Sevgilinizle/eşinizle yaşadığınız romantik anlar

askerden geleli 5ay olmuştu e tabii ben evlenme teklifi bekliyordum ama bir türlü gelmiyor falan derken..doğum günümde buluştuk..bunun eli bomboş..sinir olmuştum tabii ben.hediye bile almadımı acaba diye düşünmeye başladım..neyse bir tarihi köşk var cafe olmuş..güzel slow şarkılar çalıyo..yemeklerimiz geldi yedik..hala bi hediye falan yok bunda ben içten içe surat asma olayına tam girerken cebinden süpriz yumurta çıakrdı..ben cok severim.. ben açtım çikolatayı yiyorum..bu ısrarla hadi oyuncağını yapalım diye yırtınıyo.bende uflaya uflaya içine açarken pat diye yüzük düştü içinden..ben çocuğun evlenme teklifini almadan daha taktım parmağıma sırıtıp duruyorum:) tam o sırada evlenme teklifi etti..ben hemen sarıldım o sırada evet evet diyorum..benim için süper bir gündü..romantiklikten bende anlamam oda anlamaz ama beni mutlu etmişti

birde şu var aslında romantik değil belki ama beni en çok etkileyen,ben cok seviliyorum be diye düşündüren bir olaydı.hala unutamam..
çok saçma bir olaydan kavga etmiştik..buda bana biraz bağırıp söylenmişti.hoşuma gitmeyecek laflar cıkmıştı ağızından.sonra ben başladım ağlamaya..bu ağlayan gözlerle yanıma gelip ellerimi yanaklarımı kollarımı deli gibi öpüyor ne olur affet bana eskisi gibi bak eskisi gibi gör çokmu üzüldün ben sana kıyamamki deyip duruyor.bir yandan öpüyor bir yandan hadi vur hadi döv beni ben eşşeğim deyip duruyor bi yandanda ağlıyor....onu ağlarken böyle yalvarırken görmek tüylerimi diken diken yapmıştı..hala unutamam düşünmesi bile etkiler hala.

ama o an yinede romantikmiş değişik bir evlenme teklifi çok sempatik olmuş

ben bir erkeğin ağlamasına hiç dayanamam ya erkek arkadaşımda 2 kere ağladı benim yanımda(ciddi sebeplerdi)hiç kıyamamıştım

ikinci evlilik yıldönümüzdü.eşim akşama dışarı çıkarız dedi.ben de hazırlandım.girdik restorana üst kata çıktık kimse yok bizim masamız güllerle süslenmiş,mumlar yanıyor ve canlı müzik solist bizim için söylüyordu.Allahım ben bulutların üstündeyim.yemeğimizi yedik.biraz dolaştık evimize geldik eşim gözlerini kapa dedi açtığımda hediye paketi en sevdiğim saati almıştı.o gece çok güzel ve çokkk romantikti

vaaaaooouuvvv dedirticek bir jestmiş eşinize kocaman bir alkış

Onunla her buluşmamız;onu görmem romantikliğe yeter de artardı bile.Çünkü kıymetliydi yüzyüze görüşmelerimiz..Saatler hiç geçmesin; onunla yaşayayım isterdim..
Hele memleketine ailesini ziyaretine gidişim ; onunla beraber gezdiğimiz İstanbul..dünyanın en romantik şehriydi..
Ama artık yok;çok uzaklarda ;madden ve manen..

bu kadar güzel anlattığın ilişkinde ne oldu ki...

bu kadar güzel anlattığın ilişkinde ne oldu ki...

Ben anlatmıştım burda;liones;açtığım konuya bakabilirsin.

Keşke o hayatımda olsaydı..Eşim olsaydı..Beraber geçireceğim çok zamanlarım olsaydı onla..Doyamadım ki..Hiç gitmeseydi oraya..Onun hayalleri bizi ayırmasaydı..

tamam canım bakıcam

okudum senin adına çok üzüldüm her şeyin hayırlısı olsun kendini fazla yıpratma...

biz sevgilimle aynı yerde yasıyoruz gecen yıl unıversıye gıtmıstı ayda bır falan gorusuyorduk yanı bır gece saat 10 cıvarı gece bana mesaj atmıstı cık dısarı goruselım geldım dıye bende ınanmamıstım ogecede hava sisliydi.havadada sisi varmış dedi bende ozaman ınandım ve cıktıgımda benı kapımın onunde beklıyordu bana boyle bır süpriz yapmıştı ozleyen bırı ıcın gercekten güzel bır süpriz çok mutlu olmustum:79:

evet özlem çeken için en güzel sürpriz bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…