Rezilliğimin tavan yaptığı bi anı da benden olsun. Sevgilimle arabada oturuyoruz. Müzik açmışız gayet romantik romantik takılıyoruz. Tabi bu romantizmi bi öpücükle taçlandırmak gerek. Sevgilim bana yaklaşıyo dudaklarını uzatıyo ve beeeeen öğğğğğ diye bi nida ile çocuğun üzerine kusuyorum. Aşkım ne yapacağını şaşırarak bi yandan benim bi yandan kendi üstünü temizlemeye çalışıyo. Yerin dibi açılsın girmek istiyorum. Ama napıyım midem kötüydü benim.
sevgilin bişey dedi mi peki :)
alemsin çok güldüm çoooookkk
Ay koptummm gidiyorumbundan 4 yıl kadar önce sevgilimle cafede oturuyoruzbişeyler yemişiz çay falan içiyoruz sohbet vs derken gözüm çakmağa ilişti. şakayla yaklaşma yakarım dedm yak dedi... ahh karadenizliyim ben demicekti onu... yaklaştırdım saçına. o da o kadar güveniyoki kuzum en ufak geri çekilmedi. puf eder söner sandm bende böle hani ucundan minicik pısss eder sandım.... kafasında jole gibi bişeyler varmış meğer bunun kafası mavi ocak alevi gibi olmasınmı... bluzumun kollarıyla södürdüm sonra bize bakan şaşkın korkmuş gözler ve açık ağızlar eşliğinde cafeden hızla uzaklaştık. oraya son gidişimiz oldu
kızlar bitane daha anlatıyım anlatırken bile utanıyorum ya
sevgilimle 2 yıldır çıkıyorduk ama hiç öpüşmemiştik bi akşam halasında kalıcaktık evde kimse yok herkes komşuya indi biz başbaşa kaldık ve ilk defa öpüşcez yakınlaşma oldu falan ama halası akşam yemeğinde çok ağır yemekler yapmıştı benim midem nasıl bulanıyor anlatamam erkek arkadaşım tam öpücek yapıştı dudağıma çocuğun ağzına kustum iğrençti ya . kıyamam bide utanmayım diye tadıda bal gibiymiş demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?