Sevgilisi gibi intihar edecek

Zaten nerde sıkıntılı biri var ya aileden ya arkadaş Ciddi olduğunu ben de düşünüyorum ama iş nasıl ikna ederim de. Bir de erkeğin ailesi çok çirkef, kabak başıma patlar diye de çekiniyorum

Çok ciddi bunalıma girmiş arkadaşınız vicdan azabı çekiyor ve siz görmüyorsunuz ben onunla yaşıyorum diyor. Siz irtibatı hic bırakmayın hep yaninda olun gerekirse tekrar tekrar anlatın boyle olabileceğini kimse bilemezdi sonuçta... Arkadaşınızın oldukça fazla zamana ihtiyacı var kesinlikle ona yalniz olduğunu hissettirmeyin, çocuğun ailesini falan bosverin ayrıca haksiz yapilan beddualar tutmaz sahibine geri döner bunu kafasına fazla takmasin. Sevdiği çocuğun ruhunu huzura erdirmek için bir şeyleryyapsın kuran okutsun, Allaha onu affetmesi için dua etsin bol bol

Allah rahmet eylesin cok uzuldum.. Kizin ailesine haber veremezmisiniz tedavi olsa? Boyle aileleri valla anlamiyorum. Iki kisi seviyorsa birakin napiyolarsa yapsinlar. Ay cok kotu oldum

Valla bunalımdan öte gibi geliyor bana. o kadar hayat doluydu ki, şimdi dengesiz. Mesela bir bakın her şey normalmiş gibi davranıyor, bir bakın resimleriyle konuşup ağlıyor. Her gördüğü erkeğe sahabi davranıyor. Öyle bir halde ki önceden dost olduğu erkek arkadaşlarını bile red etti, güvensiz.

Hissetirmemeye çalışıyorum ama söz dinlemiyor ben de psikoloji uzmanı değilim ne yapmaya çalıştığını çözümleyemiyorum. Çok dengesizleşti diyorum ya. Bazen geceleri kaçıyor ve sokaklarda geziyor bizi arayıp şunla bunla beraber olacağım bunu istediler diyor. Sonra güvensizliği ve aklı devreye girip geri geliyor pişman oluyor. Geçenler de zar zor alabildiği arabasının sağ kapısını tekmeleyerek hasar vermiş. Daha neler neler...

Peki aile rahatmi kendilerini suclamiyorlarmi
Aile hiç bir zaman kendini suçlamadı ki. Sağ iken '' Sen o kıza mı layıksın, biz seni zorla büyüttük, elin artığını mı alacaksın? ( Evlilikte sadece kağıt üzerinde) Sonuçta bir kocası olmuş, altından karısını mı çekeceksin? '' Gibi laflar çok edildi.

Çocuğun bıraktığı not savcılık dosyasındaydı, notta;

'' Her şeyimi kaybettim.
Eğer bir çocuğum olabilseydi,
Onu yüreğinden ikiye bölmezdim.
Ne yazık ki ben sizin kadar şanslı değilim.
Baba olmak bana nasip olmadan gidiyorum.
Sağ iken evlat bilmediniz,
Ölünce de sahip çıkmayın.

Herkes bir yerlere giderken en başta ailesine,
En sevdiklerini emanet eder ya,
Benim temennim o kızdan uzak durmanız...

Sen mavişim, ne kadar üzüleceğini biliyorum,
En çokta bunun için üzgünüm.
Senden de tek isteğim;
Yasıma bile gelme.
Değmesin artık kirli elleri, dilleri sana.
Mutlu olacağın birinden bir evladın olursa,
Sen de kıyma.
Hoşçakal...

Savcılık dosya örneklerine biz de baktık bu notu defalarca okuyup, bunu yazanı oğlum sanıp bana bile ders olsun diye bir nusha da ben aldım.

Bir an oğlumu düşünüyorum Allah korusun

Çok üzücü çocuğun ailesi nasıl insanlardan oluşuyor kavrayamadım yaZık olmuş gençlere
Son derece iğrençtiler. Hele bir kardeşi var ki...
Kardeş bilip kızı birgün havaalanından kardeşine aldırtmış.

Kardeşide tutmuş bir arkadaşı ile gelmişler.
Kız eve bıraktıktan sonra,
Ağabeyini arayıp,
'' Senin kız içti içti hatta donunu bile çekemedi. x ağabey çekti donunu. Sonra biz bunu mafyanın elinden aldık zorla. Yemek yedirmek istedik kavga etti, cazgırlık etti. x Ağabey e asıldı'' demiş.

Çocuk önce kıza sormuş. Kız da ara x ağabeyi sesi dışarı ver ben de sesini kaydedeceğim demiş.

x Ağabeyi de '' xxxx, senin kardeşin abartmış ve saçmalamış. Dediklerinin hiç birisi olmadı'' diyerek anlatmış. Ses kayıtları halen kız da. Cd ye alıp ailesinin önüne atacağım diyordu ama yapmadı. Kayıtlar halen telefonda.

Zaten ortalığa fitneyi yayan en başta o erkek kardeşiydi. Kız bolca beddua etti, o kişi 2 defa kaza geçirdi. Kız şimdi '' Daha bitmedi, Allah belasını verecek hem de çok acı şekilde '' diyor artık ne hissediyorsa

Eyvah eyvah bunlar insan olamaz

Zaten nerde sıkıntılı biri var ya aileden ya arkadaş Ciddi olduğunu ben de düşünüyorum ama iş nasıl ikna ederim de. Bir de erkeğin ailesi çok çirkef, kabak başıma patlar diye de çekiniyorum

Anlayamadim,aile cirkef diye 1 can degilde 2 canmi gitmesi lazim?

Ben senin yerinde olsam psikyatir ile randevu alirdim ve o kizi zor ile götürürdüm. Gerekirse gidecegimiz yer üzerine yalan söylerim yine götürüm.

O ailenin canida ceheneme, bana karsi iftira atacaklarsa atsinlar derim, bir canin daha gitmesine izin veremezdim. Zaten beddua dönüp dolasip onlari buldu fakat o vicdansizlar bunun bile farkinda degil

Tek olsam sorun değil ama iftiralarından Allah saklasın.
Tedaviye başlanması için önce kendinin hazır olması ve kabul etmesi gerek gibi.
Takıldığım nokta nasıl ikna ederim onu?

Cocugun sirf bu olay yuzunden bu noktalara geldigini dusunmuyorum. Muhtemelen kucuklugunden beri ailesi tarafindan sorunlu bir cocuk olarak yetistirildi. Mutsuzdu hep. Sorunlari vardi. Kendisini ailesinden de kurtarmayi becerememis hicbir zaman. Bagimli kalmis. Tek mutlulugu arkadasinda bulup onu da beceremeyince intihara suruklenmis. Arkadasin kendini suclamasin. Hatta kizmali onu yalniz birakip gittigi icin. Ben okuyunca birlesememeleri kismina pek duygulanmadim. Kizin suanki hali icimi parcaladi. Bunun sebebi de cocugun zayif karakteri... arkadasinin kendini toparlamasina yardim et. Hic yalniz birakma. Psikiyatriye gotur. Toparlanmak kendine yeni bir hayat kurmak zorunda. Ailesine karsi askina sahip cikamayan kacip giden bir adam icin degmez.

Izlerini kaybettirebilirlerdi. Kendilerine sifirdan bi hayat kurabilirlerdi koca koca insanlar. Deger mi bu uzuntulere?

Evet doğru yere değindiniz. Psikiyatri için ikna etmem şart yoksa hayatta gitmez Bazı sebeplerden dolayı iz kaybettirme olayı biraz zordu.

Bir de sürekli yemek yiyor aç değil ama sürekli yiyor. 15 kg belki daha fazla aldı. gözleri sürekli dalgın ve sürekli ağzı dolu. Aç olmadığını ama yediğini, durmadan yediğinide söylüyor. Ki önceden yemek yemesi minimumdu şimdi yediğinide bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…