Sevgilinizle/eşinizle yaşadığınız romantik anlar

Allah kavuştursun canım...ayrılıklar yaşamışsınız ama
çoğu gitmiş azı kalmış artık sabrın sonu selamettir inşallah her şey istediğin gibi olur

vay vay vayy canım senın kı baya jest yapıyor sana cok dusuncelı bırısı anlasılan cok sanslın ne guzel böyle bırı cıkmıs karsına bırlık ve beraberlık yasıyorsunuz bende de guzel anılar var canım aslında anlatacak cok sey var da ben suan dısarı cıkacam arkdslarla buluscaz aksam yazarım buraya. konusuruz ınsallah daha görsuruz canım

Allah kavuştursun canım...ayrılıklar yaşamışsınız ama
çoğu gitmiş azı kalmış artık sabrın sonu selamettir inşallah her şey istediğin gibi olur

evet canım cogu gıttı azı kaldı bırbırınızın kıymetını cok ıyı bılın sızde aynı ulkedeseınız aynı sehırdesınız aynı yere bakıyorsunuz bu gunlerınızın tadını cıkartın. bunlar bıze cok uzak hatta bunlar bızım hayalımız dıyebılırım sabır sabır sabır görsmek dılegıle hoscakal

ay evet canım çok iyidir benim sevgilim düşünceli aşkım benim tamam canım diğer anılarını da sabırsızlıkla bekliyorum görüşürüz

tamam canım haklısın kıymetini bilmeliyiz görüşürüz hoşçakal

çok anlamlı konuşmuş benim babamda böyledir annemde hep der her şeyi tam ama hiç romantik değil diye çok nadir sürprizler yapar oda annem için çoookk kıymetli olur

aynen. sevgisini cok belli eder esim, cok cok ilgilidir saolsun
ama hic romantik degil.
ara sira bana böyle güzel mesajlar yollar, ayda yilda bir
veya böyle güzel güzel konusur beni mest eder
cocuk gibi seviyorum o zaman, o kadar degerli oluyor ki o anlar :)

tahmin edebiliyorum öyle bir örnek bizim evde de var

Ahhh ahhh yıllar yıllar önceydi

Yıl 2005 eşimin peşimde pervane olduğu günler. İlişkimizin en güzel aylarıydı. Tutturmuştu aramızda yüzük takalım diye "pastane sözü" yani ....

Yüzüklerimizi beğenip akşam buluşmak üzere sözleştik. Kordonda güzel bir cafede yer ayırtmış. Mehtaba karşı, masada mumlar, güzel bir müzik, elinde çiçek.... Harikaydı gerçekten. İçkilerimizi içtikten sonra güzel bir pasta geldi. Eşim uzuuuuuun ve saçma bir konuşma yaptı hahahahha. İnanın hala hatırlamıyorum ne dediğini. Kendi bile inanamadı. O kadar uzattı ki en sonunda "neyse ben çok uzattım kısaca seni seviyorum demek istemiştim" dedi

Yüzüklerimizi taktık, dans ettik. Sonra da kordon da elele yürümüştük....

Ahh ahh çok özledim o günleri :2: :2:

konuşma sırası dışında çoookk romantikmiş anlaşılan ama oda hoş ve komik bir onu olarak kalmış cidden güzel bir anmış

nişanlımın şehir dışında olduğu bir gün evine gidip dış kapıdan salona kadar her yeri mumlarla süsledim kapıyı ilk açtığında karşısında lüçük bir not okları takip et ve her notta onun için özel olarak yazdıgım şiirleri buldu notlar onu her defasında evin ayrı bir köşesine götürüyordu notun biri onu yatak odasına götürdü ve yatagın basında kocaman resmımız vardı resmın kosesıne kucucuk bır not daha salona gıdıp dvd yı acmasını yazıyordu ve salona gittiginde dvd acıp resmleerımız slayt seklınde bızım sarkımız eslıgınde resimlerimiz geçiyordu sonra saklanıdıgım yerden cıkıp uzun bır sure sarılarak dans ettık romantık bır aksamdı...

bitane daha anlatayım..
sevgilim beni lisedeyken çok eskiden buluştuğumuz park vardı oraya götürdü.eski günlerden bahsetti.sonrada bana hediye almış.onu verdi.kalp şeklinde dijital anahtarlık.içine 200 tane faln resimlerimizi yüklemiş.ben askerdeyken özlediğinde resimlerimize bakarsın demişti..:2:

baya romantikmiş gerçekten güzel bir sürpriz

hımmm hoş bir sürprizmiş şu anda da askerde sanırım Allah kavuştursun

bir iş için istanbula gitmiştim.20 gün sonra dönecektim..eşim aradı sana çok güzel bi sürprizm var demişti GÖRÜNCE ÇOK ŞAŞIRACAKSIN.neyse geldim evime.tabi bi sürpriz arıyorum evde.kapa dedi gözünü kapadım.açtım ne göreyim.boynunu bükmüş bi çiçek.şaşkınlıkla aldım.bide kağıt vardı çiçeğin üstünde.kendi kendime dedim güzel bi not yazmış olmalı.bide ne göreyim ..........belediye başkan adayı yazılı kağıt:bi partinin seçim için dağıttığı çiçeği bulmuş getirmiş.53:
çok bozuldum.
sonra tabi mutfakta benim için hazırladğı sofrayı görünce herşeyi unutum:97:

ayyy cidden insan o notu görünce şok olup üzülür ama sonra kendini affettirmiş hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…