Sevgilinizle günlük ne kadar konuşuyosunuz

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Kızlar iyi bayramlar herkese..Benim merak etiğim bir soru var:Sevgilinizle iletişim sıklığınız nedir?Aynı şehirde olanlara özellikle sorum..Erkek arkadaşım nasılsa yüzyüze görüşüyoruz mantıgıyla telefonda beni biraz ihmal etmeye başladı benimde bu duruma canım sıkılıyo sizdeki durum nedir merak ettim teşekkürler şimdiden..

Günaydın mesajlarıyla ve aramalarıyla güne başlıyoruz..
Hal hatır soruyoruz..
Her gün birbirimize burcumuzun günlük yorumunu atıyoruz..
Gün içinde olağan durumları , telefonda konuşarak birbirimize iletiyoruz..
Haberlerden konuşuyoruz..
Okuduğumuz kitaplar var, kitaplar üzerinden bir muhabbet açılıyor veya bir film bir dizi..
Birbirimizle şakalaşmalar, takılmalar derken bi bakıyoruz gün bitmiş..

Nerdesin aşkım, burdayım aşkım
İyi geceler aşkım..

İsine gelirse cevap veriyo diye düşünüyorum ben bu konuda muzdaripim.. Ben olsam arkadaşlarımla otururken bile cevap yazarim ya da ararm ama o arkadaslariylayken neymişde ayip oluyor muş muş muş. Gecen gum cevap vermedi ard arda aradm sarji azalmis sen sarjmi bitirsen arkadaslarim ailem nasil ulascak diyor. O günden beri o atmadan atmiyorum . bak yine sinirlendim.

2-3 saatte bir arayıp hal hatır soruyoruz, gününün nasıl geçtiğini neler yaptıgımızı falan anlatıyoruz
vakit buldugumuzda yüzyüze görüşüyoruz zaten
öyle her dakika mesajlaşmak bana çok zor geliyor
bazen romantik anlarda mesajlaşabiliyoruz ama onun dışında hiç mesajlaşmayız sadece telefonda konuşuyoruz
geceleri uzun konuşuruz genelde daha çok vakit olduğu için

Sabah gunaydin 3 saat falan arayla hal hatir aksam günün özeti ve uyku totalde yarim saati geçmez ama kriz durumu varsa saatlerce konusulurarada da mesajlasmalar var bi kac tane

Aynı şehirde değiliz. 2 - 3 günde bir telde konuşuyoruz. Onun dışında 3 - 4 saatte bir ben mesaj atmasam da o atar, sorar ne yapıyorum diye. O kadar. .

günaydınla başlıyoruz sabah kim uyanırsa ilk o yazar
her gittiğimiz yeri haber veririz karşı taraf sormadan
dersler haricinde konuşuruz sürekli nerdeyse
aklımıza ne geldiyse konuşuruz konuşacak bişey yoksa birbirimizi sıkmayız asla çünkü ikimizin de işleri ve arkadaşları vardır
zaten okullarımız yan yana olduğu için iki günde bir görüşürüz
aşk güzel şey
seninle konuşmak istemiyorsa bence altında bişeyler aramalısın

erkeklerin çoğu böyle sıkma canını peki yanyanayken ilgisi nasıl,nasıl davranıyo

konuşmak istemiyor degilde aşırı ilgiden hoşlanmıyomuş herkesin kendi hayatı varmış bide biz aynı şehirdeymişiz yüzyüze görüşüyomuşuz sık sık falan filan..bu arada mutlulugunuz daim olsun canım :)

erkeklerin çoğu böyle sıkmavaktiniz cpeki yanyanayken ilgisi nasıl,nasıl davranıyo
Yanyanayken beni dunyasinin merkezine oturtuyor bir dakika ilgisiz birakmiyor vaktimiz cok güzel geçiyor ama yanından ayriliyorm mesela arkadaşlara geciyorum diyo ulaş ulasabilirsen ancak ard arda ararsam.. Ama arkadaslari olmaynca evde tek kalinca yine bana donuyor.

eger herhangi bi şüphen yoksa bu adamın huyu bu demekki yanındayken ilgisiz soguk olsa o zaman farklı bişey derdim ama demekki fazla ilgiden hoşlanmıyo benimki gibi

Biz ayr isehirlerdeyiz o yuzden 2 saatte bir konusuyoruz ilk kim uyandiysa mesaj atip arar derslerimiz oldumu ders cikisi kimin dersi once bittiyse arar mesajlasiriz.

Güvenin "homeostas, post: 37198138, member: 520347"]eger herhangi bi şüphen yoksa bu adamın huyu bu demekki yanındayken ilgisiz soguk olsa o zaman farklı bişey derdim ama demekki fazla ilgiden hoşlanmıyo benimki gibi[/QUOTE]
Guvenim tam canm huyu evet bazen şikayetbile ediyor fazla ilgiden

Güvenin "homeostas, post: 37198138, member: 520347"]eger herhangi bi şüphen yoksa bu adamın huyu bu demekki yanındayken ilgisiz soguk olsa o zaman farklı bişey derdim ama demekki fazla ilgiden hoşlanmıyo benimki gibi
Guvenim tam canm huyu evet bazen şikayetbile ediyor fazla ilgiden[/QUOTE]
erkekler bizim gibi degilki bende mesela buluşmadan eve döndügümde telefondan devam etmek isterim ama onlar öyle degil burcu ne erkek arkadaşının?

şuan askerde ama burdaykn her an msjlasirdik hatta yaninda yedek batarya tasirdi paşam:) herseyi haber verirdik kitlendigimiz konusamadiginuz hic olmaz su gibi akar muhabbet. .off özledim simdi

amin inşallah kişilik meselesi demekki o da öyle hoşlanıyor napacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…