Sevgilinizle ne sklkta tartrsnz?((Bakn ltfen))

sevgilinzle ne sıklıkta tartışıyorsunuz???

• haftada bir kez

OY: 14 16,9%
  • haftada birden fazla

OY: 26 31,3%
  • iki haftada bir

OY: 7 8,4%
  • ayda bir kez

OY: 8 9,6%
  • nadiren

OY: 28 33,7%

• Ankete Katılan
    83
eskiden ben her regl donemimde kavga ederdim..saka gibiii cidden..
duruma gore degisir tabiki atisma olayi ve SIKLIGI :)))..cok sabrederim coguzaman..
patlarsamda ustune hakliysamda kimse beni tutamazzz kiiiilülülülülülü

Son düzenleme:
biz hiç tartısmıyoruz daha dogrusu tartısamıyoruz ama benden değil kocamın iyiliğinden adam melek gibi ben cazgırlık yapacak olsam hemen aaaa tamam tamam huzurumuz kacmasın der konuyu kapatır kaydirigubbakcemile2 böle bir adam işte

maşallah canım size.:nazar:

benimkide ben bir tane söyleyene kadar on tane sayar bana

ben çocuklara kızarım illa çıkar oradan sanki ona diyormuşum gibi laf saymaya başlar
konuşacak ya

buyüzden sık sık tartışırızdelikafadulden

İlk zamanlar çok kavga ederdik sonra durulduk sonra yine başladık değişiyo bu ara iyiyiz geçinip gidiyoz iştee kaydirigubbakcemile4

sayısına hatırlayamacağım kadar çok. nişanlıykn uzun süre küs kalabiliyorduk ama artık hemncecikk barışıoruz :))

ben yapı olarak tartışmaya pek müsait bi insan değilim..sakinliği severim..
ilişki yaşama şeklimin içnde gürültü-patırdı,bağrış-çağrış yok..
en son eşimle 3-4 ay önce tartıştık sanırım..sebep genelde eşimin kıskançlığı oluyo..bu konuda çok tartıştık şimdiye kadar.tam tartışma gibi de değil aslında bizimki sinirli oluyoruz ama sakin konuşuyoruz.evlililiğmizin ilk zamanlarıda onun hatalından dolayı çok tartıştık..daha doğrusu benim çok küstüğüm oldu..oda barışmak için her yanaştığında beni kıracak,ömür boyu içimden ve aklımdan çıkmayacak hançerli sözlerini sapladı..
şimdi diyorumki ben;
3 günlük dünya,bi varmış bi yokmuşun içinde paylaşılamayan nedirki?
hergün tartışan insna neyi paylaşamaz,neyi çözemez,ömrümüzü tüketmeye ne gerek var?

normal zamanlarda nadiren sadece bu yıl şubat ayından nisan sonuna kadar aynı mesele nedeniyle iki haftada bir tartıştık daha doğrusu ben söylendim ağladım o da dinledi neyse sorunu çözdük gene eski halimize döndük çok şükür

stresli olduğumuzda ben sayamıyorum :kedi: çok fena oluyor. mesela geçtiğimiz son 2 ay hamilelik siniri vardı bende berbattı birbirimizin yüzünü görmeye tahammülümüz yoktu. ama şimdi iyiyiz.
zaman zaman değişiyor tartışma sıklığı. işin en kötü tarafı eşim susar içinde biriktirir biriktirir en son patlar çok fena olur

bugün tartıştık mafoldumben

aa hatrladım 2 gün öncede tartışmıştık,atıştık yani
haftada bi olur kesin :umursamaz:

tek degilmisim bende bugun tartistim bikac kez yanima geldi ama ilgilenmedim..
o da pes etti..moralim bozukkk..

Biz çok sık tartışıyoruz ilşkilerde hiç sağlıklı değil bu kadar tartışmak ama öyle, haftada iki defa tartışıyoruz gerçi çok yoğun hararetli tartışmalar olmuyo ama yine de canımız sıkılıyor, :1closedeyes: :1no2:

ben yapı olarak tartışmaya pek müsait bi insan değilim..sakinliği severim..
ilişki yaşama şeklimin içnde gürültü-patırdı,bağrış-çağrış yok..
en son eşimle 3-4 ay önce tartıştık sanırım..sebep genelde eşimin kıskançlığı oluyo..bu konuda çok tartıştık şimdiye kadar.tam tartışma gibi de değil aslında bizimki sinirli oluyoruz ama sakin konuşuyoruz.evlililiğmizin ilk zamanlarıda onun hatalından dolayı çok tartıştık..daha doğrusu benim çok küstüğüm oldu..oda barışmak için her yanaştığında beni kıracak,ömür boyu içimden ve aklımdan çıkmayacak hançerli sözlerini sapladı..
şimdi diyorumki ben;
3 günlük dünya,bi varmış bi yokmuşun içinde paylaşılamayan nedirki?
hergün tartışan insna neyi paylaşamaz,neyi çözemez,ömrümüzü tüketmeye ne gerek var?

cnm ne güzel söylmemişsin bizde sevgilimle 2 haftada bir tartışsak bile ve ben haklı olsam bile sırf hayatın sonunu ölümü düşününce ilk adımı ben atıyorum ama sonunda yine mutlu biz oluyorz opuyorumnanaktan

Back
X