Sevgilisi basak olanlar ? :):)

Baklava senin kaynın istisnaymış canım.. Benım sevgilim, eniştem, en yakın dostum kardeşim dediğim insan Hep Başak Burcu.. üçünün de karakterine Bayılırım.. Ama ikizler erkeğiyle Boğa erkeği Benden uzak olsun..
benim esim boga erkeyi..kaydirigubbakcemile3
karekteri düzgün ama cok sinirli ve cok dikkafali...benim burcumda oglak..bazen catismalar oluyo.bazen sac bas girisiyoz ama yinede ne o bensiz nede ben onsuz yapamiyoruz...tencere yuvarlanmis kapagini bulmus..iki inatci bir arada..eyva eyvah..kaydirigubbakcemile3

bende bir başak burcu olarak burcumla ve karakteristik özellikleri ile gurur duyarım
gerçi temizlik hastalığı ve deterjanlara karşı olan alerjim çıktığındna beri baya bi dertliyim aama bayanssulusmile

ayyynennnnnnn burcu ıkızler benden uzak allaha yakın olsunn aman aman amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn eyvahedigeldismile

Benim kocam Başak ben Aslan'ım.
Yemişim onun mantığını yani. :)
Başaklar çok kıl kız , yani uğraşması cidden zor..

aayyy kizlar hepinizin yazdiklarini okudum da çooooook Haklisiniz.. ya bi Birisinin hakkinda bi sey diyeyim.. kesinlikle kabul etmez !!! kizar soyleme oyle der, veya susar, veya konuyu degistirir ! dha fazla uzatmiim diye !! malesef Bir Basak erkegiyle = dedikodu edemeyiz ! :olmaz::umursamaz:
mantiklidir evet , cok ince dusunur herseyi.. bi de gözleriii cok gzldiiir yaaa , :asigim::asigim:

Son düzenleme:
benim esim boga erkeyi..kaydirigubbakcemile3
karekteri düzgün ama cok sinirli ve cok dikkafali...benim burcumda oglak..bazen catismalar oluyo.bazen sac bas girisiyoz ama yinede ne o bensiz nede ben onsuz yapamiyoruz...tencere yuvarlanmis kapagini bulmus..iki inatci bir arada..eyva eyvah..kaydirigubbakcemile3

aBouu bacım Enişte de Boğaymış haa =)) ben de oğlak Burcuyum.. Benim eski sevgilim Boğaydı çok sinirliydi yaa ondan Bitti zaten.. ama iyi ev erkeği olur boğalar.. evcimen olurlar..

Benim kocam Başak ben Aslan'ım.
Yemişim onun mantığını yani. :)
Başaklar çok kıl kız , yani uğraşması cidden zor..

yemin ediyorum öyle.. hayatımda bu kadar KIL Bir adam daha görmedim.. cidden kıllar yaa.. uyuz ederler adamı.. ama iyi yönleri de var yaa haklarını yemeyelim.. inatlaşmadıkça kıllaşmazlar.. :hulya:

benim sevgilim de başak....çok dürüst çok efendi çok sadık...kesinlikle aşkı için her türlü fedakarlığı yapar hiç gocunmaz...ama olumsuzluklarına gelirseek, dediğim dedik, ve de zeytinyağı gibi suyüzüne çıkar tartışınca...sanki hatalı senmişsin gibi hemen suçlar....bazen de sıkıcı gibi sanki..:1:

kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?

ben canım benim kocam başak çok çekiyorum.dediklerinden..inanılmaz derecede zıttız.yani nasıl anlatsam benim ak dediğime hep karar der.bilinçli yada bilinçsiz.kafayı yerim bazen..dediklerin doğru hep ilgisiz erkekler ilgimi çeker .bi halt var gibi..acayip uyuşuk nefes almaya bile üşenirler.hatta bir kere bana kolay yemekler yap yemek zor geliyor demişti ben böle:53::53::1:şaka bi tarafa başak erkekleri tam bir faciadır.ama güzel taraflarıda yok değildir.çok sadıktır.asla aldatmaz.evine bağlıdır.saygılı ve ölçülüdür.yanlız acayip değişken ve çift karakterli oluşu beni delirtir.kavga sebebidir.nefrete derim bu huydan:))bu arada birde inanılmaz mantıkçıdır.aşkta bile mantık arar:47::47:

aayyy kizlar hepinizin yazdiklarini okudum da çooooook Haklisiniz.. ya bi Birisinin hakkinda bi sey diyeyim.. kesinlikle kabul etmez !!! kizar soyleme oyle der, veya susar, veya konuyu degistirir ! dha fazla uzatmiim diye !! malesef Bir Basak erkegiyle = dedikodu edemeyiz ! :olmaz::umursamaz:
mantiklidir evet , cok ince dusunur herseyi.. bi de gözleriii cok gzldiiir yaaa , :asigim::asigim:

anaaa ağzım açık okudurm yaw senki biri benim herifi anlatmış:1:hakkaten deikoduyu sevmez yapmaz yaptırmazda ne zaman bir arkadaşı yada tanımadığı birisi için konuşsam dikkat tanımadığı diyorum onu bile bana karşı savunur.tanımadığı adamın avukatlığını yapar.konuşma öle belki iyidir şöledir böledir zart zurt der::))şoka girdim ya çok temiz kalpli ve herkesi kendi gibi sanar kocişim kimseyi üzemez kıramaz zavallım:1:çok da ince düşünür ama bana bir gül getirmeye akıl edemez çelişkili sevgiilim:1::1:

arkadaşlar benim eşim başak.ben koç deneyimlerimi yazıyorum
şaşırtacak ölmçüde mantıkçıdır.herşeye bir mantık açıklaması vardır.örnek vereyim çocuk yapalım dediğimde bile yok bezi yok maması,yok ağlaması yok zırlaması gii bişir tutturmıştu..istemedi yani pek sevmez çocuk.. duygusallık bir kenara zerresi yok hatta bazen duyguları varmı içine açıp bakaısm gelir:1:
eleştireye gelmez eleştirildiği anda çok hırçınlaşır ve kırıcı olur ufacık bir eleştiriyi bile kaldıramaz zeytinyağ gibi üste çıkar seni haklıyken haksız durumuna sokar senin yüzünün aldığı ifade bu olur:53::53:
çok değişkendir.çift karakter diyelim anı anına tutmaz.tutarsızdır..sağ gösterip sol vurur:)

duygusal değildir ,aksine,romantik hiç değildir ama özel günlerii unutmaz:)
sakindir,inanılmaz sabırlı ve özverilidir.ama aynı zamanda bencildir de keyfine düşkündür.
çok sadıktır.en çok bu huyunu severşm.asla aldatacak biri değildir.hatta bu burç insanı en sadık burçtur boşanmayı asla düşünmezler..mutsuz olsalar dahi
çok ketumdur.herşeyi paylaşmaz.ağzındna kerpetenle laf alırım alana ladar da göbeğim çatlar
çok titizdir ama dağınıktır.diyorumya acayip bir çelişki özellikle yemekte titizlenir.çatal bıçak kaşık aman içine bir ekmek kırıntısımı düştü tabak değişir!:1::1:oekmek kırıntısını da kendi düşürmüştür:1:
parayı çok sever hırslıdır hep daha fazla kazanmanın yollarını arar,çok düşünür bildiğin hindi hemde gereksiz konulara kafa yorar yarın ne giysem:1::1:çocuk yapalım gibi önemli bir konuyu ise çok gereksiz ve önemsiz bulur:1:
uykuyu sever,tembel ve miskindir.
çok vericidir eli açıktır.dedikoduyu sevmez asla yaptırmaz:1:
sıkıcıdır,monotondur.ama son derece evine bağlıdır,sizi zor durumda bırakmaz namerde muhtaç etmez

çok kıldır gerçekten saç baş yoldurur,öle aşırı titiz de değildir çorap bi yerde kravat biyerde :1:titizlik mutfakta sadece:56::1:
ilgilidir,ama sevgisini belli etmez ben gider yılışırsamda hayır demez geri çevirmez allaha şükür:1:
çok akıldır,her konuda sonsuz bir bilgisi vardır.okur,kültürlüdür,az da ukaladır haliyle.onun gbi haftada iki değil ayda bir kitap okursam cahilsindir.mantığı budur:1:.ona yanlış gelen herşey zaten yanlıştır..doğruyu bir o bilir:1: liste böle uzar gider ben koç ve başak asla anlaşamayız çünkü koç kadını yerinde duramaz uyuşukluğa gelemez mononluğu sevmez,,ama severiz birbirmizi yine de kocişkomla son bir not:eğer bu tip idare edilmeyi başarılırsa ,yani başak burcunun yoluna gidilirse de sizi dünyanın en mutlu kadını yapar ama sakın eleştirmeyin,ve tartışmayın çünkü haklı da olsanız sizi suçsuz duruma düşürmeyi başarır:1:üff salak şey nolcak kıl oldum gene:1:

Benim Eşimde başak burcu malesef ben Koç burcuyum Aşırı titizdir çok dikkatlidir çalışkandır Sadıktır ama insana kafayıda oynattırır... Zeytinyağı gibi hemen üste çıkar haksız duruma düşürür eleştriye açık değildir.. Çenesi insanı süründürür :D eşimle zıt burclardayız en sevdiğim yanı kalbi temiz olması Bazen çok zorlanıyorum

Son düzenleme:
Benim Eşimde başak burcu malesef ben Koç burcuyum Aşırı titizdir çok dikkatlidir çalışkandır Sadıktır ama insana kafayıda oynattırır... Zeytinyağı gibi hemen üste çıkar haksız duruma düşürür eleştriye açık değildir.. Çenesi insanı süründürür :D eşimle zıt burclardayız en sevdiğim yanı kalbi temiz olması Bazen çok zorlanıyorum

aynen arkadaşım katılıyorum..biz korcu olarak aktif yaşam sürmeyi severiz monotonluğu,üşengeçliği,mızmızlığı kaldıramayız gel görki eşimde fazlası ile var.huyuna gidersem bende iyisi yok ama bir eleştirsem benden kötüsü yoktur en ufak eleştiride zeytinyağı gibi çıkar üste ağzım açık kalır her tartışmada haksız bile olsa haklı çıkmayı başarır benimde haksızlığa tahammülüm yoktur.heleki haksız duruma düşmek beni delirtiyor çenes yoktur hatta çok sessiz sakindir ama hele bir eleştir şahsına karşı bir laf et allahhh yandın o sessiz adam gitmiş yerine tanımadığım bir geveze gelmiş ha birde çok değişkendir toprak grubu öle oluyomuş bir anı bir anını tutmaz biraz önce neşeli ise 5 dakka sonra morali bozuktur seni tanımaz.çok zorlanıyorum çok..:50:senin eşinde böle mi güzel huylarıda var sadıktır..ama inanılmaz zıttız ya:50: benim ak dediğime kara der hep inat olsun die değil ama hep öle zevkler renkler hep başkaa:37:

evet canım benim tabıdığım başaklar evine sadık eşine bağlıdır asla aldatmaz ama yinede bilemem tabi..boşanmayı asla düşünmezler..:34:

benimde nisanlım basak burcu 3 yıldır burnumdan getirdii o kadar zıttız ki anlatamam ama bi sekilde bu günlere kadar geldik ben ak diyim inadına kara der ve bi sekilde üste cıkıp haksızsada haklı olur. ama cok sadıkk bi insan sevgisine canım benim :37: evlenincede aynı olurmu diye merak etmiştim

Back
X