sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

kızlar benimde başımda böyle bir şey var aynı boydayız 1.70 boylarımız sizinkileri de merak ediyorum aynı kaderi paylaşan kaç kişiyiz:26:
kafaya taktığın seye bak canım kaynım 2 metre eltim ise 160 ve hiç umursamıyor eltim

görücü usulu oldu evlilikleri canım ama şükür iyi anlaşıyorlar
kaynanam oğlum çok uzun uzun gelin isterim derdi hep
hatta birinde canım sıkıldı sen oğlanları boyu boyuna doğuramamışsın millet senin oğluna göre kızı nerden doğursun dedim

bana da annem aynısını sölüo boylu poslu kapıdan asagı bı damadım olsun ısterdım dıo. lısteyle adam aramadık dıorum bende
oluo demekkı hep bu tarz seyler

Ben 1.78 sevgilim 1.80 ama topuklu giyince ondan uzun oluyorum.Neyse zaten bu boyla topuklu giymemde çok şart değil :)

hahaha iyi demişsin siparişle mi bu işler canım

bir ara babam yüzünden kısa bir dönem ayrılık yaşamıştık ondan başka herkes(uzun boylusu iri yapılısı hepsi)çok itici gelmişti... şöyle bir düşünmüştümde ondan başkasına güvenemezdim ondan başkasına dokunamazdım annemede böyle anlatmıştım bunu sonra onunda desteğiyle tekrar başlamıştık ilişkimize ...şuan babamda tepkili değil çok şükür beraberiz yani demeye çalıştığım uzunuda gelse illa ki o

sevimsiz bi durum
eski sevgilimle ayni boyda gibiydik. neyseki asik falan degildim. ayrildim kurtuldum
boylu poslu olsun isterim yanimda ya

hahahahah ayyy guldum kendi yorumuma o kisiden ayrildim. simdi hayatimda olan kisi benden kisaaaaaaaaaaaa buyuk konusan dilimi koparip atayim ben e mi bundan boyle buyuk konusursam ne olayim, kisa adamlardan hoslaniorm galiba farkinda olmadan. sonrada dert ediorum kendime

ben 172 eşim 171 hele o kilo aldıkça yere yakınlaşıyor
sarılmak sıkıntı
mesela asla eşmin göğsüne yatıp uyuyamıyorum yada sarılıp gezemiyoruz

o neden ya 1cm nedir ki??? ben kendimden 5 cm kisa olan annemin ustune cikip gogsunde yatiyorum (evet bu yasta!! hahaha) kaldiki esimin gogsune herturlu yatarim :d yatakta boyu ayarlamak cok ta zor olmasa gerek

ayy şuan bende bu yoruma güldüm dönüp dolaşıp yine kısa bulmuşsunuz:)ama oldun yete ki adam olsun

o neden ya 1cm nedir ki??? ben kendimden 5 cm kisa olan annemin ustune cikip gogsunde yatiyorum (evet bu yasta!! hahaha) kaldiki esimin gogsune herturlu yatarim :d yatakta boyu ayarlamak cok ta zor olmasa gerek

aynen yatarken yada otururken göğse yatmak sorun olmaz bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…