Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Sevgilisi Boğa Burcu Olan Bayanlar

acayippppppppppp kıskançlarrr. bnmki beni 5 yıl bekledi kimseyle çıkmadı sevgisine çoook bağlılar sevdimi bırakmazlar özür dilemesini bilirler her zamn alttan alırlar ve 10 ay olmasına rağmn hala bir defa bile bağırdığını duymadım kio kadr şey yaşamamıza rağmen asla sesini yükseltmezz...
haa bide acayipp duygusallar herşeye ağlıyolarr.. zemuszemus

bende terazi burcuyum sevgilim boğa burcu şuan askerde 55 gün sonra bitecek ama eskişehirde yaşıyor adanaya yanıma gelecek 1 senedir tanıyorum ama yeni başladık sayılır birlikteliğe çünkü pek beraberlik yaşamış biri değil bu yüzden ciddi bir ilişkiye uymaya çalışıyor.sağı solu belli olmuyor bazen çok iyi bazen çok soğuk ve karamsar bazen çok kıskançve inatçı oluyor hergün arar yada msjlaşırız ama dengesizlikleri sinirlendiriyor beni:95: yaramaz çocuk gibi bazende olgun bir erkek gibi oluyor. yakışıklıdır kumral mavi gözlü gerard butlerım benim bende kıskanıyorum tabi onu bu onun hoşuna gidiyor ya çok tartıştığımız oluyor ama bişe yokmuşş gibi sonradan arayı düzeltiyor çok bunalıp 2 defa ayrılmaya teşebbüs ettim ama o seni bırakmam diyor ama ben onun vazgeçmesinden korkuyorum ona AŞIK oldum deliler gibi bana ne yaptı bilmiyorum onunla evlenmeyi çok istiyorum... ama burda hep gördüğüm kadarıyla bir kaç yılı bulmuş ilişkiler var...bende 30 yaşındayım ama daha fazla beklemek istemiyorum yani nasıl EVLENMEYE İKNA EDERİM ONU?? LÜTFENNN BANA YARDIMCI OLUNNNNN????

Benim bebeğimde böyleeee Ama boğa burcunun az biraz cimri olduğu söylenir.Benim aşkım tam tersi,çok eli açıktır.:81: Boğa gibi bir sevgili&eş bulmuşuz daha ne isteyelim.Bence bir erkeğin sahip olması gereken en güzel özelliğe sahipler,sadık olma ve eşini (seviyorsa) herşeyin üzerinde tutma :97:

kızlar selam , ben de boğa burcu bir erkekle çıkıyorum..ama hiç mutlu diilim..çok ilgisiz...farklı şehirlerdeyiz aramızdaki mesafe 2 saatlik...2 haftada bir geliyor yanıma aklını işiyle bozmuş durumda 2 yıldır tanıyorum ara ara çıktık ve ayrıldık..5 ay önce pişman olduğunu söyledi ve geri görüşmeye başladık..yanımda çok uyuşuk...ilişkimiz için kılını kıpırdatmıyor..emeği veren benim iyi birisi ama çaba yok...5 gün önce telefonda kavga ettik ve yüzüme telefonu kapadı bu 2.ci telefonu suratıma kapatışı...aramıyorum o da aramıyor...inat etti sanırım ben de tabiii yüzüme telefon kapadığı için kızgınım ona...lütfen bana yardım edin...nasıl bir yol izlemeliim kendisi tipik boğa...sabit fikirli ve inatçı aynı zamanda he konuda kendisi haklı gerçekten yoruldum bunaldım benim burcum da ikizler...kavgamızda bana daha çok zaman ayrıması gerektiği üzerineydi...ne yapmalıyım lütfen taktik sososososos

boğa burcu erkeğini bilemem ama kadını denildiği kadar inatçı değil ama çok kıskanç gerçekten,kin tutmaz boğa burcu insanı,kaliteyi sever,çok duygusaldır...kendi burcum diye demiyorum ama gerçekten de en iyi burçlardan biridir

aynen katılıyorum canım sana ayy ben çok istemiştim bebişiminde aynı burctan olmasını ama o yengec olucak sanırım neyse artık hakkımızda hayırlısı olsunn dimi sekerrr

kızlar bugün tam 2 hafta oldu hala ses yok...onu çok özledim ama arayamam çünkü aradığımda bu tip konularda hep aramak zorunda olan ben olucam...sanırım benden vazgeçti. çok üzgünüm yaaa...

dün dayanamadım aradım...
bana iyi ki aradın yoksa çocuk gibi küsmeye devam ederdim...asla aramazdım dedi...
neyse aramız düzeldi ama bana daha çok zaman ayırması için nasıl bir yol izlemeliyim...
yardım edin lütfennnnnnnn

sevgili elodea,
yazdıklarını okuyunca bana kaybolan 5,6 yılımı hatırlattın. son 5 , 6 yılımı iki boğa erkeği ile geçirdim.birincisi ile 2 yıl önce ayrıldım.ve onunla olan durumumuz senin yazdıklarınla birebir uyuyordu.Hiç alçak gönüllü olamayacagım ondan hem fziksel olarak hemde karakter olarak olarak kat ve kat üstün olmama ragmen onun bana yaptıklarını 3 yıl çektim. demekki çok zeki değilmişsim.ne yaptıysam ne ettiysem yaranamadım.acaba hak ettiğim değeri ne zaman verecek ne zaman bana gercekten vakit ayıracak diye bekledim durdum ama nafile imiş.ne zaman uyardıım ise ne zaman sevgiye ihtiyacımı belirttim ise bana küstü,hakaret etti.birde bi inat bi inat. hep ben altdan aldım hep ben özür diledim.anladığı tek şey o iş idi. birde çok özür dileyerek sığır gibi yerdi.ve çıktıgım iki boğa burcu erkeğide hiçde öyle sadık felan değillerdi.baktım her gecen gün bitiyorum en sonunda YÜCE ALLAH güç verdi sabır verdi ondan kurtuldum.kurtuldum dediysem bir kaç kez barıştık ben özür diledim.geldi işini gördü tekrardan gitti.ve ondan tam kurtuldum derken daha kötüsü oldu yine bir boğa burcuna yakalandım.bunun hikayesi dahada yakıcı benim için. ama şu an ikisindende kurtuldum.ikincisi hala rahatsız ediyor ama bitti kurtuldum. nefes alıyorum arıza tiplere bulaşmadan sevgiyi yaşamak istiyorum ve yaşıyorum da.....

benim bitanem boğa ben yengec:)
ben cok sevıyorum askımı..
çok toplamda 8 yıldır tanıyorum.en ıyı arkadasım sırdasım dostum..
harıka karıyer planı yapar.yanıdna guzel ve akıllı kız ıster.attıgı adımı bılır.sorumluluk sahıbıdır. benı bendne cok dusunur.kafası cok ıı calsıır zekı akıllıdır.
asla onemlı gunlerı unutmaz.ve karsındakını mutlu etmeyı cok ıı bılır.
çok çok ınatcıdır.damarı tuttumu ınadının yandınız demektır. ozellıkle ınatcı olmadıgı konsuunda ınatcıdır:)
kıskanctır ama bunu ınsanı bogarak yapmaz. duygusal romantıktır.
her ayrıntıyı planlar(bızım dugun planımız yıllar oncesınden yapıldı tarafından mesela)
hastalandgımda bende cok canı yanar.benı herzaman benden cok dusunur.uzagımda bıle olsa ogun benım ıcın zor bı gunse yanımda hıssederım sımsıcak kalbını.
cok sadıktır en guvensız kız bıle şüpheye dusemez.
mıgdesıne duskundur ama bu cok guzel bısey.yaptıgım basıt bı salataya bıle hayran kalır aylarca anar bunu.
cınsellık konusunda bısey dıyemıycem.bız henuz sevgılıyız.ama sadece sunu dıyebılırım nefsıne sahıp cıkan bırı.
çok çok saygılıdır.
ayyy cok sevıyorum ben canımı yaaaa
kızlar hıc kacırmayın derım karsınıza bı boga cıkarsa
konu sahıbı arkadas
eger onu sıkmadan seversen evlılık konusunu acmazsan emın ol o cılgınlar gıbı ıster bunu
ama ıslerı odaklı yasadıkları ıcın evlılıgınde bı planı vardır.
benımkı cok ıstıyo mesela ama ben henuz hazır degılım dıyorum ve ınan bundan cıkıyor tartısmalarımız
ayrıca tartısırken seısnı asla yukseltmez
ayrılalaım afını agzına almaz
ben trıp atsam bıttı falan desem nereye bıtıyo bız bırbırımızı kolaymı bulduk yok sendne bıtane daha der:)
herkese mutlıluklar

sevgili hergüzelolacak nickli kardeşim
sana mutluluklar diliyorum,iki özgür insanın eşit şartlarda bir araya gelip böyle bir sevgi yaşaması mükemmel birşey.bence bunun içinde senin yengeç onun boğa burcu olmasının dışında daha güçlü şeyler var.dünkü hikayemde anlattığım ikinci boğa burcu sevgilimde senin anlattığın sevgili profiline çok uyuyordu.birinci boğa sevgilimde yaşadıığım mutsuzluk ilgisizlik ve sevgisizlik ikinci sevgilimde tam tersine dönmüştü.Adam beni tam anlamıyla sevgi manyagı yapmıştı.ayaklarım yere basmıyordu.dünyadaki en mutlu insan bendim.... taki birgün bazı tesadüflerin arka arkaya gelmesi ile bu rüya sona erdi.biz ne iki özgür insamışız ne eşit şartlarda bir araya gelen iki kişi imişiz.esasında biz birbirinden haberi olmayan inekler sürüsü imişiz.hele ben öyle bir inekmişim ki 2 yıl hiç uyanmamışım.ama bizim boğa öyle güzel rol yapardı ki emin olun o tesadüfler olmasa ben hala o sürüde inek olurdum.birde bizim boğanın resmi sahibi varmış.aynı şehirlerde yaşamıyorduk. işlerimiz birbirine yakın alakalı işler değildi.... bunları neden anlatıyorum kızarım hala kendime hiç olmadıgı kadar çok kızarım.böyle anlatınca biraz teselli bulurum belkide diye.arkadaşlarıma da tavsiye paronayak olmayın ama az biraz şüpheci olun. erkek olupda sadık olanın olacagını sanmıyorum.
neyse bu kadar yazayım bari sevgilerle kalın arkadaşlar

siyahgu , gerçekten üzüldüm resmi sahibi derken ! erkek arkadaşın evlimiymiş?
öyleyse çok üzülürüm...neyse arkadaşlar hani diyolar ya boğa erkeği sadıktır diye bence boğa erkekleri kadar çapkın bir burç olduğunu düşünmüyorum....benim kini daha yakalayamadım ama istesem yakalarım neyse...herseyguzelolacak sana bi konuda katılıyorum ne zaman ki görüşelim kelimesini kullanmamaya başladım adam bana arayı fazla tuttuk özledim seni, haftasonu kalabalık arkadaş grubumla şuraya giddelim mi diye planlar yapmaya başladı :) cidden bunlar inatlaşıyor artık sallamıyorum görüşme lafını ağzımdan duyamıcak bi daha...sabredeceğim çok sağolun verdiğiniz bilgiler ve özel paylaşımlarınız için...aaa bu arada ama cidden boğa burcu erkeği zor bir erkek ama evlenene kadar eniştemde ablama çok çektirmişti ama şimdi boğa diil inek oldu :)

sevgili elodea
çok özür dileyerek tekrardan senin konuya giriyorum.yeterli ilgi ve alakayı göremediğini yazmıştın.kendine daha fazla zaman ayırmanı istediğin için kavga ettiğini yazmıştın.olay şudur ki aynı şeyleri bende yaşamıştım.benim o anki ruh halim ile senin ki büyük benzerlik gösteriyor.tam üç yıl acaba şimdimi düzelecek acaba sonramı olacak.bu böyle devam etti gitti. O kendini hiç düzeltmedi. hep ben fedakarlık yaptım.hep onun ne düşündüğünü anlamaya çalıştım.yaptığı hareketleri kendime göre yorumlayıp beni sevdiğini düşündüm.ama değil hayat böyle geçmiyor işte.evet kavgalar olmalı ama bu daha fazla sevgi almak için olmamalı. bu kendiliğinden olmalı.beni seviyorsa bundan emin olmalıyım.kavga olacaksa başka konulardan olmalı sevginin azlığından yada çokluğundan değil.bunları neden yazıyorum benim yaşadığım başkası da yaşamasın.sevgi var ve gerçek arayıp bulmak lazım çok uzakta değil.
ve elodea senin mesajlarında ben şunu gördüm. senin değerini anlamayan biri ile gibisin. baksana acaba nasıl düzeltirim bana daha fazla ilgi göstermesi için ne yaparım uğraşındasın.bence sen mükemmelsin ilişkinin güzel olması için çaba veriyorsun.burcundan ipucu arıyorsun.üzülüyorsun...hayatımız bu kadar uzun değil.baktın olmuyor suç ondadır asla sende değil.. yoluna devam et emin ol o yolda o kadar çok güzellik varki, arkana dönüp bakmazsın bile
sevgili elodea haddimi aştım ise yeniden özür diliyorum.

ha bu arada bahsettiğim ikinci boğa(öküz) evli ve iki çocuk babası imiş ve insan evladı birde karısı varmış....

ha bu arada bahsettiğim ikinci boğa(öküz) evli ve iki çocuk babası imiş ve insan evladı birde karısı varmış....

canım çok üzüldüm...neyse sen önüne bakmışsın kurtulmuşsun yaaa.
aşkolsun ben burdan sizlerden yardım almak için bulunuyorum haddini falan aşmıyorsun...evet fedakarlık yapıyorum emek veriyorum ve sanırım meyvesini almak üzereyim...o da farkında bana hep söylüyor senden iyisini bulamam diye..bana telefonda çok güzel sözler söylüyor değerli olduğumu hissettiriyor ama görüşmek için zaman ayırmıyor bizim kavgamız buydu ama ben 10 gündür görüşelim lafını etmediğim için o şimdi görüşelim diyor...yarın yanımda allah kısmet ederse neyse planlarda yapmaya başladı ama bu en çok neden oluyor biliyor musun adam tembel herşeyi benden bekliyor...bilmiyorum zaten benimde dama dicem zaman olacak ama biraz daha beklicem bu arada ben de alımlı kariyerli ve çok güzel bir bayanım ama en güzeli huyum...peşimde çok kişi var ama ben şuan için sadece sevgilimle olmak istiyorum...ama uyarıların için çok çok teşekkür ederim canım benim...haaa bu arada ben hiç bir erkeğe aldatma konusunda güvenmem o da biliyor bunu yapıyorsa Allaha havale ediyorum...

sevgili elodea. yazdıklarını okuyunca işte budur dedim, ve çok rahatladım çünkü benim o dönemimle aynı durumda değilsin.umarım herşey gönlünce olur.benim bu mesajı yazdığım saatlerde sevgilin çoktan gelmiştir sanırım.bu sefer seni üzmez inşallah.kumrular gibi bir gün yasarsınız umarım.benim bir felsefem vardır genç ve güzel olan benim sorun çıkarsa o düşünsün.:) genç ve güzel olan sensin elodea....gününün nasıl gectiğinide şimdiden merak etmeye başladım.... sevgi ile kal

canım çok güzel bir akşamdı.o biraz yorgundu ama elinden geldiği kadar bunu bana hissettirmemeye çalıştı.sevgisinden şüphem yok ama iş konusunda takıntılı ama o da haklı hayat zor hem de çok zor.ama çabalaması hoşuma gitti birde çok güzel bir demet çiçek yaptırmış.21 tane kırmızı gül çok hoşuma gitti..işleri rayına girene kadar onu zorlamayı düşünmüyorum.açıkçası vicdanda yaptım ama erkeklere üzülmek yok :) dediğin gibi umarım bir daha üzmez beni.sen de sevgiyle kal.

21 tane kırmızı gül...harika... çoook sevindim.Allahın izni ile bu iş umarım evliliğe doğru yol alır sevgili Elodea.evliliğide düşünüyordur umarım..mutluluk herkesin hakkı...sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…