Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimle tatil yapmıştık bu kış otel odasındaydık Allah'ım ondan çekindiğimden afedersin tuvalet ihtiyacımı gideremiyordum hani ses felan olur diye
neyse ben banyodaydım saçlarımı düzeştiyordum bu arkadan geldi bana sarıldı bişeyler söyledi ben öyle bir gülüyorum aman tanrım oda ne baktım taramalı tüfek gibi gaz çıkarıyorum
üstelik sevgilim o sesin klozetten geldiğini sanmış
ben kızarıp bozarınca çaktı garibim ama nasıl utandım anlatamam soğuk soğuk terler boşandı sırtımdan aşkım sarıldı bana utanma sevgilim olabilir diye ama bu esnadada ikimiz kopuyoruz bir yandanoysaki yanında yemek yemekten dahi çekinen ben resmen ne hale düştüm ya
![]()
eeee:)))bu kadar tutmayacaktın canım kendini:)))) sonra bir yerde patlayıveriyor işte:)))
aynı şey benim de başıma gelmişti de ondan biliyorum...maalesef:)))
sevgilimle yeni çıkmaya başlamıştık. 14 şubat hediyesi olarak bana kolye almış. takarken dedi ki "gümüş değil bak" dedi güldü. ben de "yok bide gümüş olaydı" dedim. bunu söylerken aslında pahalı bişeye gerek yok, yani gümüş almasına gerek yok anlamında söylemiştim.o da gümüş değil derken pahalı bişey deil anlamında söylüyor sanmıştım.ilişkimizin 12. ayında kolyem kayboldu, ben çok üzülmedim. aradım ama bulamadım. sevgilim dedi ki "nasıl kaybettin beyaz altındı o" dedi.ben şoka girdim. dedi ki "hani demiştin ya yok bide gümüş olaydı diye" dedi. meğer o "tabiki altın alıcaksın" anlamında söylüyorum sanmışallahım tam rezillik.ve bu adam 12 aydır benim böyle maddiyatçı biri olduğumu sanıyor
çok şaşırmış zaten duyunca
tabi ben sonra o kolyeyi ne yaptım ettim buldum, ama valla maddiyatçı olduğumdan deil
hiç altınım olmadı da :)))
çok iyi ya. yalnız sevgilinde baya bonkörmüş. ben nişanlımdan gördüm sadece altın. sevgiliyken nerdeeeeee