- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
aman nazar değmesin ne guzel=)=) ben de el ele yururken cevredekilerin bakışı yuzunden rahatsız oluyorum.aslında insanların bunu sorun yapmasındaki en buyuk neden cevre.şahsen ben sorun yaptıgım zamanlarda hep çevreyi dusunurdum etrafıma bakardmı hatta bazı sokak çocukları laf bile atardı sunlara bak diye.demem o ki çevre olmasa bu sorun olmaz=)
valla yuh falan diceksiniz. normaldede nereye gitsek dikkat çekiyoruz..ben 1.78 erkek arkadşım tam 2.00 efes pilsende beşiktaşta falan oynadı basketçiydi... ondan önce topuklu ayakkabu giymek hayaldi bennim için şimdi umrumda bile değil ne beğendiysem giyiyorum. o da zaten topuklu giyer misin diyor sürekli
evet insan takmıycam amaaann falan dese de arada yine aklına gelip keşke biraz daha 4-5 cmcik daha uzun olsaydı diyebiliyor...ama ben o irilik konusunda hiç öyle hissetmedim belkide zayıf olmamdandır bilemiycem :)
amaan hiç takmıyoruz diyemem tabiki ama aramızdaki sevginin önüne geçemedi 3 yıldır :) alıştık bu duruma bazen çevreden garip bakışlar oluyor en çok o zaman kötü hissediyorum ama o zaman da sımsıkı tutuyorum elini içimden de hee siz gülün bana ama onun kadar dünya tatlısı iyi mükemmel insanı bulamazsınız diyorum :) valla 1 cm bile tabanı olmayan ayakkabılar giyiyorum o da yürürken elini omzuma atamıyo böyle geçinip gidiyoruz ama onu çok seviyorum
aslında iri değilim ondan zayıfım 50 kiloyum, o 72 filan. ama bizi ayrı ayrı düşünüyorum. o zaman ben daha uzunmuşum gibi geliyor tabi yanyana aynı hatta ben babet giyip o spor ayakkabı giyince 2-3 cm fark da oluyo ama gene de yanında nasıl söylesem uzun kalıyomuşm gibi hissediyorum heralde kafama çok taktığımdan hatta ondan kısa insanlar bile gözüme daha uzun görünüyoo maalesef.
aynen canım ya aynı şeyleri hemde tıpkısını ben düşünüyorum ondan kısa kaldığım anlarda bile çççook uzunmuşum gibi hissediyorum
bizim aramızda da 5 cm falan var yok. normalde bu beni rahatsız etmiyor çünkü zaten hep düz taban ya da spor ayakkabı giyerim ama ne zaman özel bi gün olsa topuklu giymek istesem o zaman keşke daha uzun olsaydı diyorum. eskiden kiloluydum o zaman bende yanında kendimi kalıplı hissediodum. şimdi 1,68 e 57 kiloyum şimdi normal hissediyorum. iyi tarafı öperken falan onun eğilmesini beklememe gerek kalmıyor:78:
şuan sevgilim yok..ama olduğunda uzun istiyorum hafifde kalıplı yani kaslı :)
ben 1 67 -68 boylarındayım.yani türk bayanına göre ideal boylardayım ..ama şimdiki erkeklerde hep 170 boylarında oluyorlar ve hep zayıflar yahu aaa :):):) ben zaten minyonum zayıfım yanımdaki adam bari birazcık kalıplı olsun
şuan sevgilim yok..ama olduğunda uzun istiyorum hafifde kalıplı yani kaslı :)
ben 1 67 -68 boylarındayım.yani türk bayanına göre ideal boylardayım ..ama şimdiki erkeklerde hep 170 boylarında oluyorlar ve hep zayıflar yahu aaa :):):) ben zaten minyonum zayıfım yanımdaki adam bari birazcık kalıplı olsun
etrafımda aynı boyda olan insanlar hiç gözüme çirkin görünmüyo aslında normaller diyorum. ama bize bakıyorum sürekli eleştiriyorum. her gördüğüm camekandan görünüşümüze bakıyorum. ama tabii bunun önemli kararlara engel olmasına müsade etmemeye çalışıyorum çünkü çokkk iyi bi insan hem de çokkkk yakışıklı :):)
evet zıt bir durum var hep uzun kişiler kısa daha mınyon kısılerle beraber oluyorlar öyle seviyorlar galiba
ben 2cm daha uzunumm
sanki sende kendimi görüyorum canım bende her fırsatta boylarımıza bakıyorum bi camekan görmeyim :)
arkadaşlar Bu zamana kadar (lise dönemlerinde) çıktığım bütün erk. arkadaşlarımın boyları ya benimle aynı boydaydı yada 2-3 cm uzundu hiç söyle 1.80 - 1.85 bi sevgilim olmadı... şu an 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve 3 aylık sözlüyüz.. Sözlümün boyu 1.68 benim boyum 1.70 aramızda 2 cm filan var.. bir ara bende çok problem yapmıştım oysaki sözlüm kendine çooook güvenen bir insan sürekli kendiyle övünür.. ama ben resmen onunda pskolojisini bozmuştum kendiminde... resmen ameliyat ol dedim tuhaf tuhaf ilaçlar araştırıp al iç dedim.. alllahtan bana uymamış ve yapmamış öle bişey.. ya benim yüzümden bir şey olsaydı daha kötü sonuçlar ortaya çıksaydı allahım o vicdan azabıyla yaşayamazdım.. oysaki şu an bunların ne kadar boş ve saçma olduğunu anladım.. İnsan olsun karakterli olsun beni sevsin mutlu etsin bu bana yeter.. emin olun sevdikten sonra boy olayını sizde umursamazsınız.. Sadece Şu yeşil kunduranın yapmış olduğu giydiğinde 8 cm uzatan ayakkabılar var nişanda kınada ve düğünde görüntü olsun diye ondan alıp giymesini istiyorum.. Yinede giymek istemezse zorlamam asla önemli olan onun kendini iyi hissetmesi ve pskolojisi.. Ben zaten babet yaptırıcam sorun da olmazBir baktımda çok konuşmuşum Benden bu kadar
aynen ben de resmen psikolojisini bozdum çocuğun. kendine güveni o kadar çoktu ki ama şimdi sürekli nasıl boy uzatsam diye düşünüyor. ameliyat olmaktan bile bahsetti. düğünümde de ben az topuklu bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.yeşil kunduradaki ayakkabılara hiç gerek yok çünkü hem zaten kunduralarda 3-4 cm'e kadar topuk oluyo ve normal görünüyo azıcık da içeriden desteklenir sorun olmaz. ben de çok topuklu giymeyip çıtı pıtı bi gelin olurumpeki ben bişey merak ediyorum etraftan boyunuzla ilgili yorum alıyomusunuz yani "aa senden kısa mı ne" ya da "biraz daha uzun olsaymış" gibi yorumlar alıyo musunuz.
ayrıca ben sırf bu konu için psikoloğa gitmeye karar verdim başka türlü bu saçma mevzuyu takıntı yapmaktan kurtulamıycam gibi görünüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?