sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

ayrıca onun takmamasıda güzel birşey :)

benimde eşimden boyum uzun..hiç umursamıyor açıkcası.ben dikkat ediyorum ayakkabı alırken ben takmıyorum canım sen niye sorun takıyosun diyo:))) hiç kompleksi yoktur çok şükür..

tabanlık aldım az bucuk ıse yaradı hani sorunu olan varsa belki yardımcı olabilir. vuranlar da kullanabılır bole yuvarlak yapıskan bıse vurdugu yere yapıstırıosun. cıkabılıo da. yıkanabılıyor da. daha cok denedıgımde tekrar söylerim.

benimde eşimden boyum uzun..hiç umursamıyor açıkcası.ben dikkat ediyorum ayakkabı alırken ben takmıyorum canım sen niye sorun takıyosun diyo:))) hiç kompleksi yoktur çok şükür..

sevgiliminde bana göre daha az bu takıntısı ben nedense geçmek istemiyorum:)sizin boylarınız kaç peki

evet biliyorum onları arkasına vurmaması içinde var ama kalın biraz arkaya koyunca 1 numara küçüldü ayakkabı bu sefer sıktı kullanamadım belki seninki incedir

canım benim boyum 1.70 cm eşiminki 1.66 cm..
bariz bi fark var ama önemli olan mutlu olabilmek bunlar boş şeyler..

anladım evet haklısınız...bugün bir çift gördüm mesela yolda kız erkek arkadaşından kesin 10 cm uzundu ve şöyle mantıklı bir şekilde bakıncada hiçte abes durmuyordu neden erkek uzun olsunda kadın uzun olamasın dimi

arkadaşlar başka topikleri geziyordum da bir arkadaşta boy farkının çok olmasından yakınmış başka bir arkadaşımızda onu şu mesajla teselli etmişua et ki senden kısa değil ya da aynı deilsiniz o zaman dha kötü dururdu. olumlu taraflarından bak kendini güvende hisseder insan oyle birinin yanında. Erkek dediğin yapılı olur zaten.

ilk bu yorumu görünce kötü hissettim yani bizimki aynı boydayızda erkek değil mi ya da yanımıza yakışmaz mı? ama sonra amaaann kim ne derse desin dedim önemli olan bizim yakıştırmamız dimi çevreden hep olumlu tepkiler alıyorum ve gerçekten artık bu topik sayesinde de bunu takmıyorum:118:

Benim boyum 1.61 onun 1.83tü bende onun yanında çok kısa kalıcam diye başta biraz takıntı yapmıştım ama sonra amaaan dedim boşverdim hem ben yüksek topuk felan giyip durumu kurtarabilirdim ama erkeğin öyle bi şansı yok maalesf ama bence çokta takılıcak bi durum değil gerçekten samimi söylüyorum. Seviyosun seviliyosun yanında boylu poslu ama seni hiç haketmeyen biri olsa dahamı mutlu olurdun hiç sanmıyorum.

Aha bu zavallılarım ne yapsın peki sorarım ?

Eklentiler

• $2969119645_1_3_MwrmaDqP.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $shaq-uzun-kisa-sevgili-2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:

bu durumda şöyle bir bakınca çağla şikelle emre altuğ daha hoş gözüküyor gerçekten:)

ben 172 eşim 171 hele o kilo aldıkça yere yakınlaşıyor
sarılmak sıkıntı
mesela asla eşmin göğsüne yatıp uyuyamıyorum yada sarılıp gezemiyoruz

ben 172 eşim 171 hele o kilo aldıkça yere yakınlaşıyor
sarılmak sıkıntı
mesela asla eşmin göğsüne yatıp uyuyamıyorum yada sarılıp gezemiyoruz

bazı erkeler zayıf oluncada daha ufak gösteriyor ama kilo yapılı gösterebiliyor,göğsüne yatma işi otururken falan oluyor da sarılarak gezmek gerçekten pek olmuyor

gerçekten uzunmuşum,kısaymışım hiiç umrumda değil kızlar.. ben diğer yarımı bulmuşum daha ne isterim ki? beni çoook seviyor, değer veriyor, bana sonsuz sabrı var, herşeyime yardımcı başka ne olabilir ki?? evet dışarıdan baktığında çok uyumlu gözükmesekte mükemmel bi kocam var:))

Son düzenleme:

ne güzel demişsiniz önemli olan özellikler düzgünken boy sorun olmamalı:)

aynen katılıyorum canım. ben zaten normalde hep spor ayakkabı babet giydiğimden bu hiç aklıma bile gelmiyor sadece özel günlerde sıkıntı yaşıyorum bazen.

aynen katılıyorum canım. ben zaten normalde hep spor ayakkabı babet giydiğimden bu hiç aklıma bile gelmiyor sadece özel günlerde sıkıntı yaşıyorum bazen.

hatırladığım kadarıyla sizin aranızda bi 6-7 cm fark vardı bizim öyle olsa ben hiiiççç sorun etmem :)

evet var 6 cm falan ama aynı gıbıyız gıbı gelıo bana benım bacak boyum uzun ondan herhalde sole 1,80 olsaydı da bende topuklu gıyseydım dıe dusunuorum bazen

evet var 6 cm falan ama aynı gıbıyız gıbı gelıo bana benım bacak boyum uzun ondan herhalde sole 1,80 olsaydı da bende topuklu gıyseydım dıe dusunuorum bazen

benimde bacak boyum uzun ya şöyle bir bakınca onun bacak kısmı bitiyor benimki biraz daha devem ediyor bu halde bile 1 cm uzun benden bacak boylarımız eşit olsa benden 5 cm falan uzun olurdu size gelince madem canınız topuklu giymek istiyor o yokken giyin artık hevesinizi öyle alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…