Sevgilinizle/eşinizle yaşadığınız romantik anlar

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet partnerimizle yaşadığımız romantik anları paylaşalım.işte...............an çook romantikti bunu asla unutamam dediğiniz anlar neler?özel günlerde ya da hiç bir sebep yokken hazırladıkları sürprizleri,romantik hediyeleri,sözleri ya da ortamları anlatalım,bizimde hazırladığımız sürprizler olabilir...bakalım yaşadığımız romantik anlar nasıl

o kadar guzel romantık anılarımız varkı asla unutamayacagımız bırını anlatıyorumm
bız bı kıs aksam bulusup yemege gıdecektık benı geldı amlaya arabayla benım bakımlı suslu oldudugumu bılıyor. dıreksıyonun ust kısmında ayna olur ya ıcını gul yapraklarıyla doldurmus. hayatım kendıne baksana aynada bugun bakmıyorsun dedı.
bende tabı hemen merak ettım yuzumde bısımı var dıye saskın saskın aynayı ındırınce ustume guller dökulmustu benı cok sevdıgını söyledı va arabanın sagından solundan buketler cıkartmıstı bunları trafıkteyken yasamıstık.
cok guzel bı aksamdı kızlar asla unutamayacagımız anılarımızdan bırısı

O kadar çok ki..

Bi defasında ben çok hastalanmıştim..ateşler içinde yanıyordum..bi kaç gün kendime gelemedim haftasonu evci iznine çıktığında sabaha kadar apartmanın çardaginda iyileşmemi beklemişti..

Artık bu kadar romantik değil genelde fantezik işler peşinde:)

sağol canım beğenmene sevindim ama pek yorum yazan yok bu arada yaşadığın olay güzelmiş kolay akla gelir bişey değil

senın romantık bı anın varmı

benimde var tabi birini anlatayım yeni yeni yalnız buluşmaya başlamıştık(başlarda arkadaş ortamında görüşüyorduk) buluştuğumuzda ben kapiçinoyu çok seviyorum diye sık sık içerdim bu sefer değişiklik olsun dedim farklı bir şey istedim bu sefer erkek arkadaşım kapiçino istedi siperişler geldiğinde kendi daha hiç içmeden çok seviyorsun sen iç önce benimkinden tat dedi ben başta gerek yok falan dedim ama ısrar edince içtim bardağı yerine bırakırken benim içtiğim kısım ağzımın değdiği yeri ona doğru denk gelmesin diye bardağı çevirerek koydum ona bunu fark etmiş o kısmı kendine çevirerek tamda benim ağzımın değdiği yerden içmişti

buda güzelmiş değer verdiği çok ortada

ben sansli olanlardanim, cunku nisanlim gercekten romantik bir insan,, onun bakislari konusmalari hep bi romantizim icinde. ve biz birbirimizden uzaktayiz yani cok fazla yan yana zaman geciremiyoruz ama uzak olmamiza ragmen o yinede romantikligini suprizlerini esirgemiyo.

bir tanesini anlatayim: bir gun kuzenime gittim bir saatligine, ve eve geldigimde ablam bizdeydi.
ben evin kapisini actim ve odama geldim, kapiyi actim ve isigi yaktigimda yatagimin ustunde 100 tane rengareng balon ve balonlari ustunde resmimiz, hic beklemiyordum sok olmustum. ablamda elinde kamerayla benim o animi cekmisti nisanlim istemisti. cok guzel bisiydi, nisanlim ablama rica etmisti ve balonlari yollamisti ablamda benim evden cikmami bekledi ve suprizi hazirladi

oooo çok güzelmiş maşallah diyelim

İyi akşamlar...
eşimin jestleri çok fazla olduğu için dolayısıyle romantik anlarımızda çok fazla oluyor
en çok aklımda kalan ve beni mutlu eden jesti yılbaşı gecesi oldu evimizi süslemiş bende yılbaşı sofrası hazırladım ailecek oturduk yemeğimizi yedik içtik,eğlendik artık yatma vakti gelmişti yorganı bi kaldırdım bi kutu içinde tek taş pırlanta yüzük ve yanında saat kolye...canım kocam çok mutlu etmişti yine beni...
Yine bir keresinde sevgililer gününde halının üzerine gül yapraklarından yol yapmıştı sonunda da kocaman güllerden kalp yapmıştı ve başımdan gül yaprakları atmıştı romantik kocişim benim

sağolon size de iyi akşamlar...
çok şanslıymışsınız eşiniz cidden çok romantikmiş Allah bozmasın diyelim

ay cok seker bı anıbaya bı romantık ortam olmus anlasılan Allah bozmasın beraberlıgınızı sen kac yasındasın canım ne zamndır berabersınız?

bende romantik bi anımı anlatayım..
sevgilim beni eve çağırmıştı.notlar yazmış birkaç tane romantik sözler falan..yerlerde gül yaprakları..yaprakların yanlarında birlikte çekindiğimiz fotoğraflar..mumları kalp şeklinde dizmiş...ortasına gül buketi..o gün çok mutlu olmuştum.eve gidince yatağıma yatacaktım bi baktım yatağımdada güller..kardeşime vermiş yatagıma koyması için.

Son düzenleme:
benim esim hic romantik degil yaw
her huyu dört dörtlük bitek bu süpriz, hediye, romantizim konularinda cok basarisiz

düsünüyorumda söyle, romantizim adina ne yasadik diye...

nisanlandiktan sonra bas basa bi sahil kasabasina gezmeye gitmistik,
birden bardaktan bosalircasina yagmur yagmaya baslamisti
ve biz o issiz sokaklarda gülerek, kosarak sirilsiklam olmustuk
ve sonrasinda sahilde denize düsen yagmur tanelerini izlemistik sarmas dolas

dügünümüzden sonra biz eve gidecekken ben aglama krizine girdim
ailem baska arabaya ben baska arabaya binince cok fena oldum, bunu anca yasayan anlar
gercekten tam anlamiyla bi aglama nöbeti gecirdim
sonra o geldi, sarildi, gözyaslarimi öptü... agla bebegim agla, doyasiya agla...
bundan sonraki hayatinda benimle oldugun sürece bu inci taneleri dökülmeyecek gözünden
o yüzden simdi doyasiya agla demisti...
cok hosuma gitmisti...

ay cok seker bı anıbaya bı romantık ortam olmus anlasılan Allah bozmasın beraberlıgınızı sen kac yasındasın canım ne zamndır berabersınız?

sağol canım evet romantiktiamin ben 19 yaşındayım 2 yıl oldu beraberliğimiz peki sizin canım ve ayrıca sende kaç yaşındasın:)

vaaavvv buda çok romantikmiş

çok anlamlı konuşmuş benim babamda böyledir annemde hep der her şeyi tam ama hiç romantik değil diye çok nadir sürprizler yapar oda annem için çoookk kıymetli olur

pek anlatan yok ben bir tane daha anlatayım bari

erkek arkadaşımın güzel bir motosikleti var bende motorları çok severim o yüzden bu motosiklet benim değil ikimizin diyordu(tesadüfen çıkmaya başladığımız gün almıştı onu ayrıca) bende hep olur mu öyle şey o senin ikimizin olur mu hiç diyordum oda ikimizin diyorum aksini söyleme kızarım bak diyordu bende tamam demiştim bu böyle kalmıştı bunu somutlaştırmak için kalpli bir kutunun içine bazı özel eşyalarıyla birlikte(cüzdan ve saat) motorunun anahtarını koymuştu sana ikimizin demiştim bak artık sende de anahtar var kesinlikle ikimizin demişti ben şuan gidip onun motorunu alıp binmesem bile bu beni çok mutlu etmişti böyle düşünmesi bile yetti

Son düzenleme:
sağol canım evet romantiktiamin ben 19 yaşındayım 2 yıl oldu beraberliğimiz peki sizin canım ve ayrıca sende kaç yaşındasın:)

en guzel döndemdesnız dıyebılırım baya canım ben 21 yasındayım bız 4 senedır görsuyoruz sımdı askerde Allah ızın verırse temmuz ayında nısanımıs olacak. sen bu konuyu acınca eskı gunler aklıma geldı onu cok özledım cok hele uzaktaysan özlemın bambaska oluyor fırtına gıbı özlemler ucusuyor yuregımde..bende Norvecte yasıyorum hep en guzel gunlerımızde ayırlık yasadık ben buraya geldım o orda kaldı Allahın ıznıyle az kaldı askerlık bıtınce hemen evlenecez ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…