sevgilinizle yaşadığınız en utandıran anlarınız :)

kızlar yattım yerlere gülmekten ağladım resmen
bende tam bir rezillikler kraliçesiyim hemen size hayatımın en büyük rezilliğini anlatıyorum
üniversiteki ilk sevgilim ve onun memleketinden gelen kalabalık bi arkadaş grubuyla eğlenceye çıktık ama ne eğlence o kadar çok içtikki hepimiz inanın gecenin sonunu zor hatırlıyorum.neyse sevgilimin evi küçücük odasında bi yatak ve karşıda bi çekyat biz sevgilimle yatağa yattık bu kadarını hatırlıyorum hayal meyal sabah sevgilimin kükremesiyle uyandım ama görmelisiniz yıkıyor ortalığı neyse tabi zıpladım bi anda ve arkamda biriyle çarpıştım sevgilimin arkadaşıyla kanepedeyim ikimizde şaşkınız hemen zıpladım kanepeden odaya bi kaç arkadaşı daha geldi gürültüye işte olaylar falan tabi o olaydan sonra bi daha görüşmedik üzerinden yıllar geçti şimdi gülüyorum ama inanın hala bilmiyorum oraya nasıl gittim

bi gün dudaklarımı büze büze hıçkıra hıçkıra ağlıyodum karşısında, çok küçük bi sebepti ama içlenmişim demekki. o da beni avutmaya çalışıyodu geçti canım geçti bebeğim diye. sonraa burnum bi aktı ama nasıl şakır şakır çantamdan peçeteyi çıkarana kadar rezillik diz boyu nerdeyse ağzıma gircekti süöüğüm o da bi yandan gülüyo bi yandan napcağını şaşırdı ben tabi daha çok ağladım. o günden beridir ne zaman burnum aksa veya ağlasam kendi kıyafetini gösteriyo gel sil diye
ne kadar rezil bi kızmışım ben yaa tüü

Son düzenleme:
yaa bi gün de hastayım ölüyorum bi yandan regl bi yandan grip ateş ama nasıl kötüyüm. içim yanıyo benim dedim soğuk bişeyler getirdi ağlamaya başladım hastayım diyooom ölüyümde kurtull daha beter hasta etcen benii zaten sevmiyon sen benii falan ne gelirse ağzıma sayıyorum. sonra sakinleştirdi beni bi güzel nane limon getirdi sıcak sıcak iç diye ben yine bastım feryadı içim yanıyo diyomm hiç beni düşünmüyoon feryat figan bas bas bağırıyom. nerdeyse o da ağlıycaktı garibim sonradan bi de bana ben seviyom seni aşkım nasıl öldürüyüm ben seni falan diye açıklama yapıyo. şapşal sevgilim ya

rezilliğin diz boyu olduğu bir hihaye de benden...

ben unutmayayım diye bazen o gün içerisinde yapacaklarımı bir kağıda yazarım. gene öyle yazdığım bir gün sevgilimle buluşma günümüzdü. sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan ayda bir falan görüşüyoduk. bir görüşmemizde kaldığımız şehirdeki sanırım 2. günümüzdü. aynı odada kalıyorduk birkaç günlüğüne. bir gün odanın çok dağınık olduğunu görüp toplamak istedi herhalde ve benm çantamın içinden düşen not kağıdını buldu. üzerinde de alıncak bi kaç şey ve 'ayaklarını yıka' yazıyordu. sevgilimin böyle bi takıntısı var ayakların temizliğine aşırı dikkat eder. her gün ayaklarımı yıkamamı isterdi. ebn de bu takınıtısı olduğunu bildğm için onun yanına gitmeden ayaklarımı yıkamayı unutmayım diye not almıştım salak kafam. öyle utandım ki o notu okuyunca yerin taa dibine girdim

bbi iğrenç hikayede benden gelsin kızlar

Nişanlımla daha yeni yeni çıkıyoruz hiç unutmam İstinye-sarıyer arasında sahilde bi bankta oturuyoruz Aşkım romantik romantik beni ne kadar sevdiğini fln söylüyo tam o sırada saçımı okşuyo yanağımı seviyo derken
tam yüzümü avucunun içine almışken tam ben deniz bir hapşuruyoki, elimde tuttuğum mendile burnuma getirene kadar resmen içimdeki tüm iltihap dışarı çıkıp canum sevgülümün ellerine bulaşıyo :17 :

Üzerinden 6 sene geçmesine rağmen aklıma geldikçe hala yerin dibine girme isteği doğuyo içimde

buraya düşünceli ve anlayışlı sevgililerinizi anlatmayın kızım sonra özeniyorum kıskanıyorum azıcık yazık değil mi bana

yaa bnmde berbat bi anım var.. aslında aptal sevgılımın patavatsızlıgıydı.. ama cok utanmıstım
bnm genıtal bolgem bıraz buyuk :) yanı kemık yapısıyla alakalı bu sanrm dar seyler gydıgımde kotu gorunur bnde bacak aramıı kapatacak tsirt giyerım hep.. neyse. cafede oturuyoduk sevgılımle yanımda oturuyodu. birden bana seninki niye oylee duruyooo dedı :))) hemde bagırarakk..aman yarabbim rezil olmustukk mıllet baktı hep.ben tabı anlamamazlıga vurdum..sevgılımde yaptıgı patavatsızlıgın farkına varmıstı.ne dedın canım dedım yok birsey dedı :)
kafamı asagı ındrdım caktrmadan ...uzun olan tsirt um oturunca yukarı kalkmıs pantolonda dar olunca resmen herseyım ortadaydı herseyıııyleee :))) bi daha o pantolonu giymedimm..

Allahiiiim bu durmlarda akildan ilk gecirdimiz sey yer yarilsada icinde bir yerde saklansak oluyor galiba. ama bos ver gecmis gitmis :) cok komik ama hehehhe

hehehhehe bundan sonra hic unutmayacagin kesin arkadasim. ama onu onemsedigini anlamistir :)

hehehhe cok guldum yaa sende o yetmez carsaf getir dersin

hehehheh cok guldum yalniz cok fena olmus

hehehehheheh adamin karisi ne dedi acaba:)

bir tane de benden :)

sevgilimle başka şehirlerdeyiz çok uzunca bir süre birbirimizi görmemiştik sonra beni ziyarete geldi avm önünde buluştuk bana para çekmem lazım nerede çekebilirim dedi bende avmnin içinde var deyip girdik

güvenlikten geçerken bant üzerine çantamı bıraktım ben o kadar özlemişim ki aptal aptal suratına bakıyorum biraz ilerledikten sonra arkamdan biri koşarak hanımefendi çantanızı unuttunuz dedi ve herkes nasıl gülüyor çünkü ben sevgilimin suratına bakmaktan olayı idrak edemedim adam çantayı uzatıyor ben çanta benim değil gibi bakıyorum rezil oldum

sen çok yaşa e mi :)

kızlaar bizde rezillik bitmez :) dün memleketime geldim otobüsten indigim gibi atladım sevgilimin boynuna bi sarıldım ona tabi birazda boy farkımız var bi anda ben öyle atlayınca otogarın ortasında üstüste düştük kaldık öyle ahh ah geldiğim gibi rezil oldum önümüzdeki ay birlikte kalıcaz 2 gün bakalım o zaman neler olucak

Dun gece bunlari okuyordum yatakta esimde uyuyordu.. Ben okadar guldummi krize girdim ve yataktan ciktim banyoya gittim guluyorum kendi kendime saat 3:):):) yaw dedim esim uyansa beni boyle gorse adamin kalbine iner derken sakinlesip yataga girdim ve bana dondu dedi aa sen daha uyumadinmi falan bennn sen kendini sik sik bir kahkaha attimmki o bicim:) bismillahh dedi sicradi haha noluyoo ya dedim iste boyle boyle seyler okuyorum cok komik .. Diyo hey Allahim :d neyse bende bi animizi anlatayim. .. Biz daha nisanliydik esim yurt disinda yasiyor bende nisanli oldugumdan daha turkiyedeydim.. Neyse yaz boyle esim tr gelmis hava cok super .. Esim dedi cikalim biraz, daha geleli bikacgun oluyor yalniz kalmak icin firsat yaratiyoz.. Bende reglim ve 2. Gunumdeyim onuda surdan hatirliyom cunku 2. Gunumde cok kanamam olur.. Ciktik biz dolasiyoruz , esim gitti bir bufeden bize dondurma aliyor bende hep icimde supheyle duruyorum acaba tasti mi acaba pantolonuma gectimi.. Esim gitmisken dedim orda park eden bir arabanin canindan arkama bakim .. Arabanin camlar siyah icerisi gorunmuyo ve ben bi saga donuyom bakiyom bi sola donuyom bakiyom yani arkami tam gormeye ugrasiyom.. Birden arabanin cami inmesinmi :s Yasli sayilabilicek bir amca bana oyle bir baktiki ben tam tabanlari yaglayip ordan uzaklasim duye dondum esim karsimda :)) noluyo dedi ihim kem kum seyy gidelimmi anlatirim falan .. Oyy resmen basimdan asagi kaynar su dokulmustu cam inince... Birdahami asla... :))

En çok gaz çıkarma hikayelerine güldüm yaa kızlar iyiki varsınız! O kadr bozuktu ki moralim 5 dk. içinde kendime geldm hala gülüyorm siz çok yaşayın!

ahh kızlar ah çok fena rezil oldum bugün arkadaşımla buluştuk etek giymiştim dizimin biraz üzerinde bide altına kahverengi külotlu çorap giymiştim daha sonra ben lavoboya gittim ben wcdeyken arkadaşımda geldi seslendi bana sevgilin geldi diye orda olduğumu biliyordu süpriz yapmak istemiş çocuk bende heyecanlandım aceleyle topladım üstümü çıktım hemen koştum sarıldım sevgilime felan ama cafede herkes kıs kıs gülüyor birkaç erkek dönmüş bakıyor ben farketmedim olayı meğer aceleyle tuvaletten çıkarken eteğimin arkası çoraba sıkışmış popom apaçık ortadaymış

:) ooo kotu olmus ama bosver sevgilin ve arkadasindan utanma digerlerinide birdaha gormezsin :)
unutmayacagin komik bir hatiran olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…