- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi sweetgirl00
-
vay anasını...Arkadaslar sevgilinizle hic tatile gittiniz mi???nasildi??
biz bu yil gitmeyi dusunuyoruz babam izin verirse.ins izin verir.
ehe ben de gıdemedım evımı döşemek için..annemle bırlıkte gıtmıştık kaydirigubbakcemile3
ateşle barut nıye yanyana duramasın kı..
ben de bunu anlamıyorum bir türlü..
defalarca tatıle gttık bırsey olmadı..
olacagı varsa bu onun evınde benım evımde,orada burada şurada olurdu..
ne yanı siz her basbasa kaldıgınızda aaa atesle barut olduk şimdi mi diyorsunuz..
yapacak insan heryerde yapar kardesım ,nerede boş bir yer olursa orada yapar..
siz hiç görmediniz mi kampusun orta yerınde birbirini yiyen gencleri ,ya da park köşelerine saklanmıs çiftleri..
tatile gıttık dıye ateşle barut olmadı ya..herseyın bır zamanı vardı bana gore..zamanın da da oldu..
onun kokusunu tenıme cekerek uymak,sabah kalktıgımda karsımda onu görmek ,saatlerce süren bir sevişmeye bedeldi..
bunu kimsenin lafı üzerine yazmadım bu ara..bir kaç yerde atesşle barut denmış o yuzden yazdım..
diğer yonden ailenın sadece cınsellık yüzünden izin vermeyecegını cok ıyı anlıyorum..
keza benım aılemde ızın vermezdi..ama cinsellık yüzünden degıl başına bir iş gelır ,kavga olur cart olur curt olur yüzündendi..
bencede her şeyin bir vakti zamanı var evlilik yıl dönümünü neden kutluyoruz?
ilk defa aynı yastığa başımızı koyduğumuz omzunda uyuduğumuz onunla uyandığımız v.b. evlenmeden önce bu tür anıları baylaşmıssak ne anlamı var evlilik gününün en azından bana göre öyle
valla ben evlılık yıldonumuzuzu birilkte olup yada bırlıkte yattıgımız ıcın degıl ..
artık resmi bir kurumda bız de varız dıyerek kutlarım..
aile oldugumuzu birlikte gelecegimize ımza atarak resmıyete donüştürdügümüzü ve bu süre içinde bir yılı gerıde bıraktıgımız ıcın kutlarım..
onunla bırlıkte uyumadan once de fikrim buydu kı onunla uyudum....
ben eşimi tanıyordum ve boyle bırsey yapmıyacagını bılıyordum..o yuzden sorun olmadı..
..
BEN DEDİKLERİNİ ÇK HAKLI BULDUM VE TAMAMEN KATILIYORUM AMA MALESEF Kİ BENDE KISITLANANLARDANIM:çok üzgünüm: SEN AİLEN BAKIMINDAN DA ÇOK ŞANSLIYMIŞSN O ZMN CNMBelki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.
budur :lepi: evlilik oncesi yuzeysel veya tam anlamiyla cinsellik sarttir bu cok onemli ya..
Belki ben bu mesajimla cok tepki cekecegim ama yine de yazmak istiyorum... Bence aileler bu tur seyleri tabu olarak gördugunden vaginismus vs. evlilik sonrasi seyler yasaniyor. insanlar nisanliyken bile rahat rahat öpüsüp koklasamazken evlendikten sonra hoop ayni yatakta buluyorlar birbirlerini. e böyle bi durum da birden gencleri cinsellikle ilgili sorunlara itiyor. evlendikten sonra tenini tanimadiğin, yasantisini bilmedigin insanla ayni hayati paylasmaya basliyorsun... ben burada evlilik öncesi iliski yasansin demiyorum, yasayan yasar bu kisilerin tercihi... ama beraber vakit gecirmelerine olanak taninmadiği, tatil gibi durumlar tabu görüldügü sürece bence evlilikten sonra yasanan problemler de artacaktir. ben erkek arkadasimla bir süre ayni evi paylastim ve bu sayede bir cok sey ögrendim onun hakkinda. bu duruma direk cinsellik acisindan yaklasilmamali kesinlikle. daginik mi, düzenli mi, evlenince nasil bir es olucak... bunlar hakkinda fikrim var en azindan. beraber tatile gitme fikri de günümüzde normal karsilanabilecek bir durum. tabi ki aileler karsi tarafi da taniyorsa. kaldi ki bu isi gizliden yurutenlerin sayisi da az degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?