sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

kesinlikle öyle canım. yani kendini çevreden soyutlayamazsın aman banane demek zor ama çevredekiler ay ne çok yakışmışlar der geçer ya da ay şunlara bak ne komik der geçer içindekini mutluluğunu mutsuzluğunu görmezler önemli olan da içimizde nasıl hissettiğimiz ben bu düşünceyi sindirene kadar çok mücadele ettim kendimle ama şuan çok mutluyum önemli olan da bu

ihihii bu iyiymiş ya
bende sevgilimden 18 cm kısayım:89:

evet insan takmıycam amaaann falan dese de arada yine aklına gelip keşke biraz daha 4-5 cmcik daha uzun olsaydı diyebiliyor...ama ben o irilik konusunda hiç öyle hissetmedim belkide zayıf olmamdandır bilemiycem :)

aslında iri değilim ondan zayıfım 50 kiloyum, o 72 filan. ama bizi ayrı ayrı düşünüyorum. o zaman ben daha uzunmuşum gibi geliyor tabi yanyana aynı hatta ben babet giyip o spor ayakkabı giyince 2-3 cm fark da oluyo ama gene de yanında nasıl söylesem uzun kalıyomuşm gibi hissediyorum heralde kafama çok taktığımdan hatta ondan kısa insanlar bile gözüme daha uzun görünüyoo maalesef.

takmamanız ne güzel canım inşallah hep böyle gider

aynen canım ya aynı şeyleri hemde tıpkısını ben düşünüyorum ondan kısa kaldığım anlarda bile çççook uzunmuşum gibi hissediyorum

aynen canım ya aynı şeyleri hemde tıpkısını ben düşünüyorum ondan kısa kaldığım anlarda bile çççook uzunmuşum gibi hissediyorum

etrafımda aynı boyda olan insanlar hiç gözüme çirkin görünmüyo aslında normaller diyorum. ama bize bakıyorum sürekli eleştiriyorum. her gördüğüm camekandan görünüşümüze bakıyorum. ama tabii bunun önemli kararlara engel olmasına müsade etmemeye çalışıyorum çünkü çokkk iyi bi insan hem de çokkkk yakışıklı :):)

şuan sevgilim yok..ama olduğunda uzun istiyorum hafifde kalıplı yani kaslı :)
ben 1 67 -68 boylarındayım.yani türk bayanına göre ideal boylardayım ..ama şimdiki erkeklerde hep 170 boylarında oluyorlar ve hep zayıflar yahu aaa :):):) ben zaten minyonum zayıfım yanımdaki adam bari birazcık kalıplı olsun

bizim aramızda da 5 cm falan var yok. normalde bu beni rahatsız etmiyor çünkü zaten hep düz taban ya da spor ayakkabı giyerim ama ne zaman özel bi gün olsa topuklu giymek istesem o zaman keşke daha uzun olsaydı diyorum. eskiden kiloluydum o zaman bende yanında kendimi kalıplı hissediodum. şimdi 1,68 e 57 kiloyum şimdi normal hissediyorum. iyi tarafı öperken falan onun eğilmesini beklememe gerek kalmıyor :78:

evet aslında sarılırken yada konuşuken bizim yukarı bakmamıza ve onlarında eğilmesine gerek yok ne zaman başımı çevirsem omuzları yerine yüzünü görüyorum

aynen bende o civarlardayım ve zayıfım ama bence minyon değiliz zayıf olmak minyonluk değil bence minyon olmak için 160 falan olup zayıf olmak gerekiyor :) ama erkeklerin 170lerde olması fikrinize katılıyorum uzunlar erkeklerde genede kısa kızlarla birlikte oluyor bu işte bir terslik var

evet zıt bir durum var hep uzun kişiler kısa daha mınyon kısılerle beraber oluyorlar öyle seviyorlar galiba

canım zaten hiç bir bayan ayy sevgilim olsun da boyu benden kısa olsun diye hayal kurmaz ki :) gönül bu naaasip :) Allah gönlüne göre versin tabi ama önce mutluluk derimm başka da bişi demem :)

sanki sende kendimi görüyorum canım bende her fırsatta boylarımıza bakıyorum bi camekan görmeyim :)

arkadaşlar Bu zamana kadar (lise dönemlerinde) çıktığım bütün erk. arkadaşlarımın boyları ya benimle aynı boydaydı yada 2-3 cm uzundu hiç söyle 1.80 - 1.85 bi sevgilim olmadı... şu an 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve 3 aylık sözlüyüz.. Sözlümün boyu 1.68 benim boyum 1.70 aramızda 2 cm filan var.. bir ara bende çok problem yapmıştım oysaki sözlüm kendine çooook güvenen bir insan sürekli kendiyle övünür.. ama ben resmen onunda pskolojisini bozmuştum kendiminde... resmen ameliyat ol dedim tuhaf tuhaf ilaçlar araştırıp al iç dedim.. alllahtan bana uymamış ve yapmamış öle bişey.. ya benim yüzümden bir şey olsaydı daha kötü sonuçlar ortaya çıksaydı allahım o vicdan azabıyla yaşayamazdım.. oysaki şu an bunların ne kadar boş ve saçma olduğunu anladım.. İnsan olsun karakterli olsun beni sevsin mutlu etsin bu bana yeter.. emin olun sevdikten sonra boy olayını sizde umursamazsınız.. Sadece Şu yeşil kunduranın yapmış olduğu giydiğinde 8 cm uzatan ayakkabılar var nişanda kınada ve düğünde görüntü olsun diye ondan alıp giymesini istiyorum.. Yinede giymek istemezse zorlamam asla önemli olan onun kendini iyi hissetmesi ve pskolojisi.. Ben zaten babet yaptırıcam sorun da olmaz Bir baktımda çok konuşmuşum Benden bu kadar

sanki sende kendimi görüyorum canım bende her fırsatta boylarımıza bakıyorum bi camekan görmeyim :)

İlk zamanlar bende böyleydim gerçi hala değilim diyemem ama bakmamdaki amaç boylarımız değil aynı bizim gibi bi kaç çift gördüm ve abes olmadığını farkettim kötü bir durum sezemedim.. ama dibinde el ele yürüdüğünde daha bir değişik oluyor.. bende her fırsatta camekan bulduğumda uzaktan nasıl duruyor diye bakıyordum illaki :) hala arada sırada yapıyorum çaktırmayın

aynen ben de resmen psikolojisini bozdum çocuğun. kendine güveni o kadar çoktu ki ama şimdi sürekli nasıl boy uzatsam diye düşünüyor. ameliyat olmaktan bile bahsetti. düğünümde de ben az topuklu bir ayakkabı giymeyi düşünüyorum.yeşil kunduradaki ayakkabılara hiç gerek yok çünkü hem zaten kunduralarda 3-4 cm'e kadar topuk oluyo ve normal görünüyo azıcık da içeriden desteklenir sorun olmaz. ben de çok topuklu giymeyip çıtı pıtı bi gelin olurum peki ben bişey merak ediyorum etraftan boyunuzla ilgili yorum alıyomusunuz yani "aa senden kısa mı ne" ya da "biraz daha uzun olsaymış" gibi yorumlar alıyo musunuz.

ayrıca ben sırf bu konu için psikoloğa gitmeye karar verdim başka türlü bu saçma mevzuyu takıntı yapmaktan kurtulamıycam gibi görünüyo.

Sizin boylarınız tam aynı sanırım ama bizde öyle değil albümümdeki fotolara bakarsan görürsün zaten ben çok az uzunum 2-3 cm kadar.. yeşil kundurudaki ayakkabılarda zaten içten ökçeli yani normal bildiğimiz klasik ayakkabı ama içerden az bir yükseltisi var ben babet giyicem oda o ayakkabılardan giyicek 4-5 cm uzun olcak benden bende çok mutlu olucam olcak bitcek Soruna gelince söyle cevaplıyım ben bu yorumları ben çooookkk aldım ama tabi sevdiğime hiç belli etmiyordum taa ki dolana kadar patlayana kadar.. Bu sebeplerden dolayı ayrılmayı bile düşündük..her önüme gelen bunu yüzüme vurdu insanoğlu hiç iyi tarafına bakmıyor hep kötü yorumluyor.. '' tamam yakışıklı olabilir tipine bişey demiyoruz ama boy olarak hiç yakışmıyorsunuz yanında kardeşin gibi duruyor sen manken gibisin 1.80 1.90 biriyle çıkman lazım kısa boylu biriyle değil'' die acımasızca kestirip atanlar bile oldu.. bende hep derdim allaha şükür eli yüzü düzgün karakter olarakta çok düzgün 4 4 lüğünü nerden bulucaz ben halimden memnunum hatta şakayla karışık oğlu olanlara da derdim ne o kız yoksa oğlunamı düşünüyordun beni die Bir ara benimde çok pskolojimi bozmuştu insanlar, her önüme gelen bu yorumu yapıyordu bende gidip sevdigime çatıyordum o sinirle kavga ediyorduk sebepsiz yere(tabi o zamanlar insanların bu yorumları yaptıklarını bilmiyordu).. çok yaşadım bunu hatta bir ara elini bile tutamıyordum acaba bu insanlar haklımı çok mu iğrenç görünüyoruz diye.. Ama zaman geçtikçe iyi yorumlar yapanlarada rastladım çok yakışıyorsunuz diyenlere.. Cem'in karizması aradaki boy farkını kapatıyor diyenlere..Genelde yaşı 40-50 arasındaki kadınlar olumsuz yorum yapıyordu hatta arkamızdan bile dedikodu yapılıyordu kaç kez kulağıma geldi kadınlar aralarında gün yaparlar ya , altın günü için toplandıkları zaman ilk konulardan birisi cem ile gizem oluyormuş..Hep bizi çekiştiriyorlarmış.. Ama Gençler yaşıtlarımız çevremiz bizi çok yakıştırıyordu hatta sevdiğimin mahallesine girdiğimiz zaman bütün gençler başımıza toplanıp siz bu mahallenin en yakışan çiftisiiniz çok tatlısınız inşallah evlenirsiniz vs diyorlardı.. bu yorumları duyunca kadınların yaptığı dedikodular birden önümde canlanıyordu ve ben şimdi hangisine inanaym kadınlarmı abartıyor bunlarmı yalan söylüyor die.. halbuki sanki ben 1.80 im sevdiğim 1.60 böyle olsa tamam dicem çok komik bir görüntü.. Ama o 2-3 cm bile bizim yobaz insanlarımızın eleştiri yapmasına yetiyor da artıyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…