Benim esimde boga burcu! :lepi:
Ben teraziyim ikimizde burcumuzun ozelliklerini tasiyoruz
Ortak noktalarimiz var, mesela ikimizde guzel olan seylerden hoslaniriz
Guzel yemek, luks esya gibi
ikimizde aski cok atesli yasariz
Tutumludur, garanticidir bizimkisi
Ben ise bu konularda daha az tutumluyum ona gore gercekten
Param olmasa bile muhakkak pahali yuz kremimden taviz vermem
Teraziyim ne de olsa kaydirigubbakcemile3
Fakat inatcidir, ve gercekten de sabit fikirlidir
Yani birseye inaniyorsa, onu baska birseye ikna etmek neredeyse imkansizdir akannehir
Kiskanctir, sahiplenir. Cok asiriya kacmadan bu hosuma gider tabii
Sert gorunumunun altinda cok ince ve romantik bir ruhu vardir opuyorumnanaktan
Yufka yureklidir aslinda su bogalar kaydirigubbakcemile3
Sadiktir, ve bence bogalarin en guzel yonudur bu
Hic bencil degildir, yuvasina, sevdigi kadina oncelik verir
Heryerde, hatta geceleri bile :kedi:
Aslinda cok caliskandirlar, ama tembel olduklari zamanda kaldir kaldirabilirsen yerinden
Ya cok caliskan ya cok tembel yani
Ayni benim gibi, benim yukselenimde bogadir bu arada
Inat konusuna gelince, adam inat yapar bende kabullenmedigim icin benim adim inatci olur akannehir
Diyorum inatci degilim, senin inadin yuzunden oluyor diye, anlamiyor tabii
Bizde cok sorunlar yasadik, fakat bu ikimizinde cok duygusal olmasindan, onun kiskancligi yuzunden kaynaklaniyordu
Yoksa herseyden once cok iyi dostuz
boğa erkekleri şıklıktan hoşlanır. kaliteden.
güzel kadınlardan, güzel yemeklerden.
tembeldirler, bıraksan günlerce yatarlar.
aşkı gerçekten dorukta yaşarlar, tutkuludurlar.
kıskançtırlar, az biraz tutucudurlar. inanılmaz sahiplenip sevdiklerini herkesten her şeyden korurlar.
ilişkisine körü körüne bağlı olduğu için genelde sadıktırlar.
yatakta iyidirler.
boğa burcu erkeğini bilemem ama kadını denildiği kadar inatçı değil ama çok kıskanç gerçekten,kin tutmaz boğa burcu insanı,kaliteyi sever,çok duygusaldır...kendi burcum diye demiyorum ama gerçekten de en iyi burçlardan biridir
kızlar selam , ben de boğa burcu bir erkekle çıkıyorum..ama hiç mutlu diilim..çok ilgisiz...farklı şehirlerdeyiz aramızdaki mesafe 2 saatlik...2 haftada bir geliyor yanıma aklını işiyle bozmuş durumda 2 yıldır tanıyorum ara ara çıktık ve ayrıldık..5 ay önce pişman olduğunu söyledi ve geri görüşmeye başladık..yanımda çok uyuşuk...ilişkimiz için kılını kıpırdatmıyor..emeği veren benim iyi birisi ama çaba yok...5 gün önce telefonda kavga ettik ve yüzüme telefonu kapadı bu 2.ci telefonu suratıma kapatışı...aramıyorum o da aramıyor...inat etti sanırım ben de tabiii yüzüme telefon kapadığı için kızgınım ona...lütfen bana yardım edin...nasıl bir yol izlemeliim kendisi tipik boğa...sabit fikirli ve inatçı aynı zamanda he konuda kendisi haklıgerçekten yoruldum bunaldım benim burcum da ikizler...kavgamızda bana daha çok zaman ayrıması gerektiği üzerineydi...ne yapmalıyım lütfen taktik sososososos
ha bu arada bahsettiğim ikinci boğa(öküz) evli ve iki çocuk babası imiş ve insan evladı birde karısı varmış....
sevgili elodea. yazdıklarını okuyunca işte budur dedim, ve çok rahatladım çünkü benim o dönemimle aynı durumda değilsin.umarım herşey gönlünce olur.benim bu mesajı yazdığım saatlerde sevgilin çoktan gelmiştir sanırım.bu sefer seni üzmez inşallah.kumrular gibi bir gün yasarsınız umarım.benim bir felsefem vardır genç ve güzel olan benim sorun çıkarsa o düşünsün.:) genç ve güzel olan sensin elodea....gününün nasıl gectiğinide şimdiden merak etmeye başladım.... sevgi ile kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?