- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
2-3 saatte bir arayıp hal hatır soruyoruz, gününün nasıl geçtiğini neler yaptıgımızı falan anlatıyoruzKızlar iyi bayramlar herkese..Benim merak etiğim bir soru var:Sevgilinizle iletişim sıklığınız nedir?Aynı şehirde olanlara özellikle sorum..Erkek arkadaşım nasılsa yüzyüze görüşüyoruz mantıgıyla telefonda beni biraz ihmal etmeye başladı benimde bu duruma canım sıkılıyo sizdeki durum nedir merak ettim teşekkürler şimdiden..
erkeklerin çoğu böyle sıkma canını peki yanyanayken ilgisi nasıl,nasıl davranıyoİsine gelirse cevap veriyo diye düşünüyorum ben bu konuda muzdaripim.. Ben olsam arkadaşlarımla otururken bile cevap yazarim ya da ararm ama o arkadaslariylayken neymişde ayip oluyor muş muş muş. Gecen gum cevap vermedi ard arda aradm sarji azalmis sen sarjmi bitirsen arkadaslarim ailem nasil ulascak diyor. O günden beri o atmadan atmiyorum . bak yine sinirlendim.
boşver olsa bi dert olmasa bi dertBir sevgilim bile yok;
konuşmak istemiyor degilde aşırı ilgiden hoşlanmıyomuş herkesin kendi hayatı varmış bide biz aynı şehirdeymişiz yüzyüze görüşüyomuşuz sık sık falan filan..bu arada mutlulugunuz daim olsun canım :)günaydınla başlıyoruz sabah kim uyanırsa ilk o yazar
her gittiğimiz yeri haber veririz karşı taraf sormadan
dersler haricinde konuşuruz sürekli nerdeyse
aklımıza ne geldiyse konuşuruz konuşacak bişey yoksa birbirimizi sıkmayız asla çünkü ikimizin de işleri ve arkadaşları vardır
zaten okullarımız yan yana olduğu için iki günde bir görüşürüz
aşk güzel şey
seninle konuşmak istemiyorsa bence altında bişeyler aramalısın
Yanyanayken beni dunyasinin merkezine oturtuyor bir dakika ilgisiz birakmiyor vaktimiz cok güzel geçiyor ama yanından ayriliyorm mesela arkadaşlara geciyorum diyo ulaş ulasabilirsen ancak ard arda ararsam.. Ama arkadaslari olmaynca evde tek kalinca yine bana donuyor.erkeklerin çoğu böyle sıkmavaktiniz cpeki yanyanayken ilgisi nasıl,nasıl davranıyo
eger herhangi bi şüphen yoksa bu adamın huyu bu demekki yanındayken ilgisiz soguk olsa o zaman farklı bişey derdim ama demekki fazla ilgiden hoşlanmıyo benimki gibiYanyanayken beni dunyasinin merkezine oturtuyor bir dakika ilgisiz birakmiyor vaktimiz cok güzel geçiyor ama yanından ayriliyorm mesela arkadaşlara geciyorum diyo ulaş ulasabilirsen ancak ard arda ararsam.. Ama arkadaslari olmaynca evde tek kalinca yine bana donuyor.
Guvenim tam canm huyu evet bazen şikayetbile ediyor fazla ilgidenGüvenin "homeostas, post: 37198138, member: 520347"]eger herhangi bi şüphen yoksa bu adamın huyu bu demekki yanındayken ilgisiz soguk olsa o zaman farklı bişey derdim ama demekki fazla ilgiden hoşlanmıyo benimki gibi
amin inşallahkonuşmak istemiyor degilde aşırı ilgiden hoşlanmıyomuş herkesin kendi hayatı varmış bide biz aynı şehirdeymişiz yüzyüze görüşüyomuşuz sık sık falan filan..bu arada mutlulugunuz daim olsun canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?