yaa sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün arkadaşım bayıldımmm :))Benim başıma gelen olayı nette okumuştum başka birisininde başına gelmiş yani :) Eski erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı ve ben çok heyecanlıydım,telefonum çaldı çantanın içindeydi telefonum,uzun bi süre çaldı ve çantamın içinde telefonu bulmakla cebelleşiyorum birden dedimki ''acaba telefonumu evdemi unuttum ya '' dedim evet evet dedim bunu dedim :) Ve çocukla bi 10 saniye bakıştık yani :)
Benim başıma gelen olayı nette okumuştum başka birisininde başına gelmiş yani :) Eski erkek arkadaşımla ilk buluşmamızdı ve ben çok heyecanlıydım,telefonum çaldı çantanın içindeydi telefonum,uzun bi süre çaldı ve çantamın içinde telefonu bulmakla cebelleşiyorum birden dedimki ''acaba telefonumu evdemi unuttum ya '' dedim evet evet dedim bunu dedim :) Ve çocukla bi 10 saniye bakıştık yani :)
Çok güldüm yabende bir tane daha var. yalnız beni pis ilan ediceksiniz yazmayada çekinmiyor değilim
bi gün kalktım wc gittim büyük wcmi yaptım sifonu çektim elleirmi yıkadım çıktım. Her wc mi yaptıktan sonra genelde döner tuvalete bakarım bişi varmı yokmu diye ama o gün bakmayacağım tutmuş çıktım wcden benimki girdi ardımdan allahım bir çığlık bir çığlık çıktı wcden hala bağırıyor dedim noldu ya kakan seni terketmemiş diye dalga geçiyor adamm benle yerin dibine grmiştim. elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım valla
o zamanlar ilişkimizi uzaktan yürütüyorduk o eskişehirdeydi ben izmirde. msnden cam açıyoduk akşamları öyle konuşuyorduk. bi gün bekle tuvalete gitcem dedim aceleyle ESC tuşuna bastım pc başından kalktım. neyse ben ihtiyacımı giderdim banyoda, çamaşırım ıslanmış akıntı gibi bişi olmuş çıkardım attım kirli sepetine. altımda bişey olmadan odaya girdim, temiz çamaşır almak için baya bi eğildim çekmecenin en altına. arkamı döndüm ne göreyim, kamerayı açık unutmuşum, kapanmamış konuşma penceresi.. benimki nefes nefese kalbini tutuyo. ona sürpriz yaptım zannetmiş tabi o zamanlar hiç böyle şeyler yaşamazdıkbende bozuntuya vermedim nasıldım aşkım dedim hala aklıma geldikçe gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?