sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

22 yaşından sonra uzaması mucize mi olur, bak göreceksin o seni geçecek... ben nişanlımla ilk tanıştığımda aynı boydaydık hatta sanki ben ondan uzun gibi duruyordum.. 23 yaşındaydık.. 3 yıl geçti şu an 26 yaşımızdayız ve nişanlım benden yaklaşık 12cm uzun.. bu nasıl oldu anlamadık, ben mi çektim o mu uzadı yani.. bunu ilk farkettiğimizde çok şaşırdık bu kadar olamaz dedik, aynaların karşısına geçtik baktık.. hatta başkaları bile farkedip söyledi, ya siz aynı boyda değilmiydiniz bu yaştan sonra bu kadar nasıl uzadın dediler... her zaman denize giderdik belki biraz daha fazla yüzmüştür o kadar.. bunun haricinde uzamak için hiçbirşey yapmadı.. benim erkek kardeşimde 24 yaşında bile uzamıştı.. erkekler 25 yaşına kadar uzayabiliyor.. yani bence uzar daha...

eğer eşinizle sewgilinizle wss.. aynı boydaysanız biz bayanlar biraz daha uzun gözüküyoruz.sanki o bizden kısaymış gibi gözükür.nişanlımla aramda 5 6 cm fark var ama aynı boydayız gibi görünüyor çok garip ama bu bölee şekerler

ayy inşallah(topuklu sevmiyorum ama bazen özeniyorum belki o zaman giyebilirim) yalnız gerçekten şaşırtıcı ya pek rastlanan bir durum değil

evet katılıyorum size erkek boyunu göstermezmiş öyle diyorlar anca yan yana geldiğinde anlaşılırmış

bayan erkeğin yanında daha ince, zayıf kalıyor ya zayıflarda uzun görünür buda bunun sebebi olabilir :)

Son düzenleme:
Benim boyum 1.75 sevdiceğimin de öyle en fazla 1.76 olabilir...
Aynı gözüküyor boylarımız ben de incecik bir kız değilim ama kendisi de yapılı anormal gözükmüyoruz fotoğraflardan falan gözlemlediğim kadarıyla
Benim için hiç mahsuru yok zaten 175 erkek için ideal ben biraz uzun kaçıyorum
Topuklu giyip giymeme takıntımız da hiç yok giysem birşey demez ama ben zaten kendi boyum uzun olduğu için özel günler dışında topuklu tercih etmiyorum rahat edemiyorum.
Şimdi aklıma geldi avatarımda belli oluyor zaten boy oranlarımız

Son düzenleme:
benim ayakkabılı halimde aynı boydayız. açıkçası bu çok da hoşuma giden bi şey değil. klasik zevk bende de var. erkek biraz uzun olsa fena olmaz...

evet fotoğroftan aynı olduğunuz belli oluyor takmamanız da güzel bir şey :)

benim ayakkabılı halimde aynı boydayız. açıkçası bu çok da hoşuma giden bi şey değil. klasik zevk bende de var. erkek biraz uzun olsa fena olmaz...

eskiden beri gelen bir şey ya beynimize öyle empoze edilmiş ama günümüzde bu düşünce yavaş yavaş yıkılıyor sanki... sizin boylarınız kaç peki?

ben de erkek arkadaşımla aynı boydayım. her ne kadar bunun önemli olmadığını bilsem de içten içe daha uzun olsaydı diyor insan. artık bunu sorun etmiycem desem de düşünüyorum elimde değil. bir de ben ondan daha iri duruyormuşum gibi hissediyorum hep.

evet insan takmıycam amaaann falan dese de arada yine aklına gelip keşke biraz daha 4-5 cmcik daha uzun olsaydı diyebiliyor...ama ben o irilik konusunda hiç öyle hissetmedim belkide zayıf olmamdandır bilemiycem :)

peki neler dusunuyorsun/dusunuyorsunuz canım

amaan hiç takmıyoruz diyemem tabiki ama aramızdaki sevginin önüne geçemedi 3 yıldır :) alıştık bu duruma bazen çevreden garip bakışlar oluyor en çok o zaman kötü hissediyorum ama o zaman da sımsıkı tutuyorum elini içimden de hee siz gülün bana ama onun kadar dünya tatlısı iyi mükemmel insanı bulamazsınız diyorum :) valla 1 cm bile tabanı olmayan ayakkabılar giyiyorum o da yürürken elini omzuma atamıyo böyle geçinip gidiyoruz ama onu çok seviyorum

aman nazar değmesin ne guzel=)=) ben de el ele yururken cevredekilerin bakışı yuzunden rahatsız oluyorum.aslında insanların bunu sorun yapmasındaki en buyuk neden cevre.şahsen ben sorun yaptıgım zamanlarda hep çevreyi dusunurdum etrafıma bakardmı hatta bazı sokak çocukları laf bile atardı sunlara bak diye.demem o ki çevre olmasa bu sorun olmaz=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…