• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi basak olanlar ? :):)

aynen arkadaşım katılıyorum..biz korcu olarak aktif yaşam sürmeyi severiz monotonluğu,üşengeçliği,mızmızlığı kaldıramayız gel görki eşimde fazlası ile var.huyuna gidersem bende iyisi yok ama bir eleştirsem benden kötüsü yoktur en ufak eleştiride zeytinyağı gibi çıkar üste ağzım açık kalır her tartışmada haksız bile olsa haklı çıkmayı başarır benimde haksızlığa tahammülüm yoktur.heleki haksız duruma düşmek beni delirtiyor çenes yoktur hatta çok sessiz sakindir ama hele bir eleştir şahsına karşı bir laf et allahhh yandın o sessiz adam gitmiş yerine tanımadığım bir geveze gelmiş ha birde çok değişkendir toprak grubu öle oluyomuş bir anı bir anını tutmaz biraz önce neşeli ise 5 dakka sonra morali bozuktur seni tanımaz.çok zorlanıyorum çok..:50:senin eşinde böle mi güzel huylarıda var sadıktır..ama inanılmaz zıttız ya:50: benim ak dediğime kara der hep inat olsun die değil ama hep öle zevkler renkler hep başkaa:37:

Tıpkısının Aynısı :D BaZen Üstüne saldırıp Saçını başını yolasım geliyor. Ben Heyecan yaşamayı severim eşim nefret eder mesela bide hiç romantik değil ben bilmem ben etmem diyor sinir oluyorum

benimde nisanlım basak burcu 3 yıldır burnumdan getirdii o kadar zıttız ki anlatamam ama bi sekilde bu günlere kadar geldik ben ak diyim inadına kara der ve bi sekilde üste cıkıp haksızsada haklı olur. ama cok sadıkk bi insan sevgisine canım benim :37: evlenincede aynı olurmu diye merak etmiştim

hımm canım sana nasıl desem bilmem seviyorsan başka tabi ama sevmek sadık olmak yetmiyorki evlilik için.aşk çok yetersiz evlilik çok başka bir olay.tamamen kafaların uyuşmasına ortak yönlerin bulunmasına bağlı..eğer birşeyi kocişinle yapamıcaksan atıyorum spor yada tv seyretmek gibi evliliğin hiç anlamı kalmıyor baştan söleyim nişanlın asla değişmez şimdi neyse ozamand ao ha olumsuz anlamda değişirmi bilmem neticede karakteri bu.huyu bu.çünkü burcu bu:)kzıamıyorumda ama bazen gözüm dönüyor başlatma burcundan diyiveriyorum..çok zor bir burç başak evine bağlı ama burundan getirir kıskanmaz kıskanç değildir çünkü güvenir.kıskanmak kelimesinin bir anlamı yoktur onun için..o yüzden dikkat et orta yolu bulmaya çalış,çalışın demiyorum çünkü başak buna yanaşmaz hep kendi dediği en doğrudur.herşey o bilir.sana fırsat tanımaz.o yüzden bu uğurda malesef alttan alan ve idare eden taraf sen olucaksın ilişkim devam etsin diyorsan..başka yolu yok:50:

Tıpkısının Aynısı :D BaZen Üstüne saldırıp Saçını başını yolasım geliyor. Ben Heyecan yaşamayı severim eşim nefret eder mesela bide hiç romantik değil ben bilmem ben etmem diyor sinir oluyorum

evet hiç romantik değildir.bildiğin odun yani:1:özel günleri unutmaz bi tek keşke hergün özel gün olsa diyesi gelir insanın:1:maceracı ruhu vardır ama ben sevmem pek aslında mecera zannettiği şey kayalıklardan atlamaktır yada bisikletle hız yapmaktır arabayla kamyon sollamaktır:1::1:ve bunlar riskli hareketler olduğu için ben sevmem..yaşamın kıyısında yaşar hep ,küllüğü bile geçen balkon köşe pervazının ucuna koymuş düştü düşecek alttaki kadının kafasına:1::1: nasıl desem tuhaf biri işte kocişim..anlamaya çalışsam kitap yazarım:1:saçını başını yolsam ohh ohh iyi geldi masaj der öle gıcık biri :1::1:

evet hiç romantik değildir.bildiğin odun yani:1:özel günleri unutmaz bi tek keşke hergün özel gün olsa diyesi gelir insanın:1:maceracı ruhu vardır ama ben sevmem pek aslında mecera zannettiği şey kayalıklardan atlamaktır yada bisikletle hız yapmaktır arabayla kamyon sollamaktır:1::1:ve bunlar riskli hareketler olduğu için ben sevmem..yaşamın kıyısında yaşar hep ,küllüğü bile geçen balkon köşe pervazının ucuna koymuş düştü düşecek alttaki kadının kafasına:1::1: nasıl desem tuhaf biri işte kocişim..anlamaya çalışsam kitap yazarım:1:saçını başını yolsam ohh ohh iyi geldi masaj der öle gıcık biri :1::1:
Beeni sinirlendirdiği zaman kolunu ısırıyorum sinek ısırdı diye gülüyooo sinir oluyorum Gıcık yaaaa ben öyle sollama falan değil Lunaparka gidelim diyorum sen al kardeşini git diyor :20::20:

Beeni sinirlendirdiği zaman kolunu ısırıyorum sinek ısırdı diye gülüyooo sinir oluyorum Gıcık yaaaa ben öyle sollama falan değil Lunaparka gidelim diyorum sen al kardeşini git diyor :20::20:

ha ha:1:aynı ya kız yoksa biizm kocalarımız kardeş mi:1::1:

valla ben balık, o başak olunca işler biraz karışıyor -tatlicadiarzu- tam zıt burcuz. yeni evliyken eleştirilmedik tek bir noktam kalmadı (sevgiliyken hiç eleştirmedi ama tüm detayıyla araştırdı beni), kendisi çok gerçekçi, mantıklı, dünyanın en akıllısı, en düzgünü, en başarılısi iken ben daha çocukmuşum, hayalciymişim, dünyanın gerçeklerinden bihabermişim... ah o günler... ha bu arada özellikle iş konusunda eleştirin bakalım neler oluyor. hiç titiz değil, titizliği iş konusunda. isterse çok romantik ortamlar yaratabilir, senin beğenilerini ve zaaflarını çok iyi bilir ve bunları çok iyi kullanır. birgün siz onu, o sizi tanırsanız çatışmak yerine anlaşmaya başlarsınız. sevgisi aşkı çok büyüktür, sadakata önem verir, dürüstlükten ödün vermez, gözünden hiçbir şey kaçmaz, bildiğim doğrudur fikrinden caymaz. başak erkeğiyle sevgili olmakla başak erkeğiyle evli olmak çooooook farklı şeylerdir çünkü ikisinde beklentileri ayrıdır bu sebeple evlenince değişmeleri doğaldır...

yazalı baya zaman geçmiş ama bizde de aynı, ben balık o başak, henüz evli değiliz. eleştiri konusuna şimdiden başladı bile. her konuda söyleyecek sözü var maşallah. peki evlendikten sonra ne şekilde bir değişim oluyor?

Eşim başak:) o olur mu? Düzen ve temizlik hastası, takıntılı denebilecek şekilde titiz. Ben akrep burcuyum bana göre daha duygusal, ince düşünceli ve özel günleri kutlamaktan hoşlanmayan biri. O gün değil de bir önce ya da sonraki gün kutlamak taraftarı. Yemeğe düşkün fakat çok yemek değil amacı değişik tatlar denemek.

Eveet bende bir başak buldum kendime titiiiiiz mantıkçıııı duygusal olmayan ama istedigi zaman çok güzel romantik olabilen sessiz sakin görünen ama çenesini açtımı susmayan bir başağım var bende oğlak olduğumdan yine anlaşabiliyoruz Allahtan :37: ikimizde toprak grubuyuz:19:

Erkek arkadaşımın başak olması yetmezmiş gibi ben de başak burcuyum :27:

İkimizin de her şeyi çok eleştiren bir yapısı var ve çok titiziz
:129:

Eşim başak:) o olur mu? Düzen ve temizlik hastası, takıntılı denebilecek şekilde titiz. Ben akrep burcuyum bana göre daha duygusal, ince düşünceli ve özel günleri kutlamaktan hoşlanmayan biri. O gün değil de bir önce ya da sonraki gün kutlamak taraftarı. Yemeğe düşkün fakat çok yemek değil amacı değişik tatlar denemek.
Bende akrebim nisanlım basak, benimki hic unutmaz özel günlerii benden daha cok hazırlanır herseyin en mukemmelini hazırlar supriz yapar bana. Ama yemek konusunda aynılar farklı tatlar denemeyi sever.. Cok üsengectiir anaam bi yere kaldırda götür götürebilrsen uyanmaz uyansa hazırlanmaz uyuşukk hic sevmem uyuşuk insanları ama basıma geldi malesef.. Cokda titizdirr odası toplu olmasın kıyameti kopartır :20:

Bende akrebim nisanlım basak, benimki hic unutmaz özel günlerii benden daha cok hazırlanır herseyin en mukemmelini hazırlar supriz yapar bana. Ama yemek konusunda aynılar farklı tatlar denemeyi sever.. Cok üsengectiir anaam bi yere kaldırda götür götürebilrsen uyanmaz uyansa hazırlanmaz uyuşukk hic sevmem uyuşuk insanları ama basıma geldi malesef.. Cokda titizdirr odası toplu olmasın kıyameti kopartır :20:

ahh cerencim seninkiside mi başak :) Yazdıklarını okudukça güldüm sanki ali yi tarif etmişsin.. kimse uyandıramaz eğer o uyanmak istemiyorsa. gerçi oda istese 1 saat gecikmeli olur her şey. bütün buluşmalarımız onun yüzünden 1 saat atar geneldee.. uyandırmak bi soru uyandıktan sonra hazırlanması baska bir sorun. ayy ayy :) bide titizz sorma gitsin. kıl çok. ama askerde biraz daha iyi oldu sanki :) olcak bunlar olcakk :) az kaldı sabret kuzumm ;)

benim canımıniçideee başakkk :)
detaycı ve titiz :)
mantıklı, aklı başında, gerçekten sadık... 7 senedir birlikteyiz bir kez bile yanıltmadı beni
birbirmizn ilk aşkı ve ilk ciddi ilişkisiyiz, sevgisine gerçekten çok güvenirim
özgüveni yüksel, dilli, her girdiği ortama ayak uyduran, sempatik ve kendini sevdiren biridir kendisi :))
şimdi gene olgunlaştık ama önceden çok detaycıydı ya hayattan bezdirmişti beni valla :52:
birde kavga anında hiç susmaz cinnet sebebi :52:
bilmiyorum diğer başaklar nasıldır ama benimki böyleee
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

uyku konusunda size katılıyorum kızlar , evlensek beni evden kaçırsalar duymaz o derece :1::1::1::1:

benim canımıniçideee başakkk :)
detaycı ve titiz :)
mantıklı, aklı başında, gerçekten sadık... 7 senedir birlikteyiz bir kez bile yanıltmadı beni
birbirmizn ilk aşkı ve ilk ciddi ilişkisiyiz, sevgisine gerçekten çok güvenirim
özgüveni yüksel, dilli, her girdiği ortama ayak uyduran, sempatik ve kendini sevdiren biridir kendisi :))
şimdi gene olgunlaştık ama önceden çok detaycıydı ya hayattan bezdirmişti beni valla :52:
birde kavga anında hiç susmaz cinnet sebebi :52:
bilmiyorum diğer başaklar nasıldır ama benimki böyleee
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Haklı çıkartana kdar uğraşır kendini konuyu ordan alır oraya bağlar ne olduğunu anlamazsın :1:

Bi başak olarak yazıyorum :1:
Detaycı, titiz, herşey tam vaktinde olsun isteyen söz verdimse 1 dk dahi geçirmeyen bi insanım.
Eğer bi eksiklik bi hata görürsem onu hemen söylerim karşımdaki kırılmış kırılmamış pek umrumda olmaz.
Karşımdaki mutlaka temiz tertipli olacak yoksa uyuz gibi kaşınırım :1:
Çok samimi olmadığım birinin evine gittiğimde yemek yiyemem .
Mutfak tezgahı dağınıksa mutfağa giremem :1:
Şimdilik bu kadar yeter sanırım :1:
Ha birde romantiğimdir :16:

kızlar koç aslan ya da yay burcuysanız bir başak erkeği ile anlaşmanız çok zor, ben koç burcu olarak sanki özenle seçmiş gibi sürekli başak erkeklerine denk gelmekteyim, o ilgisiz halleri nedense bu saydığım burçlara çok çekici geliyor, zaten koç ya da aslan kadınının aklında yer etmek için ilgisiz olmak gerekiyor, bu arkadaşlar da böyle ya da bana hep ilgisizler denk geldi. malesef o ilgisizlikleri ve uyuşuklukları ile bütün yaşam enerjimi sömürdüler. yazılanları okuyunca çok şaşırdım hiç şikayet eden yok mu ya? özellikle koç ve aslanlar...?
canım benim burcum başak ama yükselenim koç daha cok yükselenimin özellliklerini tasıyorum nedense :) ya valla bende başak erkeklerine sinir oluyorum bi kere cok titizler ayyy takıntılı mı mı takıntılı oluyorlar
yüzümde bi sivlce cıksa agzını yüzünü buruşturup ay sivilcen cıkmıs kötü duruyo diyip elestirip adamın moralini bozerlar
hiç bir şeyi kolay kolay begenmezler kibarlığa cok dikkat ederler bu yüzden yanında rahat olamazssın cünkü her kelimen türk dil kurumuna uygun olmalı aman haa sinirlenince bile agzını bozma kitap okumayı severler belgesel fln seyretmeyi bu yönleri iyi akıllılar herseyi bilirler tavsiye alabiliyorsun onlardan cok ii akıl verirler ama mutlu edemiyorlar bilmiyorum yani ben mutlu olamadım çılgınca eglenmek onlara göre değildir ne biliyim işte hiç istediğim bi insan tipi degil ben eglenceli aklına geleni yapan cesur kıskanç erkekleri sewiyrm yani başak uzakk olsun bna hiç çekemeyecem valla :))))

Son düzenleme:
Bendede var bi başak. Ben teraziyim birde düşünün. Terazı burcu başakla hiç anlaşamaz derler ama en iyi arkadaslarım basak burcudur. Etrafıma baktımda cidden sevdiğim insanlar hep başak. Bide farkettim burada sevgilisi başak olanların hepsi zıt burç :9: Gelelim sevdiceğime, başak çalışkan bir burçtur. Çalışkan dedimmide çalışmayı kariyerini sever. Hep en iyisini yapmak ister bunun için çabalar durur. Sadık bir burçtur gözlemlediğim kadarıyla. (inşallah hep böyle devam eder) Ciddi ilişkilerin adamıdır. Birazda sıkıcıdır açıkcası ben bir terazi olarak eğlenerek mutlu olurum hayatın tadını çıkarmak isterim o çalışarak mutlu olur. Bir de romantik değildir demişsiniz kızlar şöyle söyliyim geçen sevgilimle aramda şöyle bir konuşma geçti: dedim ki ben mantık insanıyım vıcık vıcık romantik ilişkiler pek bana göre değildir. Bambaska birini tanıyormus gibi oldu. Sen sevgilinle özel anlar yaşamak istemez misin dedi yani beyimizde sanılanın aksine romantizimde var. Bazen buluşmalarımızda kırmızı gül alır getirir fln. Mantık insanıdır doğru. Ama bende öyle olduğum için bu yönünü seviyorum. Ama mantığına uymayan bişi yapıyım sinirlenir hemen bozulur. Görünüşte çok çok zıttız burçlarımızda öyle. Ama aslında çok sevdiğim ve çok uyumlu yönlerimizde var. Hatta en başında birbirimizi anlatırken aa bende evet bende öyleyim fln derdik. Düşünceli ve anlayışlıdır aynı zamanda. Uykuyu sever ama çok uyudugu zamanda üzülür neden o zamanı başka bişi ile değerlendirebilirdi diye düşünür. Bu arada yükseleni koç. Koçta benim zıt burcum ve terazi ile koç ilişkisi yürür derler. Acaba o yuzden mi bu kadar benzer yönlerimiz var :26: Ama nolursa olsun seviyorum bu burcu ya sonuçta gülü seven dikenine katlanır :21:

Ay benim nisanlimda basak beni cildirtiyor uyanmaz evet cani uyanmak istemezse uyanmaz cok uyusuk yap dedigim sey en erken iki gun sonra yapilir ama o dogmamis cocugun donundaki deseni bile simdi konusup konusunu kapatmak ister konustukca konusur beni bayiltana kadar hele tartisiyosak susturabilene ask olsun cok kiskamc ve kaprisli ayrica sana mavi degilde gri yakisiyo desem bile baslar kaprise yok zaten neyini begenmisimki simdiye kadar vidividi bende aslan burcuyum kiyametler kopuyo kizlar ama deli deliyi gorunce comagini saklar hesabi aslan olan ben kedi oluverdim cenesinin yuzunden :D

Back
X