- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Aaaa tomruğa bak. Arkadaşları nasıl ulaşacakmış. Sen ulaşamıyorken arkadaşlarının ulaşabilmesinden Size ne. Cinnet çözer bu işiİsine gelirse cevap veriyo diye düşünüyorum ben bu konuda muzdaripim.. Ben olsam arkadaşlarımla otururken bile cevap yazarim ya da ararm ama o arkadaslariylayken neymişde ayip oluyor muş muş muş. Gecen gum cevap vermedi ard arda aradm sarji azalmis sen sarjmi bitirsen arkadaslarim ailem nasil ulascak diyor. O günden beri o atmadan atmiyorum . bak yine sinirlendim.
Ah canm ah cinnet geciriyorum da neye yarar ayni tas ayni hamamAaaa tomruğa bak. Arkadaşları nasıl ulaşacakmış. Sen ulaşamıyorken arkadaşlarının ulaşabilmesinden Size ne. Cinnet çözer bu işi
Kac yaşında?Yanyanayken beni dunyasinin merkezine oturtuyor bir dakika ilgisiz birakmiyor vaktimiz cok güzel geçiyor ama yanından ayriliyorm mesela arkadaşlara geciyorum diyo ulaş ulasabilirsen ancak ard arda ararsam.. Ama arkadaslari olmaynca evde tek kalinca yine bana donuyor.
20yasinda ya okuyoruz daha ayni ünideyizA_Asloluyoruz da 37207369 .!.:Kac yaşında?
E normal. O yaştaki delikanlılar(adam demiyorum dikkat, delikanlı) genellikle, sevdiği kadın ve arkadaşları arasındaki dengeyi kuruması biraz zor.20yasinda ya okuyoruz daha ayni ünideyiz
Sanirim oyleE normal. O yaştaki delikanlılar(adam demiyorum dikkat, delikanlı) genellikle, sevdiği kadın ve arkadaşları arasındaki dengeyi kuruması biraz zor.
Sizden hoşlanıyordur, yanınızda hissettiği gibi davranıyordur. Ama şuan onun öncelikleri arasında siz değil ailesi ve arkadaşları olur.
Ben de ilgisizlikten şikayet edenlerdenim.. Sabah günaydın mesajı ıykusunu aldıysa keyfi yerindeyse işe gitmeden telde konuşma öğle arasında kesin arar akşama kdr 3 max 5 hal hatır mesajı akşam eve gelince tangodan görüşme. O işi bahane ediyo ama
sorma ya bende öyleyim ama konuşcak bişeyimiz kalmıyomuş seni özlememe izin ver diyo bende susuyorum konuşmak istesem bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?