- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
aman allahtan daha beterı olmadcok dogru bır lafmıs gedıgıne oturmus oldu bende
eşimden uzunum 1.75 eşim 1 72 topuklu yasak bana
demi? insan sadece kendinde değilde çevrede de böyle şeylerin olduğu görünce,duyunca rahatlıyor ohh be sonuçta bir tek biz değiliz diyor
ewt ewt bazen yolda geçenlere bile dikkat ettiğim oluyor insan o zaman daha rahat dik durabiliyor :))
kızlar ben 1.60 sevgilim maşallah 1.90fazla değil 30 cm fark var yinede topuklu giymem yasak, istemiyor çünkü kıskançç ama ben giyiyorum arada tabii sorun ettiğimiz bir durum da değil boy konusu... kurban olurum boyuna posuna özledimmm
Sen ters yola girmişsin hocam...Burada boyu maşallahlıklar değil, inşallahlıkları konuşuyoruz biz
kızlar ben 1.60 sevgilim maşallah 1.90fazla değil 30 cm fark var yinede topuklu giymem yasak, istemiyor çünkü kıskançç ama ben giyiyorum arada tabii sorun ettiğimiz bir durum da değil boy konusu... kurban olurum boyuna posuna özledimmm
pardonnn kızlar afedersiniz ! evet yanlış anlamışım neyse dikkate almayın yorumumu siz devam edin konuya
benim karşıma işi gücü yerinde iki kişi çıkmıstı bu sekılde benden 10 santım falan uzunlardı topuklu gıyınce nerdeyse aynı olacaktık ,,ben hoşlanmıyorum direk elemiştim:)
Ben 1.70 im sevgilimde 1.71- 1.72 felan.
Babet bile giysem aynı boyda gibi duruyoruz
Ama seviyorum onu ya. Boyunuda seviyorum
Hani derler ya boyu boyuna huyu huyuna diye..
Öyle işte
bakış açısı işte herkes farklı düşünebiliyor:)
evet ben sırf bu yuzden yaklasamıyorum yaa:))))
çok uzun ıstemiyorum ancak soyle 15 santım falan uzun olsun ıstıyorum ..yanyana olmak bana garip gelıyor aynı boyda
anlıyorum bende sevgilimi tanıyana kadar öyleydim ve çokta taktım bunu ama baya bi yendim bir yorum okumuştum bir yerde aynı boyda çiftlere imrenirim birbirlerine doğru her döndüklerinde göz göze geliyorlar denmiş bu bana iyice moral olmuştu,çok hoşuma gitmişti
aaa süpersin :) yendıysen sorun yok,,benım kucuklukten berı takıntım sanırım yenemeyeceğim
bende senin gibi düşünürdüm...ama seviyorsan önemseme...
malesef eşim benden 2 santim kısa..
hep istemişimdir şöyle uzuuun boylu yağız bir adam .
ulu konuştum sanırım..
çoğu erkeğe sırf boyu kısa diye bakmadım bile...
allahta al sana kısa erkek dedi sanırım...
ama çok şükür eşim Dünyalar iyisi ve çok mutluyuz....
ilk önceleri çok sorun ettim kendime..
yakıştıramadım ...ama sevdikçe bazı şeyler önemsiz gelmeye başladı..
ama içime en çok dokunan düğünümde babet giymek zorunda kaldım..
en çok ona üzülüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?