- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi homesweethome3
-
neden canım noldu?damarıma damarıma bastı konu
neden canım noldu?
sorma ya bende öyleyim ama konuşcak bişeyimiz kalmıyomuş seni özlememe izin ver diyo bende susuyorum konuşmak istesem bileilgisizlikten yakınangillerdenim
İLGİ manyağıyım ben ilgi önemli
o ilgi bu kıza verilecek!
sorma ya bende öyleyim ama konuşcak bişeyimiz kalmıyomuş seni özlememe izin ver diyo bende susuyorum konuşmak istesem bile
haklısın canım karşımdada aynen senin gibi düşünen biri var bu konuda ona uymazsam ayrılırız kesinSürekli size mesaj atmasını neden bekliyorsunuz ki? Hele ki art arda arama meselesi beni bile daralttıözellikle o art arda arama meselesinden vazgeç derim ben. Hem de acilen. .
uzak olsaymışız sürekli konuşurmuşuzda biz zaten görüşüyomuşuz bak yine aklıma geldi sinir oldumhıı çok deseydin
insan arada ikigüzel söz edince konuşcak şeyi bitmez
bahane bulmasın
uzak olsaymışız sürekli konuşurmuşuzda biz zaten görüşüyomuşuz bak yine aklıma geldi sinir oldum
erkekler bizim gibi degilki bende mesela buluşmadan eve döndügümde telefondan devam etmek isterim ama onlar öyle degil burcu ne ehomeoTümadaşının?[/QUOTE]homeoTüm.özellikleri 7198165 .!.:Guvenim tam canm huyu evet bazen şikayetbile ediyor fazla ilgiden
degişiyo aslında bazen haftada bir bazen iki günde bir onun işine benim okuluma göre degişiyokaç günde bir görüşüyorsunuz ki
Kızlar iyi bayramlar herkese..Benim merak etiğim bir soru var:Sevgilinizle iletişim sıklığınız nedir?Aynı şehirde olanlara özellikle sorum..Erkek arkadaşım nasılsa yüzyüze görüşüyoruz mantıgıyla telefonda beni biraz ihmal etmeye başladı benimde bu duruma canım sıkılıyo sizdeki durum nedir merak ettim teşekkürler şimdiden..
degişiyo aslında bazen haftada bir bazen iki günde bir onun işine benim okuluma göre degişiyo
haklısın canım karşımdada aynen senin gibi düşünen biri var bu konuda ona uymazsam ayrılırız kesin
haklısın galiba daha yeniyiz zamanla alışırım umarımBence adam hakli, ben de onun gibi dusunuyorum :) Zaten bulusyorsaniz, telefonda ne konusacaksiniz, yani zaten yuz yuze konustugum biriyle bence telefonda konusmanin bir mantigi yok.
hep degil işte canım degişiyo mesela bu hafta dört kere görüştük geçen akşam sık bogaz etme seni özlememe izin ver dedi çok bozuldumbiz uzaktayken haftada 1 görüşüyoduk zaten yav
ben de iki günde bir falan sandım
zaten uzakta gibisiniz ki
aklına esti mi beraber bi yerler egidip bişeyler yapamıyosan ne anladım o işin yakınlığından
ben olsam ben de çıldırırım
yanyanayken iyi güzelde ayrıldıkmı gerisi fena işte:/ amin canım inşallahNe kadar güzel yan yanyana güzel vakit de geçiriyormuşsunuz. Hiç sıkma canını. Allah bozmasın :)
hep degil işte canım degişiyo mesela bu hafta dört kere görüştük geçen akşam sık bogaz etme seni özlememe izin ver dedi çok bozuldum
Kızlar iyi bayramlar herkese..Benim merak etiğim bir soru var:Sevgilinizle iletişim sıklığınız nedir?Aynı şehirde olanlara özellikle sorum..Erkek arkadaşım nasılsa yüzyüze görüşüyoruz mantıgıyla telefonda beni biraz ihmal etmeye başladı benimde bu duruma canım sıkılıyo sizdeki durum nedir merak ettim teşekkürler şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?