olur, yeri geldiğinde bilge bir adam. Ağız dolusu güleriz, saçmalıklar yaparız, ağırbaşlı olma kaygısı yaşamayız. Zamanın içinde koşarken arkama bakmak zorunda kalmam mesela, senkronize adımlarız hayatı. Konuşurken çekinmem, saçmalamaktan korkmam. Akıl vermez, nasihat etmez, fikir verir sadece. Bu yüzden ciddiye alınmadığımı hissetmem.

5 yaş var
çok olmamasına rağmen bu bile sorun oluyor bazen
beni çocuksu buluyor büyü artık diyor

ya ben önce cevap yazarken 5 yaş demiştim ama bu konuyu okuduktan sonra şöyle detaylı düşündüm de 6 yıl 10 ay kadar büyük benden :S:S:S:S
işin garip tarafına benim bunu evliliğimizin 9. ayında farketmemmm :S:S:S:S ne kadar gözü kapalı evlenmişim yahuuuu

benimde 2 yaş var ama bence erkeğin yetiştirilmesiyle huylarıyla alakalı bi durum :)
o 27 ben 25 yaşındayım iki senelik evliyiz hala çocuk gibi kavga ederiz birbirimizle tabi çooook da iyi anlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…