• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
hadi kızlar hepimizin vardır bi utandığı anı . sizinkileride merakla bekliyorum :)

hemen başlıyorum :))))
(şuanda evliyiz) ama o zamanlar sevgiliydik üstelik yeni sayılabilcek bi dönemdeydik:) bi akşam buluşucaz bn hazırlandım süslendim püslendim ama nasıl süslenmek:)) neyse bide bunun çok sevdiği bi ev poğaçası var ablama yaptırdım ama ben yaptım aşkım falan diye hava atmak için onuda hazırladım bi güzel kaba koydum çantama attım sıktım parfümümü ohhh gdiyorum havalı havalı:)) taksimde buluşucaz metrodan çıktım buda istiklal cad. girişinde bekliyo gördüm oda gördü böle pas vermiyo havalarında kendimce şımararak ilerliyorum :)) altımda bol salaş pantlon var... onun paçasına basmamla yere kapaklanmam bir oldu taksimin ortasında:)) çantamın içindeki poğaçalar bi yerde ben biyerde etrafımda insanlar allahım nasıl bi rezillik :)) buda koştura koştura gelmiş düştüğümü anlayınca korkudan titriyo snra baktı bişeyim yok gülmemek için zor tutuyo kendini:)) bnde hala ödün vermemek için gülmeye çalışıorum falan ama yer yarılsa içine grsem diyorm :)) o değil pantolnun dizi yırtıldı hemde yeni almıştım :))))))))))))))

erkek arkadasımla yenı tanısıyoruz yolculuktayız üzerime kola dökmüştü canım benım o ankı heyecanla ve vereceğim tepkıyı bılmeden yandın mı demıstı kolayı döküp halbuki çayı ben içiyordum ben degıl ama aşkım biraz rezil olmustu bende çok dalga geçtm snra hep :D :D

bi keresinde eski sevgilimle arabadaydık eve bırakıcaktı beni.. yolda giderken cüzdanını istedim çünkü bizim çok sevdiğimiz 2 tane fotoyu cüzdana sığacak şekilde küçük boy yaptırmıştım bu verdi.. ben resimleri koydum şeffaf yere neyse sonra azıcıkta kurcalim dedim cüzdanı, küçük bişey buldum içinde bu ne ya diyorum ses yok eviriyorum çeviriyorum Allah Allah yok anlamıyorum sevgilimde ses etmiyo.. düşün düşün yok hayatımda böyle bişey görmedim daha önce, bişeye de benzetemiyorum en son patladım ya ne bu söylesene çatlicam dedim ve o da söyledi o an şoka girdim :53:
ne işi var bunun sende mi diyim iki saat elimde bi sağına bi soluna bakarak rezil olduğuma mı yanim tabi hemen üste çıktım sende ne işi var bunun diye bi önceki gün bi arkadaşını askere uğurlamışlardı o yolcu etmeye gelen bütün erkek arkadaşlarına vermiş o şeyden biraz da gereksiz bi insandı zaten kendisi fazla kızmadım ama tabi onu cüzdana geri koymadım direk çöpü boyladı e ne olduğunu anlamışsınızdır sanırım ben utanıyorum valla söylemeye :17:

sevgilimle yeni çıkmaya başlamıştık. 14 şubat hediyesi olarak bana kolye almış. takarken dedi ki "gümüş değil bak" dedi güldü. ben de "yok bide gümüş olaydı" dedim. bunu söylerken aslında pahalı bişeye gerek yok, yani gümüş almasına gerek yok anlamında söylemiştim.o da gümüş değil derken pahalı bişey deil anlamında söylüyor sanmıştım.ilişkimizin 12. ayında kolyem kayboldu, ben çok üzülmedim. aradım ama bulamadım. sevgilim dedi ki "nasıl kaybettin beyaz altındı o" dedi.ben şoka girdim. dedi ki "hani demiştin ya yok bide gümüş olaydı diye" dedi. meğer o "tabiki altın alıcaksın" anlamında söylüyorum sanmış :D allahım tam rezillik.ve bu adam 12 aydır benim böyle maddiyatçı biri olduğumu sanıyor :D çok şaşırmış zaten duyunca :D tabi ben sonra o kolyeyi ne yaptım ettim buldum, ama valla maddiyatçı olduğumdan deil :D hiç altınım olmadı da :)))

Bir gün sevgilimin evine gtmiştim oturup film izliyorduk odasında kurabiye varmış getirirmisin diye rica etti. Gittim kurabiyeleri aldım odadan şımara şımara salona dönerken ayağımın kaymasıyla yere kapaklandım. Canım öyle yandıki ama sesimi çıkarmadım oh dedim görmedi çaktırmayayım bari diye ama nafile kurabiyeler salona yuvarlanmış ben düşünce. Sevgilimde noluyo diye bakmaya geldiğinde yere yapıştığımı gördü tabi.Kurabiyelerin parçalandığınamı yanim rezilliğimemi bilemedim çok ta canım istemişti halbuki onları yemeyi:31: :9::9:

benimki daha kötü burda paylaşmalı mıyım bilemedim ama :)) bi keresinde ben işten gelmiştim çok yorgundum uzanmıştım kanepeye...(o zaman daha yeni çıkıyoruz ilk yada ikinci haftamız) bu geldi yanıma beni canlandırmak için gıdıklıyo sonra bacaklarımı bebeklerin bacaklarını yaparız ya büküyo uzatıyo kıvırıyo... sonra hani bebeklerin gazını çıkarmak için bacaklarını büküp karınlarına bastırırsın ya) o da aynı şekilde bacaklarımı büktü karnıma bastırdı ve benden aynı bebeklerden çıkan pırt sesi çıkıverdi :)) ama o kadar utandım ki anlatamam...kıpkırmızı oldum...ağlıcaktım nerdeyse...erkek arkadaşım zaten koptu gözünden yaş gelene kadar güldü... ben azarladım kızdım bağırdım ama olan olmuştu :))

Sevdicegimle ada planimizi gerceklestirebildikten sonra aksamleyin oturup muhabbet ederken "kac tane ada var?". "Hadi 7 adayi da sayalim" dedik. Basladik saymaya "Kinali Ada, Heybeli Ada, Büyük Ada, Kücük Ada, ..." O söylüyor ben de tekrarliyorum. "...Yarim Ada, Ceyrek Ada" dedi ben de hic düsünmeden parmaklarla sayiyorum "Ceyr...!" dank etti birden.:52: "Hadi be ordan. Sen benimle alay mi ediyorsun?" dedim eline parmaklarimin ucuyla vurdum. Bi taraftan gülüyorum ama fena bozulmustum ha. :17: Sonra da sarilip öpüyor beni "saka saka gel buraya" diyor: Tam cocuk yapmisti beni :1: :9:

sevgilimle tatil yapmıştık bu kış otel odasındaydık Allah'ım ondan çekindiğimden afedersin tuvalet ihtiyacımı gideremiyordum hani ses felan olur diye:17:
neyse ben banyodaydım saçlarımı düzeştiyordum bu arkadan geldi bana sarıldı bişeyler söyledi ben öyle bir gülüyorum aman tanrım oda ne baktım taramalı tüfek gibi gaz çıkarıyorum :52::52:
üstelik sevgilim o sesin klozetten geldiğini sanmış :52::52::52::52::52::52::52:
ben kızarıp bozarınca çaktı garibim ama nasıl utandım anlatamam soğuk soğuk terler boşandı sırtımdan aşkım sarıldı bana utanma sevgilim olabilir diye ama bu esnadada ikimiz kopuyoruz bir yandan:52: oysaki yanında yemek yemekten dahi çekinen ben resmen ne hale düştüm ya:17::17::17::52::52:

Son düzenleme:
sevgilimle tatil yapmıştık bu kış otel odasındaydık Allah'ım ondan çekindiğimden afedersin tuvalet ihtiyacımı gideremiyordum hani ses felan olur diye:17:
neyse ben banyodaydım saçlarımı düzeştiyordum bu arkadan geldi bana sarıldı bişeyler söyledi ben öyle bir gülüyorum aman tanrım oda ne baktım taramalı tüfek gibi gaz çıkarıyorum :52::52:
üstelik sevgilim o sesin klozetten geldiğini sanmış :52::52::52::52::52::52::52:
ben kızarıp bozarınca çaktı garibim ama nasıl utandım anlatamam soğuk soğuk terler boşandı sırtımdan aşkım sarıldı bana utanma sevgilim olabilir diye ama bu esnadada ikimiz kopuyoruz bir yandan:52: oysaki yanında yemek yemekten dahi çekinen ben resmen ne hale düştüm ya:17::17::17::52::52:

eeee:)))bu kadar tutmayacaktın canım kendini:)))) sonra bir yerde patlayıveriyor işte:)))

aynı şey benim de başıma gelmişti de ondan biliyorum...maalesef:)))

ay bızde bı kere film izliyorduk bi sahne çıktı çok basıt bır sahneydı ama kendımı vermemişim anlayamadım neden boyle oldu dıye ona sormustum ama salak durumuna düşmüştüm yanı cok utanmıstım:17:

heh geldi aklıma bi dene. şimdi yeni mağaza açılışı için iş yerim bizi bandırmaya gönderdi. tabi diğer illerdeki mağazada çalışanlarda gelcek. neysem hepimiz aynı oteldeyiz.birinin hareketleri o kadar hoşuma gitti ki. o aralarda sevgilim yok. tavlamaya karar verdim:52: mesela erkekler sabaha kadar lobide oturup,pişti,tavla,okey oynuyolardı(eski sevgilimde içlerinde tabi) bnde anlamasınlar diye her oyuna başladıklarında yenilen bana çikolata alacak diye şart koyuyorum ki asıl amacım anlaşılmasın:27: ara arada gaz veriyorum tabi bunlara. neyse zaman geçtikçe eski sevgilimle birebir konuşmaya başladık.herkes odasına çıktı uyumak için.uykum yok diye çıkmadım tabi oda çıkmadı. konu açıcam bulamıyorum. oyuna getirdim lafı kimse bana tavla öğretemez,sinirden çatlayan bile oldu dedim. tabi bu hemen öğretme çabasına girişti. kahretsin karnımda kısık sesle guruldamalar geliyor. lobide çok sessiz:27:sonradan karnım bi guruldadı abowwww bi utandım aynı gaz sesi çıkarır gibi:17: anladı mı anlamadı hala bilmiyorum:60::60::60: şuna bak tavlamaya çalışırken olacak iş değil

Allahtan erkek değilim. her tavlama çabası içine girdiğimde bi rezillik patlatıverirdim :60:

Son düzenleyen: Moderatör:
bir çıktığım, sevdiğim insanın yaptığı süprizin aynısını yapmıştı.. sahilde oturuyoruz, arkadan evsiz çocuklar ellerinde çiçekler ismimi söyleyip x abi seni çok sviyor diye bağırmışlardı :) benim tabi sevdiğim insan geldi aklıma, çıktığıma sarılıp seni çok sviyorum diyip sevdiğimin ismini söyliyivermiştim :D

Bi tanede bendenn o zaman :))

Bi gün sevgilimle yıldız parkına gitmiştik fotoğrafcılıktan anlarr fotoğraflarımı çekiyodu hafifte yağmur çiseliyo :) Köprü wardı tahtadan orda çekmesini istedim koşarak köprünün ortasına geldim hızlı bi şekilde ona doğru dönerken ayağım kaydı ve yere kapaklandım koşarak korkuyla geldi bozuntuya vermemek için gülüyorum ' Çok havalı düştüm dimi aşkım' canımın acısını ben bilrimmm :)

sevgilimle yeni çıkmaya başlamıştık. 14 şubat hediyesi olarak bana kolye almış. takarken dedi ki "gümüş değil bak" dedi güldü. ben de "yok bide gümüş olaydı" dedim. bunu söylerken aslında pahalı bişeye gerek yok, yani gümüş almasına gerek yok anlamında söylemiştim.o da gümüş değil derken pahalı bişey deil anlamında söylüyor sanmıştım.ilişkimizin 12. ayında kolyem kayboldu, ben çok üzülmedim. aradım ama bulamadım. sevgilim dedi ki "nasıl kaybettin beyaz altındı o" dedi.ben şoka girdim. dedi ki "hani demiştin ya yok bide gümüş olaydı diye" dedi. meğer o "tabiki altın alıcaksın" anlamında söylüyorum sanmış :D allahım tam rezillik.ve bu adam 12 aydır benim böyle maddiyatçı biri olduğumu sanıyor :D çok şaşırmış zaten duyunca :D tabi ben sonra o kolyeyi ne yaptım ettim buldum, ama valla maddiyatçı olduğumdan deil :D hiç altınım olmadı da :)))

:1::1::1: çok iyi ya. yalnız sevgilinde baya bonkörmüş. ben nişanlımdan gördüm sadece altın. sevgiliyken nerdeeeeee

eski sevgilimle tanışma dönemimiz ben baya bir heyecanlıyım ama ağır abla gibi belli etmemeye çalışıyorum. nerelisinn? falan filan diye konuşuyoruz. memleketini söyledi. ben de ona merkezinden mi? diye soracağıma içinden mi dışından mı? diye sordum. sratıma boş boş bakıp kahkahalarla gülmüştü öküzcük.

ilk aşkımın yanında çok utanmıştım..ilk kez arabasına bincem ilk ve sondu zaten pek görüşmedik neyse bu geç arabaya dedi bende geç arkaya anladım :17: neyse bi arkadaşı gelir öne oturur sandım açtım arkaya oturdum güldü güldü napıyon gelsene yanıma dedi bende acayip bozuldum :23: pek çaktırmadımda :24:

Back
X