- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
neden ki?sizin boy uyumunuz bence gayet iyi topuklu ayakkabı falan için gayet ideal:26:
bende sevinmenize sevimdim :))ayy böyle düşünmenize gerçekten çok sevindin :)
ayy böyle düşünmenize gerçekten çok sevindin :)
Boy-pos-kalıp herkesin öncelikli tercihidir sanırım ama Türk erkeklerine baktığımızda her yeni nesil bi öncekinden daha küçük olmaya başladı tabi bizler içinde boy-pos pek bi hayal oldu haliyle :)) qüzellik bi ilişkide önemli olmamalı karşıdaki insan seni yanındayken iyi hissettirebiliyorsa ve sende aynı duyquları yaşatıyorsan boyu posu boşvericez artık :)
Aramızda 1cm var o zaman topuklu qiyildiğinde hele şöyle platformlu falansa "eyvahlar olsun!"luk bir durum çıkıyor malesef :)
bizimde öyleydi ben şimdi 1cm daha uzamışım aynı olduk düz ayakkabı tabanı bile hemen fark ettiriyor görüntümüz de Allahtan saçlarını dikiyorda o biraz 2 cm kadar uzun gösteriyorumarım daha fazla uzamam yaa:18:
O zaman hep birlikte Allah'tan saçı olmayana saç,boyu olmayana boy diliyoruz
Emin misiniz nesilin gttikçe küçüldüğü konusunda? Bence tam tersi..Daha antidoğal,hormonlu ve bol gıdayla besleniyorlar.Bizdeki gibi karneyle değil gıda dağıtımı.Benim etrafıma baktığımda da hep daha uzun bi yeni nesil görüyorum.
bende sozlumle aynı boyda sayılırım benden 3 cm uzuneskıden sırf benımle aynı boyda dıye benı cok seven bır erkegı reddetmıstım 8 sene ugrastı aman ya kısa boylu adamla ne yapıcam ben dedım rabbımde karsıma sozlumu cıkardı buyuk konusmamak gerek
Bizde de çok garip bir durum var. Bizi tanıyanlar da şaşırıyor bu duruma. Bazen ben uzun oluyorum, bazen o uzun oluyor
Hatta şöyle, eğer benim karnım açsa ben uzun oluyorum, toksa o uzun oluyor
Ama tabii ki topuklu ayakkabı giydiğimde hiç kaçarı yok, ben uzun oluyorum. Zaten günlük hayatta topuklu giymiyorum ama düğüne derneğe gittiğimizde problem oluyor ya. Garip kalıyorum yanında. Biraz bacaklarımı kırarak yürüyorum.
Neyse aman boy falan önemli değil, önemli olan iç güzelliği
Hatta şöyle, eğer benim karnım açsa ben uzun oluyorum, toksa o uzun oluyorçok şaşırdım bu duruma acaba siz tokken göbeğiniz falan çıkıyorda öyle mi kısa görünüyorsunuz(hani kilolu insanlar daha kısa görünür ya)yoksa yan yana gelip boy ölçtüğünüzde de fark ediliyor mu bu durum? Neyse aman boy falan önemli değil, önemli olan iç güzelliği...bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum
Haha yok göbekle alakası yok, çünkü ben yerken o da yiyor sonuçtaMesela restorana gidiyoruz, girerken ben uzun oluyorum, çıkarken o uzun oluyor . Tabii öyle çok büyük bir fark değil 2-3 cm kadar oynuyor ama biz çok rahat farkediyoruz. Allahın hikmeti
bizde hemen hemen aynı boydayız :)) bende sorun eder gibiydim ama sizleri okuyunca kendime boşuna sıkıntı yapmışım yahu
evet büyük konuştumu insan onu yaşamadan ölmüyorşöyle bir sözde duymuştum insan ayıpladığı şeyi yaşamadan ölmezmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?