Sevgilinizle günlük ne kadar konuşuyosunuz

bende bu konuyu bayramda açtıgıma güldüm şuan daha yeniyiz aslında inşallah rayına oturur mutlulugunuz daim olsun canım

bende bu konuyu bayramda açtıgıma güldüm şuan daha yeniyiz aslında inşallah rayına oturur mutlulugunuz daim olsun canım
aslına bakarsan bence erkekler mesajlaşmaktan hoşlanmıyorlar pek ama idare ediyorlar , telefonla konuşmak ya da yüz yüze görüşmek daha iyi geliyor sanırım ... yani ben öyle düşünüyorum teşekkür ederim zamanla alışırsın birbirinizi daha iyi tanıdıkça sen onunla bir şeyler paylaş , anlat ki o da sana rahatlıkla gün içersinde olan biteni anlatsın

aslında gün içinde olan sıkıntılarını mutlulugunu anlatır o konuda sıkıntım yok sadece kendi hobilerinede zaman ayırmak istiyo oyun oynamak istiyo bilmiyorum ya belkide ben abartıyorum keşke bu kadar ilgi manyagı olmasaydım

dediğin gibi yeniyseniz zamanla alışırsın , bende alışmışım her gün görmeye görmeyince canım sıkılıyor ama zamanla alışıyorsun işte

Galiba kisiye göre degisiyo o. Biz sevgiliyken, sürekli yazardi,
Arardi bütün gün. Calisiyo olsa bile yani.
Bende tam tersi hic hoslanmam, daral gelir.
Bu yüzden tartismalarimiz olmustur, yazmiyosun etmiyosin vidi vidi...

Galiba kisiye göre degisiyo o. Biz sevgiliyken, sürekli yazardi,
Arardi bütün gün. Calisiyo olsa bile yani.
Bende tam tersi hic hoslanmam, daral gelir.
Bu yüzden tartismalarimiz olmustur, yazmiyosun etmiyosin vidi vidi...
hadi ya şaşırdım şuan keşke bende öyle olsaydım o zaman anlardı

Süreklii ama tam anlamıyla sürekli uyandığımız andan uyuyana kadar..
Öyle ki tuvalete gitse 1dk geliyorum der o derece yani

Gece eğer uyuyakalmiyorsak mesajlasiyoruz :) onun dışında gün içinde telefonda konuşmaya çalışıyoruz. Ben öğrenciyim o çalışıyor. O açıdan vakit sorunumuz oluyor. Denk gelmiyoruz bir türlü ara ara birbirmize şarkı gönderiyoruz :)

bizde aynıyız canım ben ögrenciyim o çalışıyo ama benim kadar konuşma meraklısı degil bende geri çekmeye çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…