• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Kendisinden Çirkin Olan:)))

bana çok sölediler...hata doguma gittigimde hemşire bile demişti...ama eşimde iş kıyafetleri ve dogum dtresi paspal çökmüş haldeydi.ve benim hemşireye cevabım şu oldu

olabilir ama o dünyanın en ii insanı ve ben onu çok seviyorumçirkin olması önemli degil

5 seneyi geçti evliligimiz ve eşimin yüzü şimdi dahada oturdu ve bence çok yakışıklı....ben onu çok seviyorum oda beni kalbi saf ve temiz ..banada yeter zaten .başkası ne düünürse düşünsün.

Erkeğin güzeli çirkini olmaz.
Erkeğin namusuna, emeğine,iç güzelliğine bakılmalı diye düşünüyorum arkadaşlar.
Hayırsız olduktan sonra dünya yakışıklısı olsun neylerim.
Kumar oynayan, kötü işler çeviren adamın yakışıklılığı napılır.
ALLAH hayırsız insanlardan korusun.:nazar:

kızlar biz şimdi bu konuyu irdeliyoruz ama erkeklerne derdi acaba heralde taş gibi olsun orası güzel burası güzel olsun derlerdi bence erkeklerin iç güzelliğe baktıklarını hiç sanmıyorum keşke onlarda bayanlar kadar iç güzellik meraklıları olsalardı .......:kahve:

Erkeklerin doğasında var ama bu.
ben yine de erkeklerin evlenirken iç güzelliğe bayanlardan daha çok baktıklarını düşünüyorum.
Çünkü bizleri dışardan gelen yorumlar etkiliyor bazen ama erıkekler etkilenmez öyle kolay kolay.
sevdiği zaman tam severler.

Erkeklerin doğasında var ama bu.
ben yine de erkeklerin evlenirken iç güzelliğe bayanlardan daha çok baktıklarını düşünüyorum.
Çünkü bizleri dışardan gelen yorumlar etkiliyor bazen ama erıkekler etkilenmez öyle kolay kolay.
sevdiği zaman tam severler.

Gerçekten seven erkek bulmak çölde bir nehrin akması kadar zor bence herkes bulanlar kadar şanslı değil malesef kendi adıma üzgünüm bu konuda .......:1no2:
bence erkeklerde etkilenir yapılan her eleştiriden ......:1closedeyes:

Bana kimse oyle birsey demedi su ana kadar, annem der hep damadim senden guzel diye:asigim: Ama disardan birisi dese bana cevabini veririm!! kimseyi ilgilendirmez benim iliskim, sectigim insan!! Kötü Kazen Cirkin veya guzel, benim icin dunyanin en yakisiklisidir o...:asigim:

askimla bizi cok yakistiriolar yakistirmasalarda ne farkederki ben mutluysam kime ne isterse dunya cirkini olsun

benim nişanlım içinde söylüyolar. annemin komşuları damadından güzel kızın. fıstık gibi kızı bunamı verdiniz diye :) çekemiyolar boşverinn:))

Çok yakıştığımızı da duydum kıza bak ne kadar güzel bi de yanındaki cocuğa bak diyenleri de. (Ki sevgilim çok yakışıklıdır bana göre)

Eminim benm ona yakışmadığımı da söyleyen olmuştur ikimizde beğenilen insanlarız çünkü :27:

Tipine ölürüm ben onun hatta biraz çinkin olsaydıda biraz daha az üzseydi beni:16:

son sevgilim için bu tipsizle mi berabersin diyen bile olmuştu..
kimse yakıştırmadı bizi hep sen bu çocuğa nasıl baktın denildi..
ama ben duymadım kulaklarımı tıkadım.. o da bana senin gibi biri benimle sevgili olduğu için kendimle gurur duyuyorum, senle beraber kendime özgüvenim geldi der dururdu..
ama noldu benden sürekli şikayet eder oldu ona olan sevgimden emin oldukça.. özgüven patlaması yaşadı heralde adam :52:
ayrılınca da benden iyisi olmadı tabii.. :19:

Etrafından 'sen daha güzelsin sevgilin(ya da kocan) sana hiç yakışmıyo,daha iyilerine layıksın' diye tepki alanlar var mı???:asigim:
Ya da alsaydınız tepkiniz nolurdu çok üzülürmüydünüzbenneyaptımki

Çok enteresan bi konu olmuşşş,
insanları hiç bi zaman dış görüntüsüne göre sınıflandırmam
bizim toplumumuzda vardır genelde "kızın güzelliğine bak adama bak" ya da "o çirkin kızla ne işi var" gibi muhabbetler
oysa ki insanları hiiç tanımadan dış görüntüsüyle yargılamak ne kadar doğru ..?
dış görüntüden daha üstün, daha önde gelen şeyler var benim için
benim fikrim bu:34:

bizim toplumumuzda vardır genelde "kızın güzelliğine bak adama bak" ya da "o çirkin kızla ne işi var" gibi muhabbetler

bu yorumu bende alırım diye düşünüyorum:37:

ama her şeye rağmen kararımı ben vermişim,kime neee:51:

anlaşıyorsak sorun yok demektir..:31:

Böylelerine ne o yoksa beni küçük oğluna mı düşünüyordun demek lazım...:33:

Back
X