arkadaşlar benim eşim başak.ben koç deneyimlerimi yazıyorum
şaşırtacak ölmçüde mantıkçıdır.herşeye bir mantık açıklaması vardır.örnek vereyim çocuk yapalım dediğimde bile yok bezi yok maması,yok ağlaması yok zırlaması gii bişir tutturmıştu..istemedi yani pek sevmez çocuk.. duygusallık bir kenara zerresi yok hatta bazen duyguları varmı içine açıp bakaısm gelir

eleştireye gelmez eleştirildiği anda çok hırçınlaşır ve kırıcı olur ufacık bir eleştiriyi bile kaldıramaz zeytinyağ gibi üste çıkar seni haklıyken haksız durumuna sokar senin yüzünün aldığı ifade bu olur

çok değişkendir.çift karakter diyelim anı anına tutmaz.tutarsızdır..sağ gösterip sol vurur:)
duygusal değildir ,aksine,romantik hiç değildir ama özel günlerii unutmaz:)
sakindir,inanılmaz sabırlı ve özverilidir.ama aynı zamanda bencildir de keyfine düşkündür.
çok sadıktır.en çok bu huyunu severşm.asla aldatacak biri değildir.hatta bu burç insanı en sadık burçtur boşanmayı asla düşünmezler..mutsuz olsalar dahi
çok ketumdur.herşeyi paylaşmaz.ağzındna kerpetenle laf alırım alana ladar da göbeğim çatlar
çok titizdir ama dağınıktır.diyorumya acayip bir çelişki özellikle yemekte titizlenir.çatal bıçak kaşık aman içine bir ekmek kırıntısımı düştü tabak değişir!

oekmek kırıntısını da kendi düşürmüştür

parayı çok sever hırslıdır hep daha fazla kazanmanın yollarını arar,çok düşünür bildiğin hindi hemde gereksiz konulara kafa yorar yarın ne giysem

çocuk yapalım gibi önemli bir konuyu ise çok gereksiz ve önemsiz bulur

uykuyu sever,tembel ve miskindir.
çok vericidir eli açıktır.dedikoduyu sevmez asla yaptırmaz

sıkıcıdır,monotondur.ama son derece evine bağlıdır,sizi zor durumda bırakmaz namerde muhtaç etmez
çok kıldır gerçekten saç baş yoldurur,öle aşırı titiz de değildir çorap bi yerde kravat biyerde

titizlik mutfakta sadece

ilgilidir,ama sevgisini belli etmez ben gider yılışırsamda hayır demez geri çevirmez allaha şükür

çok akıldır,her konuda sonsuz bir bilgisi vardır.okur,kültürlüdür,az da ukaladır haliyle.onun gbi haftada iki değil ayda bir kitap okursam cahilsindir.mantığı budur

.ona yanlış gelen herşey zaten yanlıştır..doğruyu bir o bilir

liste böle uzar gider ben koç ve başak asla anlaşamayız çünkü koç kadını yerinde duramaz uyuşukluğa gelemez mononluğu sevmez,,ama severiz birbirmizi yine de kocişkomla son bir not:eğer bu tip idare edilmeyi başarılırsa ,yani başak burcunun yoluna gidilirse de sizi dünyanın en mutlu kadını yapar ama sakın eleştirmeyin,ve tartışmayın çünkü haklı da olsanız sizi suçsuz duruma düşürmeyi başarır

üff salak şey nolcak kıl oldum gene