sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

aynı boyda saylırız aramızda 2 cm var orta boydayız ikimizde yani çok uzun değiliz

ben 1,65 nişanlım 1,80 küsür nişan günü 13 cm topuklu ayakkabı ile arayı biraz kapatabildim

dün bi kız arkadaşımla alışverişe çıkmıştık bir çift gördük bayan eşinden 5-6 cm uzundu o kadarda kötü durmuyorlardı onları öyle görünce demek ki biz hiç kötü durmuyoruz demiştim(biz aynı boydayız da acaba kötü duruyor muyuz diye düşünüyordum ara sıra) içime su serpildi valla çevrede böyle şeyler görünce insan demek ki sadece biz değiliz diyor ve rahatlıyor

bizde aynı boydayız
sorun yok benım ıcın.Tek sorun topuklu ayakkabı cok şık bı gece elbısesını babetle gıyme durumu.
ama ne yapalım fedakarlık edicez....

bizde aynı boydayız
sorun yok benım ıcın.Tek sorun topuklu ayakkabı cok şık bı gece elbısesını babetle gıyme durumu.
ama ne yapalım fedakarlık edicez....

evet haklısınız abiyelerle babet giymek zorunda kalıyoruz ama olsun napalım sizin boyunuz kaç peki

bir kaç tane abiye altına babet tarzı ayakkabı buldum en iyileri bunlar artık bu tarz şeylerle idare edicez ya da topuklu giyip partnerimizden uzun olucaz ama ben bunu tercih etmiyorum ilk şık daha uygun benim için

Eklentiler

• $7824f7eb822e1d4d2f5aa639c69fad53.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $3t11.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 109
  • $147.webp
    1.020 bayt · Görüntüleme: 109
  • $2011-sandalet-modelleri-1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $SEZON-GOZDESI-BANTLI-BALERIN-BABET-BEYAZ-RUGAN__28014854_0.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $Twigy-babetler-2.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $23797_P_1275507011714.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
Ben 1.76 boyundayim, esim 1.75.. Baslarda keske ben daha kisa yada o daha uzun olsaydi diyip duruyodum kendi kendime ama su an dert etmiyorum... Hatta topuklu ayakkabi bile giyiyorum. Ne o rahatsiz oluyo nede ben...
Eger ben iri yari olsaydim oda zayif ciliz olsaydi, hos olmazdi rahatsiz olurdum belki ama öyle bisey söz konusu degil cok sükür

bennnnn=) cok fazla fark yok ama sureklı alcak topuklu yada topuksuz gıymek zorundayım ama mustakbel kocamııı cokk sevıyorummm=)))

evet yapı olarak önemli Allahtan bende zayıfımda kötü durmuyor ama iri olsam kötü olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…