sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

çok değill daha 1 ay önce dedim ki bundan sonra 1.90 altı kimseyi istememmmmmm
rahat rahat topuklu giymek istiyorum, insan büyük konuşmayacakmışş:))
şimdi yeni birisi var hayatımda ben 184'üm, o 182 :))
takıyo ile takmıyo arası bişeyim ama alışılır heralde:)

evet ya büyük konuşunca insanın mutlaka başına geliyor aslında sevgilinizin boyu bir erkek için iyimiş siz manken gibisiniz herhalde maşallah ikinizde uzunsunuz bence takmayın :)

türk erkeklerinin geneline bakarsak üzülmemizin nekadar yersiz olduğunu muhakkak göreceğiz yani genel olarak bi boy sorunu var türk erkeklerinde:) ben 1.78im e zor benim boyuma uyan hemde huyunu beğendiğim adam sewgülümle aynı gbyz yani en fzla 1-2 cm fln uzun olabilirm:) topuklu ayakkabılara içim gitsede her vitrin önünden geçerken içim kan ağlasada nefsime dur diyorum yani huyunu,suyunu,sana karşı olan davranışlarını beğendikten sonnra boy en son bakılacak iş diyebilirm:)

Sevgi herşeyin üstesinden gelir ama sevdiğim ve benimle ilgilenen adam aramızdaki en büyük sorun benim ondan 30 cm kadar kısa olmam olduğu için benden emin olamıyor, ilişkimiz bir türlü olmuyor( Sizinkinin tersi bi durum ama

sizde maşallah manken gibiymişsiniz:) evet haklısınız türk erkeğinin boy ortalaması düşük ondan ah vah denilecek bir şey yok biz uzunsak onların suçu ne

nasıl sizden emin olmuyor emin olmamak sevgiyle alakadır boy göründüğü gibidir bunda emin olunmayacak bir şey yok...tamam başlarda bende sevgilimle aynı boydayız diye sorun yapıyordum hatta tam aşık olarak başlamadığım için ilişkiye tereddütlerim oluyordu(hatta bu konuyu paylaşmıştım)ama şimdi seviyorum ve eminim yani sevdiğim için boyu takmıyorum o karşınızda ki kişide eğer gerçekten seviyorsa boydan emin olunmuycak bir şey olmaz...başka sorunlar varsa bilemem ama...

sizde maşallah manken gibiymişsiniz:) evet haklısınız türk erkeğinin boy ortalaması düşük ondan ah vah denilecek bir şey yok biz uzunsak onların suçu ne

bence onlar kısaysa bizim suçumuz ne:86: biz normaliz ama çok merak ediyorum acaba kısa boylu erkekler uzun boylu kızları gördüklerinde neler düşünüyorlar:82:

bence onlar kısaysa bizim suçumuz ne:86: biz normaliz ama çok merak ediyorum acaba kısa boylu erkekler uzun boylu kızları gördüklerinde neler düşünüyorlar:82:

bizde bu boy yokken bu kızlarda nasıl var yyyaaa gibi bir durum olabilir mi acaba

Son düzenleme:

Doğru söylüyosunuz, biz daha birbirimizi tanıma aşamasındayız. Ben çok seviyorum, o da beni evlenilecek kız olarak görüyor ama çevresindeki evlen baskısı nedeniyle acele karar vermek istemiyor. Benim huyumu suyumu seven bir insan ama bu boy konusu bana bağlanmasına, ciddi bişeyler olmasına engel oluyor. Daha önce uzun boylu hoş bi kızla aşk yaşamış ve evlenmek istemiş ama ailevi sebeplerden ayrılmışlar, sanırım onun da etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…