sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

eşimden uzunum 1.75 eşim 1 72 topuklu yasak bana

eğer topuklu seviyorsan onunla beraber olmadığın bir zamanda giyersin canım ya da erkekler için özel üretim gizli topuk ayakkabılar var sen topuklu giydiğinde oda onlardrn giyer ama tabi kabul ederse :)

kızlar ben 1.60 sevgilim maşallah 1.90 fazla değil 30 cm fark var yinede topuklu giymem yasak, istemiyor çünkü kıskançç ama ben giyiyorum arada tabii sorun ettiğimiz bir durum da değil boy konusu... kurban olurum boyuna posuna özledimmm

Son düzenleme:

Sen ters yola girmişsin hocam...Burada boyu maşallahlıklar değil, inşallahlıkları konuşuyoruz biz

canım sen boy konusunu sorun etmediğini söylemişsin ama senin sevgilin zaten senden uzunmuş bizim burda konuştuğumuz kızla erkeğin aynı boyda olması ya da bayanın erkekten uzun olması sen yanlış anlamışsın sanırım

pardonnn kızlar afedersiniz ! evet yanlış anlamışım neyse dikkate almayın yorumumu siz devam edin konuya

benim karşıma işi gücü yerinde iki kişi çıkmıstı bu sekılde benden 10 santım falan uzunlardı topuklu gıyınce nerdeyse aynı olacaktık ,,ben hoşlanmıyorum direk elemiştim:)

Ben 1.70 im sevgilimde 1.71- 1.72 felan.
Babet bile giysem aynı boyda gibi duruyoruz
Ama seviyorum onu ya. Boyunuda seviyorum
Hani derler ya boyu boyuna huyu huyuna diye..
Öyle işte

bakış açısı işte herkes farklı düşünebiliyor:)

evet ben sırf bu yuzden yaklasamıyorum yaa:))))
çok uzun ıstemiyorum ancak soyle 15 santım falan uzun olsun ıstıyorum ..yanyana olmak bana garip gelıyor aynı boyda

evet ben sırf bu yuzden yaklasamıyorum yaa:))))
çok uzun ıstemiyorum ancak soyle 15 santım falan uzun olsun ıstıyorum ..yanyana olmak bana garip gelıyor aynı boyda

anlıyorum bende sevgilimi tanıyana kadar öyleydim ve çokta taktım bunu ama baya bi yendim bir yorum okumuştum bir yerde aynı boyda çiftlere imrenirim birbirlerine doğru her döndüklerinde göz göze geliyorlar denmiş bu bana iyice moral olmuştu,çok hoşuma gitmişti

aaa süpersin :) yendıysen sorun yok,,benım kucuklukten berı takıntım sanırım yenemeyeceğim

olsun neden üzülüyorsunuz ki gelinliğin altında görünmemiştir bile hem düz ayakkabı daha rahat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…