- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
aslında nasip bu işler kısa olsada olabilir yani bişi diyemem aşk önemli ama ben benden uzun olmasını isterim yani sevdiğim adamın topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum çünkü
ben 1,63-65 arasıyım onun benden uzun olmasını isterim en az 10 santim kadar işte topuk farkı kadar
inşallah ALLAH öyle uygun görürde topuklu giyebilirim
İnşallah canım allah gönlüne göre versin.. Ama Gerçi bide şu var benim boyum 1.70 sözlüm 1.68... sen benim sözlümün boylarında biriylede çıksan veya evlensen sıkıntı olmaz çünkü onun boyunu geçmezsin ondan kısa olucağın için sorun teşkil etmez..çünkü sözlümün ablasıda kısa boylu topuklu ayakkabı giyip sözlümün yanında durduğu zaman bile 1-2 cm kısa oluyor.. Kötü durmuyor.. Ama kalkıpta boyun 1,63 ken 1.80 biriyle evlenirsen buda kötü olur.. çünkü kuzenimden biliyorum boyu 1.82 falan yeni düğünü oldu evlendiği kızn boyu dediğin gibi 1.63-1.65 arası kız boy problemi yapıyor sırf kuzenimle yanayana giderken kötü durmasın diye sürekli platform alıp giyiyor kendini heba ediyor zavallı.. platform giydiği zaman bile ancak benle aynı boya geliyor hemen hemen ,ona da üzülüyorum aslında.. Birde Düşünemiyorum bugün çarşıya gidip alışveriş yapıcam 3-4 saat dolanıcam ve ayağımda 13-14 cm topuklu ayakkabı ayy çıkarır atarım çıplak ayak gezerim wallahi
arkadaşlar Bu zamana kadar (lise dönemlerinde) çıktığım bütün erk. arkadaşlarımın boyları ya benimle aynı boydaydı yada 2-3 cm uzundu hiç söyle 1.80 - 1.85 bi sevgilim olmadı... şu an 20 yaşındayım 4 yıllık bir ilişkim var ve 3 aylık sözlüyüz.. Sözlümün boyu 1.68 benim boyum 1.70 aramızda 2 cm filan var.. bir ara bende çok problem yapmıştım oysaki sözlüm kendine çooook güvenen bir insan sürekli kendiyle övünür.. ama ben resmen onunda pskolojisini bozmuştum kendiminde... resmen ameliyat ol dedim tuhaf tuhaf ilaçlar araştırıp al iç dedim.. alllahtan bana uymamış ve yapmamış öle bişey.. ya benim yüzümden bir şey olsaydı daha kötü sonuçlar ortaya çıksaydı allahım o vicdan azabıyla yaşayamazdım.. oysaki şu an bunların ne kadar boş ve saçma olduğunu anladım.. İnsan olsun karakterli olsun beni sevsin mutlu etsin bu bana yeter.. emin olun sevdikten sonra boy olayını sizde umursamazsınız.. Sadece Şu yeşil kunduranın yapmış olduğu giydiğinde 8 cm uzatan ayakkabılar var nişanda kınada ve düğünde görüntü olsun diye ondan alıp giymesini istiyorum.. Yinede giymek istemezse zorlamam asla önemli olan onun kendini iyi hissetmesi ve pskolojisi.. Ben zaten babet yaptırıcam sorun da olmazBir baktımda çok konuşmuşum Benden bu kadar
Sizin boylarınız tam aynı sanırım ama bizde öyle değil albümümdeki fotolara bakarsan görürsün zaten ben çok az uzunum 2-3 cm kadar.. yeşil kundurudaki ayakkabılarda zaten içten ökçeli yani normal bildiğimiz klasik ayakkabı ama içerden az bir yükseltisi var ben babet giyicem oda o ayakkabılardan giyicek 4-5 cm uzun olcak benden bende çok mutlu olucam olcak bitcekSoruna gelince söyle cevaplıyım ben bu yorumları ben çooookkk aldım ama tabi sevdiğime hiç belli etmiyordum taa ki dolana kadar patlayana kadar.. Bu sebeplerden dolayı ayrılmayı bile düşündük..her önüme gelen bunu yüzüme vurdu insanoğlu hiç iyi tarafına bakmıyor hep kötü yorumluyor.. '' tamam yakışıklı olabilir tipine bişey demiyoruz ama boy olarak hiç yakışmıyorsunuz yanında kardeşin gibi duruyor sen manken gibisin 1.80 1.90 biriyle çıkman lazım kısa boylu biriyle değil'' die acımasızca kestirip atanlar bile oldu.. bende hep derdim allaha şükür eli yüzü düzgün karakter olarakta çok düzgün 4 4 lüğünü nerden bulucaz ben halimden memnunum hatta şakayla karışık oğlu olanlara da derdim ne o kız yoksa oğlunamı düşünüyordun beni die Bir ara benimde çok pskolojimi bozmuştu insanlar, her önüme gelen bu yorumu yapıyordu bende gidip sevdigime çatıyordum o sinirle kavga ediyorduk sebepsiz yere(tabi o zamanlar insanların bu yorumları yaptıklarını bilmiyordu).. çok yaşadım bunu hatta bir ara elini bile tutamıyordum acaba bu insanlar haklımı çok mu iğrenç görünüyoruz diye.. Ama zaman geçtikçe iyi yorumlar yapanlarada rastladım çok yakışıyorsunuz diyenlere.. Cem'in karizması aradaki boy farkını kapatıyor diyenlere..Genelde yaşı 40-50 arasındaki kadınlar olumsuz yorum yapıyordu hatta arkamızdan bile dedikodu yapılıyordu kaç kez kulağıma geldi kadınlar aralarında gün yaparlar ya , altın günü için toplandıkları zaman ilk konulardan birisi cem ile gizem oluyormuş..Hep bizi çekiştiriyorlarmış.. Ama Gençler yaşıtlarımız çevremiz bizi çok yakıştırıyordu hatta sevdiğimin mahallesine girdiğimiz zaman bütün gençler başımıza toplanıp siz bu mahallenin en yakışan çiftisiiniz çok tatlısınız inşallah evlenirsiniz vs diyorlardı.. bu yorumları duyunca kadınların yaptığı dedikodular birden önümde canlanıyordu ve ben şimdi hangisine inanaym kadınlarmı abartıyor bunlarmı yalan söylüyor die.. halbuki sanki ben 1.80 im sevdiğim 1.60 böyle olsa tamam dicem çok komik bir görüntü.. Ama o 2-3 cm bile bizim yobaz insanlarımızın eleştiri yapmasına yetiyor da artıyor bile
yaaa bu konu tamda benim derdim :) ben 1.71 boyundayım eşim 1.69 malesef ondan uzunum bide zayıf olduğum için boyum bayaa uzun duruyo.düğünde nişanda topuklu ayakkabı giyilir haliyle.bende topuklu ayakkabı aşığı bir kadın olarak gyiyorum eşim benmle bırakın dans etmeyi yanyana bile gelmemeye çalışıyo çok şikayetçiyim bu durumdan ama genede ne yardan geçerim ne de topuklu ayakkabımdan :)
bizim milletimiz niye böyle ya ...bizde aynı boydayız ,yok sana daha uzunlar kalıplılar yakışırdı ,kendin manken gibisin hiç yopuklu giyemiyceksin gibi yorumlar...hayır bende biliyorum bunları ama kabul etmişim demek ki siz bunları söyleyince ne olucak yani sonuç mu değişicek daha çok kırıcı oluyorlar iyi yorum yapmayacaksan kötüde yapma kardeşim.......
biara bende o ilaçlara bakmıştım canım ama bende vezgeçmiştim... ama ameliyat ol boyutuna gelmnemiştim peki bu kadar şeyi nasıl aştın yani nasıl takmamayı öğrendin :)
etrafımda 160lık kız 190lık erkek çift örneği de var. benim gözüme garip görünmüyo pek kız topuklu ayakkabı giyiyo hep. ve etrafımda aynı boyda olan çiftler de çok hatta bugün birini gördüm öyle bi inceledim ki anlatamam. çocuğu iyiice süzüyorum fiziksel olarak benim erkek arkadaşmla nasıllar diye. kız topuklu giymişti ve başörtüsünü de şişirerek bağlamıştı, çocuk yanında bir kafa boyu kısaydı neredeyse ama gene de kötü görünmediler gözüme. ama işte insan kendisini düşününce maalesef aynı rahatlıkta olamıyo. ben etrafımdan hiç kötü yorum almadım açıkçası. uzun olsaymış filan diyen de olmadı bunu ben dert ediyorum herkes olumlu konuşsa da. inşallah bu sıkıntı geçer gider ben bu mevzuyu kafama takmayı bırakırım.
gizem 4191 resimde son derece hoş görünüyosunuzzzz
İnsanların boş olduğunu anlayınca , Bizi yakıştıranlar artınca , En önemlisi insanoğlunun özellikle ortayaş kadınların herşeye bir şey bulduklarının farkına varınca (HERKESE BİR KULP TAKIYORLAR YAHUU).. Belli bir yaştan sonra işlerinin güçlerinin kapılarının önlerine oturup geleni geçeni eleştirmek olduğunu anlayınca aştım bu saçma konuyu.. Ama çooooook bocaladım inanılmaz ikilemlere düştüm.. ama Ben artık AŞKIMI ÇOOOOK SEVİYORUM O BENİM RUH İKİZİM HİİÇ KİMSEDE UMURUMDA DEĞİL AYRICA
HEM ALLAH AŞKINA CİDDİYİM HİİÇ Mİ YAKIŞMIYORUZ TİP OLARAK FOTOLARDAN GÖRDÜĞÜN KADARIYLA??? Birde bişi dicem hani şu topuklu ayakkabı giyemiceksiniz vs. diyenler varya (banada çok dendi bu zamanında) Şöyle bir cevap vermek geldi içimden Bizim boyumuz zaten 1.70 topuklu ayakkabıya hiiiiççç ihtiyacımız yok değil mi amaa
tamda yarama tuz bastiniz kizlar ya olmazki böyle....
benimde boyum sadece 1.53 bu olayi cok dert ediyorum tamam sevgilim yok ama bende isterim söyle yanimda 1.80lik birini ama zor olur ya görüntü olarak pek hos durmaz.arkadaslarim bana "belki senin evlenecegin oglanda kisadir" diyip teselli etmeye calisiyorlar ama ben daha cok köpürüyorum.Insan iste,boyuna bakmadan uzun biri olsun istiyor yaninda.Erkek arkadasiyla arasinda söyle 25-30 cm boy farki olan arkadaslar,tecrübeleriniz aktarin birazda rahatlayalim
canım inşallah ben de senin gbi bu konuyu gözümde büyütmeyi bırakabilirim. albüme bakamadım yeterli mesajım olmadığından ama profilde son derece hoşsunuz. ben boy konusunu sürekli mevzu edince bi arkadaşım "insanlar birbirine yakışan, bakımlı, iyi giyinen, iyi görünen bir çift görünce ıyy diyemezler zaten" demişşti. aslında buna çok katılıyorum siz de çok yakışmışsınız çok hoş görünüyosunuz.
diğer söylediğine de katılıyorum ben babetle etrafımdaki topuklu giyinen bi çok insandan uzunum. özel gnlerde de platform giydiğimde kendimi elektrik direği gibi hissediyorum. değnek cambazları gibi upuzun bacaklarım oluyo o yüzden daha makul yükseklikteki topukluları kendime daha çok yakıştııryorum. konuyla ilgili biz yazı;
Uzun Boylular Nasıl Giyinmeli?
Sizin yine tam tersi bizim erkeklerimize topuklu ayakkabı giydirme gibi bi lüksümüz yok :) ama sen 13-14 cm bir platform giydiğinde farkı kapatabilirsin birazda olsa.. Tabi o ayakkabıyla yürümekte heba eder insanı ama alışkınsan problem olmaz herhalde..
13-14 cmlik ayakkabiyla yürüyebilmek magrifet ister be canim.bak birde bize bakta haline sükret erkek arkadasindan 2-3cm uzunsan ne var yani hem babet ile spor ayakkabisi giyersin missss gibitopukluyu zaten oldum olasi sevmemisimdir keske bende sizin gibi uzun olsamda hep düz ayakkabi giysem,gerci böylede hep düz ayakkabi giyiyorum ya bir tuhaf oluyor iste.
size mutluluklar,tek derdiniz(gerci dertte etmiyorsun artik gördügüm kadariyla) bu olur INSALLAH
kızlar çok da dert etmeyin bunları ilişkinizi zedeler mazallah. daha önce de yazmıştım ben 6-7 cm uzunum sevgilimden :) düğünde pisi pisi giyicem sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?