- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
fanteziye sardım artık evlenince evde giyerim diorum kopuyoruz gülmekten
kafaya taktığın seye bak canım kaynım 2 metre eltim ise 160 ve hiç umursamıyor eltimkızlar benimde başımda böyle bir şey var aynı boydayız 1.70 boylarımız sizinkileri de merak ediyorum aynı kaderi paylaşan kaç kişiyiz:26:
ona bana sıkıntı yapacağıma eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum
kafaya taktığın seye bak canım kaynım 2 metre eltim ise 160 ve hiç umursamıyor eltim
görücü usulu oldu evlilikleri canım ama şükür iyi anlaşıyorlar
kaynanam oğlum çok uzun uzun gelin isterim derdi hep
hatta birinde canım sıkıldı sen oğlanları boyu boyuna doğuramamışsın millet senin oğluna göre kızı nerden doğursun dedim
bana da annem aynısını sölüo boylu poslu kapıdan asagı bı damadım olsun ısterdım dıo. lısteyle adam aramadık dıorum bende
oluo demekkı hep bu tarz seyler
Ben 1.78 sevgilim 1.80 ama topuklu giyince ondan uzun oluyorum.Neyse zaten bu boyla topuklu giymemde çok şart değil :)
yani öyle olsun böyle olsun denir ama siparişle gelmiyorlar bizede
yani siparişle olmuo işte olanla idare etcez artık
sevimsiz bi durum
eski sevgilimle ayni boyda gibiydik. neyseki asik falan degildim. ayrildim kurtuldum
boylu poslu olsun isterim yanimda ya
ben 172 eşim 171 hele o kilo aldıkça yere yakınlaşıyor
sarılmak sıkıntı
mesela asla eşmin göğsüne yatıp uyuyamıyorum yada sarılıp gezemiyoruz
hahahahah ayyy guldum kendi yorumumao kisiden ayrildim. simdi hayatimda olan kisi benden kisaaaaaaaaaaaa buyuk konusan dilimi koparip atayim ben e mi bundan boyle buyuk konusursam ne olayim, kisa adamlardan hoslaniorm galiba farkinda olmadan. sonrada dert ediorum kendime
o neden ya 1cm nedir ki??? ben kendimden 5 cm kisa olan annemin ustune cikip gogsunde yatiyorum (evet bu yasta!! hahaha) kaldiki esimin gogsune herturlu yatarim :d yatakta boyu ayarlamak cok ta zor olmasa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?