- Konu Sahibi EU1
selam kızlar bu konuda kendı adıma konusayım sevdıgım erkek her cagırdıgında gıtmedım hep aılemı bahane ettım naz yaptım.ve işe yaradı nısan yaptı yanı bıraz naz işe yarıyo bence :lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar sorum açık, sevgilinizle flörtte evli gibi samimi olmanız evliliğinizi geciktirir mi buna baglı değil midir, adam evlenmek için bir an evvel öyle samimi olsun diye acele eder mi yoksa rahat eder de amaaan böyle de olur mu der, ya da zaten sevgi aranıza giremez sevgi oldu mu olsa da oluur olmasa da olur sevgiyi etkilemez mi? yorumlar yorumlaar..
sositososito
canım peki ne boyutta hazır asker olup olmama durumu önemlı yani
nasıl dıyeyım her ıstedıgınde tamam dememelı mı , bunun ımkanı var mı :1no2: olmadı işte.....püff,
ya da samımıyete aynı sekılde bellı sure devam edıp sonra kestrıp atmak aılem maılem mı demek gerek bu daha ıyı mı bir çözum. en azından benden kaynklanmıyor gıbı kaydirigubbakcemile ama bunda da kısıtlanan görusme suresı mı olucak. Çok üzgünüm çoook
Dün gece netin azizliğine uğrayıp yorum yazamadığım bir konu bu!
Dayanamadım geldim..kaydirigubbakcemile3
Aslında hem kadına hem de erkeğe bağlı..
Bekarken evliymiş gibi samimi olmanın evliliği geciktirmesi yani..
Adam kadınla zaten evlenmek istiyorsa,onunla olan samimiyet derecesine bakmaz bence. Aman hevesimi aldım yaşayacağımı yaşadım evlenmem diyeceğini sanmıyorum gerçekten seven bir adamın. Öyle olsa evlilik=seks olur,benim gözümde..O düşüncedeki adamı ben de istemem zaten..:dilcikar:
Kadına gelince,istediğini yaşar,kime ne? Ancak evlenmek istediği adama kendi ayakları üzerinde durduğunu göstermezse,ona muhtaçmış gibi davranırsa ya adamla evlenemez ya da evlense bile mutsuz olur...
Belki de benim yok sınırlarım.. İmzaydı,oyundu bilmem ben..
Bekarken neysem evliyken de oydum,hatta şimdi boşandım hala aynı Laleyim..hihoyyyt
Kendi arkadaş çevremde bakirelik kavramına önem verilmemesi,hatta bir çok kadının ilk cinsellik yaşadığı adamdan ile kendi kararı ile ayrılıp bambaşka biri ile evlenip çok mutlu olması örneklerinin içinde yaşıyorum ben.:lepi:
kaldigimiz yerden devam :)
demek istiyorum ki herseferinde hazir olmak yerine önce daha az ama giderek daha fazla ailenizi bahane ederek görüsmeleri azaltin. zor olacaktir ama napalim... bu arada ilgi ve alakanizi kesmeyin. yanlis anlasilmalara yol acabilir...daha cok telefon ve net üzerinden görüsmeye calisin.
samimiyet derken neyi kastettiginiz de sizi ilgilendirir. herkesin iliskiyi yasama boyutu farklidir.
:lepi: :lepi: :lepi:
bence de ben de cok örnegını gördum yasım 27 ve artık kendı düşüncemle bakıre olmama gerektıgıne karar vermıstım baska bırıyle yasadım ilki ve ısteyerek de ayrıldım sımdı baskasıylayım neyı degıstırıyor kı ben kendımı bıldıkten sonra...
adam sevıyorsa beraber olsa olmasa korur sever dogru aslında bu tamamen katıldıgım bır söz düşünce ama nerede çelişiyorum bılemıyorum.
yani doymaması mı gerekıyor doyuyorsa zaten gelecek düşünmuyor mudur evet aslında, doydugunu alacagını aldıgını düşünüyorsa zaten bırlıktelık degıl bır sömürüdür ondakı ve zaten o adamla evlenıp ne yapıcaz gıdıcekse gıtsın... doğru lale dğru soyluyorsun yıne... ıllahakı tutup nası basarıcam evlenıcem evlenınce doymayacak mı bu defa? illaki...
yazına tesekkur ederım. a.s.
Rica ederim..
Belki de çeliştiğin yer cinsellik değil de aşktır,sevdadır..
Bence bunu düşün..
Bak ben çok geç evlendim..
Kendi ailemdeki tüm küçüklere göre..
Ama arkadaş çevremde bilinen,tanınan,sevilen bir kızım.. Yani ciddi sıkı dostluklarım vardır,hayatıma girenleri bilirler,ne kadar doğru anlatabiliyorum buraya yazarak ama anla sen işte..:ecrin_bebek:
Hem ailemin çevresinde hem de kendi ortamlarımda evlenmek isteyen çok erkek vardı benimle.. Oysa ki ben yok aşık olmadan evlenmem diye dayattım...lülülülülülü
Bir çok erkek tanıdım,gezdim,hoşlandım,ama olmadı,kocama tosladım..:roflol:
Ne kocam ne de o az önce bahsettiklerim hiç bir zaman benim samimiyetimden şüphe duymadı.Hep mutlu ilişkilerim oldu.. Belki duymuşsundur,yeni boşandım ben.. ınan bu kararı bile ben verdim..
Ancak; bir şey daha diyim,çok uzattım,sıkılma benden,kaçayım hemen şunu diyip..kaydirigubbakcemile3
Eğer ki kullanıldığını hissediyorsan evet canım kullanılıyorsundur..
işte burda benim demek istediğim şey.belki evlenmeden sevgilisiyle beraber olan bayanlar saf ve temiz duygularla sırf sevdiğiniz için paylaşıyosunuz cinselliği.fakat bu hareketiniz çoğu zaman hayatınızda ki insanlar tarafından böyle algılanmıyo ve çoğu zaman kullanmak amaçlı birliktelikler yaşanılıyo evlenmek amaçlı değil.bi erkekkullanmak amaçlı biri ile çıkar ama sırf kullanmak amaçlı (cinsel anlamda)biri ile evlenmez kanımca.
Öyle olunca adam nasılsa istediğim gibi rahat davranabiliyorum der,heyacanı azalabilir..
Geciktirebilir...
Naz yapmak şarttır...İyi de olur...kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar sorum açık, sevgilinizle flörtte evli gibi samimi olmanız evliliğinizi geciktirir mi buna baglı değil midir, adam evlenmek için bir an evvel öyle samimi olsun diye acele eder mi yoksa rahat eder de amaaan böyle de olur mu der, ya da zaten sevgi aranıza giremez sevgi oldu mu olsa da oluur olmasa da olur sevgiyi etkilemez mi? yorumlar yorumlaar..
sositososito
İnsaları genellemeyi hiç sevmem ben..
Erkek de olsa kadın da olsa aynı..
Erkek sade cinsel amaçlı kullanıyorsa kadın bunu hisseder,işine gelmiyorsa ayrılır,ne kaybeder ki?:sm_confused:
Heee işine geliyor da olabilir,mutludur bu beraberlikten,kadın da korkuyordur evlilikten. "Aman kayınvalide,görümce,ıvırı zıvırı ne uğraşacam ya,iyiyim böyle,aşkım yanımda,istediğim her an beraberiz" diyordur...:1hug:
Kendimden biliyorum işte.. Evliliğin bana göre olmadığını biliyordum da işte kocem kandırmıştı benikaydirigubbakcemile3
Ayrıca erkek sade cinsel amaçlı bir kadınla beraber olmak istese zaten kolonya,ben ya da bizim gibi düşünen kadınlarla aşk,flört ilişkisi yaşamaz.. Tek gecelik ya da bu işi para karşılığı yapan kadınlarla muhatap olur bence..![]()