yaa bi gün de hastayım ölüyorum bi yandan regl bi yandan grip ateş ama nasıl kötüyüm. içim yanıyo benim dedim soğuk bişeyler getirdi ağlamaya başladım hastayım diyooom ölüyümde kurtull daha beter hasta etcen benii zaten sevmiyon sen benii falan ne gelirse ağzıma sayıyorum. sonra sakinleştirdi beni bi güzel nane limon getirdi sıcak sıcak iç diye ben yine bastım feryadı içim yanıyo diyomm hiç beni düşünmüyoon feryat figan bas bas bağırıyom. nerdeyse o da ağlıycaktı garibim sonradan bi de bana ben seviyom seni aşkım nasıl öldürüyüm ben seni falan diye açıklama yapıyo. şapşal sevgilim ya
bbi iğrenç hikayede benden gelsin kızlar
Nişanlımla daha yeni yeni çıkıyoruz hiç unutmam İstinye-sarıyer arasında sahilde bi bankta oturuyoruz Aşkım romantik romantik beni ne kadar sevdiğini fln söylüyo tam o sırada saçımı okşuyo yanağımı seviyo derken
tam yüzümü avucunun içine almışken tam ben deniz bir hapşuruyoki, elimde tuttuğum mendile burnuma getirene kadar resmen içimdeki tüm iltihap dışarı çıkıp canum sevgülümün ellerine bulaşıyo :17 :
Üzerinden 6 sene geçmesine rağmen aklıma geldikçe hala yerin dibine girme isteği doğuyo içimde
rezilliğin diz boyu olduğu bir hihaye de benden...
ben unutmayayım diye bazen o gün içerisinde yapacaklarımı bir kağıda yazarım. gene öyle yazdığım bir gün sevgilimle buluşma günümüzdü. sevgilimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan ayda bir falan görüşüyoduk. bir görüşmemizde kaldığımız şehirdeki sanırım 2. günümüzdü. aynı odada kalıyorduk birkaç günlüğüne. bir gün odanın çok dağınık olduğunu görüp toplamak istedi herhalde ve benm çantamın içinden düşen not kağıdını buldu. üzerinde de alıncak bi kaç şey ve 'ayaklarını yıka' yazıyordu.sevgilimin böyle bi takıntısı var ayakların temizliğine aşırı dikkat eder. her gün ayaklarımı yıkamamı isterdi. ebn de bu takınıtısı olduğunu bildğm için onun yanına gitmeden ayaklarımı yıkamayı unutmayım diye not almıştım salak kafam. öyle utandım ki o notu okuyunca yerin taa dibine girdim
bi gün dudaklarımı büze büze hıçkıra hıçkıra ağlıyodum karşısında, çok küçük bi sebepti ama içlenmişim demekki. o da beni avutmaya çalışıyodu geçti canım geçti bebeğim diye. sonraa burnum bi aktı ama nasıl şakır şakır çantamdan peçeteyi çıkarana kadar rezillik diz boyu nerdeyse ağzıma gircekti süöüğüm o da bi yandan gülüyo bi yandan napcağını şaşırdı ben tabi daha çok ağladım. o günden beridir ne zaman burnum aksa veya ağlasam kendi kıyafetini gösteriyo gel sil diye
ne kadar rezil bi kızmışım ben yaa tüü
kızlar yattım yerlere gülmekten ağladım resmen
bende tam bir rezillikler kraliçesiyim hemen size hayatımın en büyük rezilliğini anlatıyorum
üniversiteki ilk sevgilim ve onun memleketinden gelen kalabalık bi arkadaş grubuyla eğlenceye çıktık ama ne eğlence o kadar çok içtikki hepimiz inanın gecenin sonunu zor hatırlıyorum.neyse sevgilimin evi küçücük odasında bi yatak ve karşıda bi çekyat biz sevgilimle yatağa yattık bu kadarını hatırlıyorum hayal meyalsabah sevgilimin kükremesiyle uyandım ama görmelisiniz yıkıyor ortalığı neyse tabi zıpladım bi anda ve arkamda biriyle çarpıştım sevgilimin arkadaşıyla kanepedeyim ikimizde şaşkınız hemen zıpladım kanepeden odaya bi kaç arkadaşı daha geldi gürültüye işte olaylar falan tabi o olaydan sonra bi daha görüşmedik üzerinden yıllar geçti şimdi gülüyorum ama inanın hala bilmiyorum oraya nasıl gittim
Var var olmaz mı? Hiç biter mi rezillikler ya bende
Bir gün ortağı (x bey), eşi, sevgilim ve ben yemek yiyoruz. İşten filan konuşuyorlar. İşte bunu böyle mi yapsam şöyle mi yapsam karar veremiyorum dedi. Ben de "X beye sorsana." diyeceğime "X beyi soysana." dedim. :26: Masada bir gerginlik anı ardından patlayan kahkahalar. "Tabi canım ben x'i hep soyarım zaten üstüne de birer sigara yakarız." demesin mi
ay seni çok iyi anlıyorum oluyor öyle şeyler. bende sevgilimle mesajlaştığım bi sıra arkadaşlarımla konuşuyorduk kızın sevgilisi cumaya gtmiş onu söylüyordu bende sevgilime mesejda cumaya gidiyorum yazmıştım
biz eşimle (o zamanlar nişanlıydık ) benim teyzeme beş çayına gidecektik o gün. çarşıda buluştuk eşim başka şehirden geliyordu bende onu karşıladım çarşıdan bi baktım yanında asker arkadaşı var otobüste karşılaşmışlar. ayıp olmasın diye arkadaşını da teyzemlere davet ettim. gitmeden bi çay içelim dedik çarşıda. bi cafede oturduk çay kurabiye falan yedik doğru teyzemlere. her neyse teyzemlere geldik. teyzem çayı doldurayım yanına da çok güzel şeyler yaptım onlardan ikram edeyim dedi,mutfağa yöneldi. işte tam o sırada eşimin arkadaşı teyze ben çok yerim çok açım da bunlar gelmeden prezarvatif birşeyler takıldılar haberin olsun dediinsan aparatif ile prezarvatifi karıştırır mı ya durumu düzeltecez diye eşimle canımız çıktı
ahh kızlar ah çok fena rezil oldumbugün arkadaşımla buluştuk etek giymiştim dizimin biraz üzerinde bide altına kahverengi külotlu çorap giymiştim daha sonra ben lavoboya gittim ben wcdeyken arkadaşımda geldi seslendi bana sevgilin geldi diye orda olduğumu biliyordu süpriz yapmak istemiş çocuk bende heyecanlandım aceleyle topladım üstümü çıktım hemen koştum sarıldım sevgilime felan ama cafede herkes kıs kıs gülüyor birkaç erkek dönmüş bakıyor ben farketmedim olayı meğer aceleyle tuvaletten çıkarken eteğimin arkası çoraba sıkışmış popom apaçık ortadaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?