- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
en guzel döndemdesnız dıyebılırımbaya canım ben 21 yasındayım bız 4 senedır görsuyoruz sımdı askerde Allah ızın verırse temmuz ayında nısanımıs olacak. sen bu konuyu acınca eskı gunler aklıma geldı onu cok özledım cok hele uzaktaysan özlemın bambaska oluyor fırtına gıbı özlemler ucusuyor yuregımde..bende Norvecte yasıyorum hep en guzel gunlerımızde ayırlık yasadık ben buraya geldım o orda kaldı Allahın ıznıyle az kaldı askerlık bıtınce hemen evlenecez ınsallah.
pek anlatan yok ben bir tane daha anlatayım bari
erkek arkadaşımın güzel bir motosikleti var bende motorları çok severim o yüzden bu motosiklet benim değil ikimizin diyordu(tesadüfen çıkmaya başladığımız gün almıştı onu ayrıca) bende hep olur mu öyle şey o senin ikimizin olur mu hiç diyordum oda ikimizin diyorum aksini söyleme kızarım bak diyordubende tamam demiştim bu böyle kalmıştı bunu somutlaştırmak için kalpli bir kutunun içine bazı özel eşyalarıyla birlikte(cüzdan ve saat) motorunun anahtarını koymuştu sana ikimizin demiştim bak artık sende de anahtar kesinlikle ikimizin demişti ben şuan gidip onun motorunu alıp binmesem bile bu beni çok mutlu etmişti böyle düşünmesi bile yetti
Allah kavuştursun canım...ayrılıklar yaşamışsınız ama
çoğu gitmiş azı kalmış artık sabrın sonu selamettir inşallah her şey istediğin gibi olur
vay vay vayy canım senın kı baya jest yapıyor sana cok dusuncelı bırısı anlasılan cok sanslın ne guzel böyle bırı cıkmıs karsına bırlık ve beraberlık yasıyorsunuzbende de guzel anılar var canım aslında anlatacak cok sey var da ben suan dısarı cıkacam arkdslarla buluscaz aksam yazarım buraya. konusuruz ınsallah daha görsuruz canım
evet canım cogu gıttı azı kaldı bırbırınızın kıymetını cok ıyı bılın sızde aynı ulkedeseınız aynı sehırdesınız aynı yere bakıyorsunuz bu gunlerınızın tadını cıkartın. bunlar bıze cok uzak hatta bunlar bızım hayalımız dıyebılırım sabır sabır sabır görsmek dılegıle hoscakal
ne güzel hikayeler bunlar
çok anlamlı konuşmuşbenim babamda böyledir annemde hep der her şeyi tam ama hiç romantik değil diye çok nadir sürprizler yapar oda annem için çoookk kıymetli olur
aynen. sevgisini cok belli eder esim, cok cok ilgilidir saolsun
ama hic romantik degil.
ara sira bana böyle güzel mesajlar yollar, ayda yilda bir
veya böyle güzel güzel konusur beni mest eder
cocuk gibi seviyorum o zaman, o kadar degerli oluyor ki o anlar :)
Ahhh ahhh yıllar yıllar önceydi
Yıl 2005 eşimin peşimde pervane olduğu günler. İlişkimizin en güzel aylarıydı. Tutturmuştu aramızda yüzük takalım diye "pastane sözü" yani....
Yüzüklerimizi beğenip akşam buluşmak üzere sözleştik. Kordonda güzel bir cafede yer ayırtmış. Mehtaba karşı, masada mumlar, güzel bir müzik, elinde çiçek.... Harikaydı gerçekten. İçkilerimizi içtikten sonra güzel bir pasta geldi. Eşim uzuuuuuun ve saçma bir konuşma yaptı hahahahha. İnanın hala hatırlamıyorum ne dediğini. Kendi bile inanamadı. O kadar uzattı ki en sonunda "neyse ben çok uzattım kısaca seni seviyorum demek istemiştim" dedi
Yüzüklerimizi taktık, dans ettik. Sonra da kordon da elele yürümüştük....
Ahh ahh çok özledim o günleri :2: :2:
nişanlımın şehir dışında olduğu bir gün evine gidip dış kapıdan salona kadar her yeri mumlarla süsledim kapıyı ilk açtığında karşısında lüçük bir not okları takip et ve her notta onun için özel olarak yazdıgım şiirleri buldu notlar onu her defasında evin ayrı bir köşesine götürüyordu notun biri onu yatak odasına götürdü ve yatagın basında kocaman resmımız vardı resmın kosesıne kucucuk bır not daha salona gıdıp dvd yı acmasını yazıyordu ve salona gittiginde dvd acıp resmleerımız slayt seklınde bızım sarkımız eslıgınde resimlerimiz geçiyordu sonra saklanıdıgım yerden cıkıp uzun bır sure sarılarak dans ettık romantık bır aksamdı...
bitane daha anlatayım..
sevgilim beni lisedeyken çok eskiden buluştuğumuz park vardı oraya götürdü.eski günlerden bahsetti.sonrada bana hediye almış.onu verdi.kalp şeklinde dijital anahtarlık.içine 200 tane faln resimlerimizi yüklemiş.ben askerdeyken özlediğinde resimlerimize bakarsın demişti..:2:
bir iş için istanbula gitmiştim.20 gün sonra dönecektim..eşim aradı sana çok güzel bi sürprizm var demişti GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSIN.neyse geldim evime.tabi bi sürpriz arıyorum evde.kapa dedi gözünü kapadım.açtım ne göreyim.boynunu bükmüş bi çiçek.şaşkınlıkla aldım.bide kağıt vardı çiçeğin üstünde.kendi kendime dedim güzel bi not yazmış olmalı.bide ne göreyim..........belediye başkan adayı yazılı kağıt:bi partinin seçim için dağıttığı çiçeği bulmuş getirmiş.53:
çok bozuldum.
sonra tabi mutfakta benim için hazırladğı sofrayı görünce herşeyi unutum:97:
ayyy cidden insan o notu görünce şok olup üzülür ama sonra kendini affettirmiş hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?