- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
bunuda yapıyorum o zaman çok merak ediyo sonra yine eskiye dönüyobence kaç ondan
dayanabilir misin bilmiyorum ama mesela ben olsam bi süre görüşmem bile
ama tatlı tatlı yap bunu
hani hep işin varmış gibi
o atmadan mesaj atma mesela
aa görmemişim falan de
bunuda yapıyorum o zaman çok merak ediyo sonra yine eskiye dönüyo
bende bu konuyu bayramda açtıgıma güldüm şuaniyi bayramlar.. aynı şehirdeyiz , üniversitede aynı sınıftayız her gün görüşüyoruz 4 yıldır .. haftasonu da bir gün görüşür plan program yaparız. mesajlaşmamız da normal yani günaydın , evden çıktın mı , otobüse bindin mi, fakültedeyim , eve geçtin mi, ne yapıyorsun, akşam yemekte ne var :) , tv de bunu izliyorum çok komik sende izle , yarın kaçta çıkalım, yarın için bir planımız var mı , iyi geceler vb. olması gereken şeyler yani bir sayı söyleyecek olsam günlük 40 mesaj oluyordur heralde
tabi istisnalar var bayram , gezme vb.de daha aza düşüyor
seninki napıyo canım konularını az çok biliyorum varmı bi gelişme arayıp soruyomu?işte bu döngüyü sık sık yapıcan o zaman düşer üstüne
seninki napıyo canım konularını az çok biliyorum varmı bi gelişme arayıp soruyomu?
nedir son gelişmearadı aradı yarın yolucam ben onu
aslına bakarsan bence erkekler mesajlaşmaktan hoşlanmıyorlar pek ama idare ediyorlar , telefonla konuşmak ya da yüz yüze görüşmek daha iyi geliyor sanırım ... yani ben öyle düşünüyorum teşekkür ederim zamanla alışırsın birbirinizi daha iyi tanıdıkça sen onunla bir şeyler paylaş , anlat ki o da sana rahatlıkla gün içersinde olan biteni anlatsınbende bu konuyu bayramda açtıgıma güldüm şuandaha yeniyiz aslında inşallah rayına oturur mutlulugunuz daim olsun canım
aslında gün içinde olan sıkıntılarını mutlulugunu anlatır o konuda sıkıntım yok sadece kendi hobilerinede zaman ayırmak istiyo oyun oynamak istiyo bilmiyorum ya belkide ben abartıyorum keşke bu kadar ilgi manyagı olmasaydımaslına bakarsan bence erkekler mesajlaşmaktan hoşlanmıyorlar pek ama idare ediyorlar , telefonla konuşmak ya da yüz yüze görüşmek daha iyi geliyor sanırım ... yani ben öyle düşünüyorum teşekkür ederim zamanla alışırsın birbirinizi daha iyi tanıdıkça sen onunla bir şeyler paylaş , anlat ki o da sana rahatlıkla gün içersinde olan biteni anlatsın
dediğin gibi yeniyseniz zamanla alışırsın , bende alışmışım her gün görmeye görmeyince canım sıkılıyor ama zamanla alışıyorsun işteaslında gün içinde olan sıkıntılarını mutlulugunu anlatır o konuda sıkıntım yok sadece kendi hobilerinede zaman ayırmak istiyo oyun oynamak istiyo bilmiyorum ya belkide ben abartıyorum keşke bu kadar ilgi manyagı olmasaydım
hadi ya şaşırdım şuan keşke bende öyle olsaydım o zaman anlardıGaliba kisiye göre degisiyo o. Biz sevgiliyken, sürekli yazardi,
Arardi bütün gün. Calisiyo olsa bile yani.
Bende tam tersi hic hoslanmam, daral gelir.
Bu yüzden tartismalarimiz olmustur, yazmiyosun etmiyosin vidi vidi...
o nasıl oluyo :)Kinusmuyoruz. Telapati yöntemiyle anlasiyoruz.
maşallah kıskandım :) ne kadar zamandır birliktesiniz?Süreklii ama tam anlamıyla sürekli uyandığımız andan uyuyana kadar..
Öyle ki tuvalete gitse 1dk geliyorum der o derece yani
bizde aynıyız canım ben ögrenciyim o çalışıyo ama benim kadar konuşma meraklısı degil bende geri çekmeye çalışıyorum kendimiGece eğer uyuyakalmiyorsak mesajlasiyoruz :) onun dışında gün içinde telefonda konuşmaya çalışıyoruz. Ben öğrenciyim o çalışıyor. O açıdan vakit sorunumuz oluyor. Denk gelmiyoruz bir türlüara ara birbirmize şarkı gönderiyoruz :)
3 yıl 10 ay 1 hafta 6 günmaşallah kıskandım :) ne kadar zamandır birliktesiniz?
benimde bugün var yarın belli degilsevgilim yok malesef o yzden br şey diyemyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?