- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
ayyyyyyyy kızlarrr benim de kocamla boyum aynı hep babet veya converse giyiyorumm bnde hep takıodum aklıma boylu poslu olsaydı vs falan diyeeee ama boylu poslu olup da içi boş olsaydııı yaa allah korusunnn olsunn aynı boyda olmanın avantajları da varr meselaaaaaaaaaaa :d:d:
Ben dönüyorumm bi bakıorumm dudişlerimiz aynı hizada hemen öpüveriyorum :d:d:d düşünsene uzun olsaydı bnden o eğilcekk ben parmak ucuna kalkıcam falann amannnnnnn en güzelii boşverin ayoll içi güzel olsun insanın ayrıca kocamınn bi sürü güüzel huyu iyi tarafları varr o yüzden boyu artık umrumda değilll :)) zaten topukluyla yürümek zorr arada giyersin boşverr :d:d:d
cidden ya sizde özel zamanlarda topuklu giyin aaa öyle olmaz ki canım
evet cok haklısın hem o topukların üzerınde ne kadar yorucu olacaktıı gıy gelınlıgın altına babetlerı hemde aksama yorulmamıs olursun.
Cok güzel düsünüyorsun ya boyu olup aklı olmasaydıı
giyicem zaten takmıcam onu boyunu uzatırken bana mı sordu Allah Allah
başka kimse yok mu sadece 3 kişimi yaşamış bu sorunu:26:
evet cok haklısın hem o topukların üzerınde ne kadar yorucu olacaktıı gıy gelınlıgın altına babetlerı hemde aksama yorulmamıs olursun.
Cok güzel düsünüyorsun ya boyu olup aklı olmasaydıı
sözüm meclisten dışarı şöyle bir sözde vardır devede de boy var ama eşek çeker...yani önemli olan boy değil ama yanlış anlaşılmasın uzun olanlarada akılsız demek istemiyorum sadece konuya göre bir söz diye söylemek istedim
aayyy olmaz mı gülüm...
ben 169 eşim de 170cm ben de hep düz giyerim.
düşünün düğünümde bile topuklu giydirmedi bana
neymiş zaten topuz beni uzun gösterecekmiş bi de topuklu giyersem olmazmış
biz ne aldık bilin bakalım:26:
beyaz bi spor ayakkabııııışaka gibi
laf aramızda çok da iyi olmuş diyorum düğünde o kadar saat ayakta kal
oyna zıpla falan topukluyla zor olurdu heralde:44:
iyi ki de spor giymişim
aayyy olmaz mı gülüm...
ben 169 eşim de 170cm ben de hep düz giyerim.
düşünün düğünümde bile topuklu giydirmedi bana
neymiş zaten topuz beni uzun gösterecekmiş bi de topuklu giyersem olmazmış
biz ne aldık bilin bakalım:26:
beyaz bi spor ayakkabııııışaka gibi
laf aramızda çok da iyi olmuş diyorum düğünde o kadar saat ayakta kal
oyna zıpla falan topukluyla zor olurdu heralde:44:
iyi ki de spor giymişim
sormaa şekerimm yanii ben gelinliğin altına çok güzel beyaz babet giymiştimm bi rahat ettimm ki sormaa ohhh doya doya oynamıştım vallaayrıcaa ben kocama hayranım zekasına ahlakına düşüncelerine bakışlarına beni sevmesinee o yüzden gerisi mühim değil..yani topuklu giymek mi önemli olan mutluluk mu ???
ayy canım aynen öylee tabi kimse yanlış anlamasın da cem yılmaz da kısaa ama zeki adam
bu topuz işini beğendim madem uzun gösterecek şöyle gökyüzüne kadar topuz yaptırıcam başka çare yok
güzel platform bir ayakkabı ve iyi bir topuz sorunu halleder
ben 1.75 nişanlımda 1.78 falan(180 oldugunu idda ediyo) normalde topuklu giymiyorum ama bu aralar heves ettim topuklularda almış başını gidiyo beğendiklerimde 8cm kadar topuk vardolayısıyla ortak bi paydada bulusamadık
gelinliğin altına düz ayakkabı olur mu dersiniz yani biraz topuk sanki abiye yada gelinliği daha iyi gösterir gibi geliyo :44:
ben 1.75 nişanlımda 1.78 falan(180 oldugunu idda ediyo) normalde topuklu giymiyorum ama bu aralar heves ettim topuklularda almış başını gidiyo beğendiklerimde 8cm kadar topuk vardolayısıyla ortak bi paydada bulusamadık
gelinliğin altına düz ayakkabı olur mu dersiniz yani biraz topuk sanki abiye yada gelinliği daha iyi gösterir gibi geliyo :44:
spor olması iyimiş yaaama artık çok güzel abiye babetlerde var onlarda çok güzel iyki giydirmemiş boşverin eşinizden çok uzun olursanız güzel durmazdı hem rahatta etmişsiniz
ay canım benim 2005'in kışın ortasında evlendimgezmediğimiz yer kalmamıştı...
o zaman da öyle babetler mi yoktu acaba:44:
belki yaz olsa bulurdum...
olsun napalım zaten topuklu ayakkabı rahat değil
demiii canım halbuki kocişler bizi düşünüyo büyüzden yasaklıyolar yoksa boy umurlarında diil....
valla yuh falan diceksiniz. normaldede nereye gitsek dikkat çekiyoruz..ben 1.78 erkek arkadşım tam 2.00 efes pilsende beşiktaşta falan oynadı basketçiydi... ondan önce topuklu ayakkabu giymek hayaldi bennim için şimdi umrumda bile değil ne beğendiysem giyiyorum. o da zaten topuklu giyer misin diyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?