bı tane anlatabileceğim geldi aklıma :))
erkek arkadasimla ikinci buluşmamız,daha çıkmıyoruz ama..gece için program yaptık,bar a gidelim diye,erkek arkadaşımın kuzeniyle de benim en yakın arkadasım çıkıyordu o zaman..4unuz gidicez,bende aksam arkadasımda kalicam..neyse biz tabii gündüzden hazırlanmaya başladık,kıyafetler,sac bas falan..aksam oldu bunlar gelip alcak bizi,bir anda yağmur yağmaya başladı..neyse aradı bunlar geldik inin diye,benim arkadasında evi yokusta,biz bir indik o yokuş bildiginiz şelale :)) bı şemsiyenin altında süslenmiş puslenmis saclar fln yapali iki kız hayal edin ve selalenin icinde..bunlar neyse biraz gecte olsa geldi..o sırada annem aradı,izmir i baya sel basıyor diye telaş olmuş ve bı de bu arada da deprem olmuş,biz disarda olduğumuz için fark etmedik..ben depremden accayip korkarım bu arada..neyse annem aradı iste,sen nerdesiiin izmir i sel aldiii deprem olduuu nerdesiiin eve gel falan diyo,ben dedim gelemem burda hiç bir şey yok diyorum ama bizim evle arkadasın evi 10dk yani kendi söylediğime resmen kendim güldüm..deprem olduuu diye inliyo annem ben yine yoo burda bir şey yok diye geçiştirdim..ve biz bar a gittik tabii..hala onu söylerim,yani izmir izmir olalı hem sel hem depremi bir arada az yaşamıştır ve biz azimle,inatla o gece o bara gittik ya..Allah korusun şimdi olsa evden dışarı adımımı atmam,bı de deprem den coook korkarım yani öyle böyle değil..zaten o akşamki o rahatlığıma annemde çok şaşırmıştı :) ee isin ucunda cocuğu tavlamak var :)))))) sel deprem hak getire :)))