Sevgilinizle günlük ne kadar konuşuyosunuz

biz ergen gibi her 2 saatte bir whatsappdayız fotoğraf atmalar cilveleşmeler falan neyseki kendim gibi bir sevgilim var bizi birbirimizden başkası çekmezdi herhalde illa iletişimde olcaz 1 yıl oldu değişmedi

Sürekli size mesaj atmasını neden bekliyorsunuz ki? Hele ki art arda arama meselesi beni bile daralttı özellikle o art arda arama meselesinden vazgeç derim ben. Hem de acilen. .

Sürekli size mesaj atmasını neden bekliyorsunuz ki? Hele ki art arda arama meselesi beni bile daralttı özellikle o art arda arama meselesinden vazgeç derim ben. Hem de acilen. .
haklısın canım karşımdada aynen senin gibi düşünen biri var bu konuda ona uymazsam ayrılırız kesin

homeoTüm.özellikleri 7198165 .!.:
Guvenim tam canm huyu evet bazen şikayetbile ediyor fazla ilgiden
erkekler bizim gibi degilki bende mesela buluşmadan eve döndügümde telefondan devam etmek isterim ama onlar öyle degil burcu ne ehomeoTümadaşının?[/QUOTE]
Burcu aslan. Tum ozellikleri barindiriuor..

Bence adam hakli, ben de onun gibi dusunuyorum :) Zaten bulusyorsaniz, telefonda ne konusacaksiniz, yani zaten yuz yuze konustugum biriyle bence telefonda konusmanin bir mantigi yok.

degişiyo aslında bazen haftada bir bazen iki günde bir onun işine benim okuluma göre degişiyo

biz uzaktayken haftada 1 görüşüyoduk zaten yav
ben de iki günde bir falan sandım
zaten uzakta gibisiniz ki
aklına esti mi beraber bi yerler egidip bişeyler yapamıyosan ne anladım o işin yakınlığından
ben olsam ben de çıldırırım

haklısın canım karşımdada aynen senin gibi düşünen biri var bu konuda ona uymazsam ayrılırız kesin

Ne kadar güzel yan yanyana güzel vakit de geçiriyormuşsunuz. Hiç sıkma canını. Allah bozmasın :)

hep degil işte canım degişiyo mesela bu hafta dört kere görüştük geçen akşam sık bogaz etme seni özlememe izin ver dedi çok bozuldum

hep degil işte canım degişiyo mesela bu hafta dört kere görüştük geçen akşam sık bogaz etme seni özlememe izin ver dedi çok bozuldum

bence kaç ondan
dayanabilir misin bilmiyorum ama mesela ben olsam bi süre görüşmem bile
ama tatlı tatlı yap bunu
hani hep işin varmış gibi
o atmadan mesaj atma mesela
aa görmemişim falan de

iyi bayramlar.. aynı şehirdeyiz , üniversitede aynı sınıftayız her gün görüşüyoruz 4 yıldır .. haftasonu da bir gün görüşür plan program yaparız. mesajlaşmamız da normal yani günaydın , evden çıktın mı , otobüse bindin mi, fakültedeyim , eve geçtin mi, ne yapıyorsun, akşam yemekte ne var :) , tv de bunu izliyorum çok komik sende izle , yarın kaçta çıkalım, yarın için bir planımız var mı , iyi geceler vb. olması gereken şeyler yani bir sayı söyleyecek olsam günlük 40 mesaj oluyordur heralde
tabi istisnalar var bayram , gezme vb.de daha aza düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…