Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

merhaba kıslar bende bi boğa erkeği ile beraberim tamam çok sinirli oluyorular ama siniri grçince çocukgibi oluolar gönlünüzü almaya çalışıolar ve çokta güzel başarıolar
sadece sinirlendiklerinde onları kendi hallerine bırakın
şimdi gördüm kıslarevet boğa erkekleri cinselliğe gerçekten çok düşkünmüş

çok güzel bir paylaşım olmuş...ne çok çift varmış boğa erkeğiyle birlikte olan....herkese mutluluklar

boğa burcu erkeği kadar yalancı,güzel rol yapan,gönül eğlencesi arayan,her sevgilisini bırakmadan önce bir sevgili bulan,hatta bir ikizler bayanı ile birlikte iken beni ayarlayan sonra yalanı çıkınca ortaya kızı suçlayıp,beni hiç takmıyo,umursamıyo,bugün ayrılsak umurunda olmam diyip...(bana yakalandı ve biraz süründürdüm de bu arada ben yengeç burcuyum hislerimle yakaladım kendisini :) ) sonrasında aaaa ben tekrar onula devam etme kararı aldım diyen bukadar lakayt başka bir erkek tanımadım!!!! hayatımın en berbat deneyimiydi...bu arada devam etme kararı alıyor ama netten bulduğu kızlarla gününü gün etmeye devam ediyor...kesinlikle sadık değil,bu arada yanına bırakmadım ama:sm_cool: allah o kızcağızın yardımcısı olsun,bide kendisi dünyanın bir ucunda bu çocuğu nasıl yakalar bilmem...hımmm şimdi çok mutluyum ama yeni ilişkimle,aşkitomu çok seviyorumopuyorumnanaktan

cinselliğe düşkün olduklarına kesinlikle eminim,kesinlikle eli kolu rahat durmaz boğa burcu erkeklerinin...zaten dokunma hastalığı var onlarda muhakak dokunacak ten teması olucak?ellerini kullanıyorlar...birde şunu hiç unutmayın kesinlikle iyi bir yaşam için,maddiyat için kalplerini değil,mantıklarını kullanıyorlar!!! bu kızın ona neler çektirdiğini biliyorum mesela:sm_cool: aralarında ikizler kadını ile kesinlikle bir uyuşum olmuyor!!! ikizler kadını onları pek umursamıyor yane,saygı adına bişi kalmamış aralarında....ama boğa erkeği okadar akıllı ki!!! buna rağmen maddiyat ve yurt dışına atabilme çabası ile kendini,kızı ayakta uyutuyo:teytey: çok iyi rol yapabilme kabiliyetleri olduğu içinde herhalukarda yakalansa bile kıvırır zaten,ama emin olun yengeç bayanı karşısında köşeye sıkışıyorlaralkisalkisalkis onların hakkından biz geliyos...valla akıllı olun BOĞA ERKEĞİNDEN uzak durun dicem ama birazda karakter meselesidirdelikafadulden umarım herkes diğer yarısını bulur ve çok mutlu olur,maddiyattan daha önemli buhihoyyyt

anaaaaam ne boğaymış seninkide betülcüm
Allah onlardan uzak tutsun =) iyi yırtmışsın cnm
hmm cinsellikle ilgili olanlar doğru sanırım yaa kızlar =) herkeşcikler öle diii :)
benimki eskerrrde de deney gözlem olayı yapamıom

valla bende ikizler burcuyum nişanlımda boğa.. bizde hiçde dediğin gibi şeyler olmadı.. yani gayet uyum saygı ve sevgi çerçevesinde devam ediyo ilişkimiz. ben ondan memnunum oda benden.. mutluyuz yani allaha şükür:lepi:

benim sinirim boğayı bastırırdı. ılk büyük kavgada hiçbir şey diyememişti haksız olduğu için belki..daha sonrasında da sinirli halinden ben bile tırstım demişti.

dedim ya bitanem,birazcıkta karaktere,kişiliğe,yetişme tarzına bağlı şeyler bunlar...allah ağzınızın tadını bozmasınopuyorumnanaktan umarım bir ömür böyle olursunuz,umarım hepimiz çok çooook mutlu olurusssssshihoyyyt

slm kızlar gördügüm kadarıyla boğa burcundan bahsetmişiniz ben tam 18 yıldır evliyim boğayla ben bile çözemedimse bilemiyorum yani ben koç burcuyum çok akıllı olmama ragmen dize getiremedim şu boğayı ama şunu çözdüm bir kavga halinde çok masum olun hiç bişey söylemeyin o hatasını anlayıp hemen gelir yanına ozaman ipin ucu sizde yerimseniben :lepi:

Ben de de bir boğa var ama henüz sevgilim değil sevgili adayım. Olur mu onuda bilemiyorum.
Çok ağırdan mı alıyor bu boğa erkekleri ya. Hoşlandığı için benimle görüşmek istediğini söyledi ama hala arkadaşlıktan öteye adım atamadık. internetten bir yazı buldum. Bazı yerlerinden alıntı yapayım. Aynı biz :))

"Boğa'nın, istediği kadının siz olup olmadığınıza karar vermesi uzun bir zaman alabilir. O, gösterişli bir şekilde aşk havuzuna balıklama dalıp da, dibe yaklaşırken, birinin havuzu suyla doldurmayı unuttuğunu görecek tipte bir erkek değildir."

"Boğa, alış verişten hoşlanır ve ciddi bir gönül işine pek paldır küldür girişmez. Bir yıl boyunca, her Cumartesi gecesi sinemaya götürdüğü kızcağız, ateşin bacayı ne zaman saracağını merak eder durur. Boğa'ya göre motorun tam hızla çalışmasını sağlamak için kazanda buharın birikmesi zaman alır.Ama bir kez de yeterli birine göz koyunca, artık bir kenara çekilip bekleyemez. Hattâ artık makul ve dikkatli olmayı bile unutabilir. Tipik Boğa erkeği Eros'un okuyla vurulunca, gözü hiçbirşey görmez olur, uyan filan dinlemez. "

Sıkıldım bu cumartesi sinemalarından. Bir yıl bekleyemem. Ben Koç burcuyum dayanamam. Nasıl hızlandırılır bu boğa burçları ya. Gerçi benim aceleciliğimde hırs yaptığım için mi onu gerçekten istediğim için mi çözemedim daha. Çözmem için önce onda ki hevesi isteği görmem lazım. Hala istiyorsam hırs değildir yerimseniben

Benim esimde boga burcu! :lepi:
Ben teraziyim ikimizde burcumuzun ozelliklerini tasiyoruz
Ortak noktalarimiz var, mesela ikimizde guzel olan seylerden hoslaniriz
Guzel yemek, luks esya gibi
ikimizde aski cok atesli yasariz

Tutumludur, garanticidir bizimkisi
Ben ise bu konularda daha az tutumluyum ona gore gercekten
Param olmasa bile muhakkak pahali yuz kremimden taviz vermem
Teraziyim ne de olsa kaydirigubbakcemile3

Fakat inatcidir, ve gercekten de sabit fikirlidir
Yani birseye inaniyorsa, onu baska birseye ikna etmek neredeyse imkansizdir akannehir
Kiskanctir, sahiplenir. Cok asiriya kacmadan bu hosuma gider tabii
Sert gorunumunun altinda cok ince ve romantik bir ruhu vardir opuyorumnanaktan
Yufka yureklidir aslinda su bogalar kaydirigubbakcemile3
Sadiktir, ve bence bogalarin en guzel yonudur bu
Hic bencil degildir, yuvasina, sevdigi kadina oncelik verir
Heryerde, hatta geceleri bile :kedi:

Aslinda cok caliskandirlar, ama tembel olduklari zamanda kaldir kaldirabilirsen yerinden
Ya cok caliskan ya cok tembel yani
Ayni benim gibi, benim yukselenimde bogadir bu arada

Inat konusuna gelince, adam inat yapar bende kabullenmedigim icin benim adim inatci olur akannehir
Diyorum inatci degilim, senin inadin yuzunden oluyor diye, anlamiyor tabii
Bizde cok sorunlar yasadik, fakat bu ikimizinde cok duygusal olmasindan, onun kiskancligi yuzunden kaynaklaniyordu

Yoksa herseyden once cok iyi dostuz

Son düzenleme:
boğa erkekleri şıklıktan hoşlanır. kaliteden.
güzel kadınlardan, güzel yemeklerden.
tembeldirler, bıraksan günlerce yatarlar.
aşkı gerçekten dorukta yaşarlar, tutkuludurlar.
kıskançtırlar, az biraz tutucudurlar. inanılmaz sahiplenip sevdiklerini herkesten her şeyden korurlar.
ilişkisine körü körüne bağlı olduğu için genelde sadıktırlar.
yatakta iyidirler.

katiliyorum

:lepi:

ay ne kadar çok çarptı gözüme ikizler ve boğa çiftleri :)
nişanlıyız biz artık, nasipse yakında evlenicez
ay bazen kafayı sıyıracak oluyorum ama sebep kendisi olmuyor çoğu zaman

ama boğa erkeklerinin güzelliği sevdiğini biliyorum, bakımlı kadın seviyorlar
ve erkek olmasına rağmen ilgi manyağı :S hep şımartılsın istiyo

ve hakkaten üstüne gitmeyin yalnız bırakın haksız olduğu kanaatine çok güzel varıyo
ama bağırıp çağırdınız mı yandınız, haklıyken haksız çıkıyorsunuz :)

ve hakkaten üstüne gitmeyin yalnız bırakın haksız olduğu kanaatine çok güzel varıyo
ama bağırıp çağırdınız mı yandınız, haklıyken haksız çıkıyorsunuz :)

Bu cok dogru, en azindan benim esim icinde gecerli.

Bazen susuyorum. Bi sure sonra kendisi gelip ozur diliyor kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

biri beni mi çağırdıı
tam bi boğa erkeği de benim nişanlım hepinizin anlattıklarından bi parça taşıyor sağolsun
en baş özelliği inatçıııııı ama asla kabul etmez inatlaa! benim inatçı olduğumu söler bideee:)
benim konuşup açıklamama yapmama hiç izin vermez hep bi açıklaması cevabı vardır çünkü kendini acaip haklı görür ama konu kapansın die sırf uyuzluğuna sen haklısın ya tmm der ben daha sinir olurum tabe sabit fikirlidir kolay kolay kandıramazsın
böle uyuz huyları devam eder ama güzel huylarıda var elbet
çalışkandır sevdiğine sahip çıkar dışa vurmasada aşkını içinde çok büyük ve tutkulu yaşar
göstermez ama duygusaldır bazı hassas anlarını yakaladığında çocuk gibi olur
şu an nişanlıyız ama iyi bi ev erkeği ve baba olacağına inanıyorum
gezmeyi eğlenmeyi sever bişey özendiğinde mutlaka onu yapmaya çalışır mutlu etmekten çok hoşlanır kıyamaz hiç
böle devam eder diğerlerinide okudukçada anladım sanırım hepsi aynı ben çok büyük konuştum öncesinde boğa burcu mu amann die al sana boğaa tam bi boğa hemdeeee kırmızıya dayanamaz asla

Paşam boğa ben koç burcuyum ama astrolojiye bakılırsa uzun vadade bişeyler olamazmış. Çok şükür bugüne kadar konuşupta çözemediğimiz bişey olmadı. Ani öfkelere kapılıp kırmadık birbirimizi. Basit bi yolu var sorun çıktığında azıcık sessizleşip kabuğunuzda beklemek. Hatalı boğaysa zaten hatasını anlayıp özrünü de diler. Çok sahiplenici duygusal olan boğa zaten fazla uzak kalmaya dayanamaz:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…