- 2 Mart 2011
- 1.478
- 10
- 358
- 38
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
aynı boyda saylırız aramızda 2 cm var orta boydayız ikimizde yani çok uzun değiliz
ben 1,65 nişanlım 1,80 küsürnişan günü 13 cm topuklu ayakkabı ile arayı biraz kapatabildim
1.65 ben, o da 1.91
benim hiç bu tarz sorunum olmadı. eşimle boy farkımız yok. anlayacağınız boyu boyuma huyu huyuma
kızlar anlıyorum maşallahta burada boyları aynı olanlar yada uzun olan bayanları konuşuyoruz
ahh pardon yaaben sadece boylarımızı yazıyoruz sandım, yazılanlara biraz bakınca :44:
bizde aynı boydayız
sorun yok benım ıcın.Tek sorun topuklu ayakkabı cok şık bı gece elbısesını babetle gıyme durumu.
ama ne yapalım fedakarlık edicez....
evet haklısınız abiyelerle babet giymek zorunda kalıyoruz ama olsun napalım sizin boyunuz kaç peki
evet bu da cok can sıkıcı uzun abiyelerde sorun yok.
ama kısa abiyerlerde dusunemıyorum
1.67 filan sanırım ask iste
Ben 1.76 boyundayim, esim 1.75.. Baslarda keske ben daha kisa yada o daha uzun olsaydi diyip duruyodum kendi kendime ama su an dert etmiyorum... Hatta topuklu ayakkabi bile giyiyorum. Ne o rahatsiz oluyo nede ben...
Eger ben iri yari olsaydim oda zayif ciliz olsaydi, hos olmazdi rahatsiz olurdum belki ama öyle bisey söz konusu degil cok sükür
bennnnn=) cok fazla fark yok ama sureklı alcak topuklu yada topuksuz gıymek zorundayım ama mustakbel kocamııı cokk sevıyorummm=)))
bir kaç tane abiye altına babet tarzı ayakkabı buldum en iyileri bunlar artık bu tarz şeylerle idare edicez ya da topuklu giyip partnerimizden uzun olucaz ama ben bunu tercih etmiyorum ilk şık daha uygun benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?