- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
benimki gerçekten umursamıo sanırım. giyebilirsin bence yakışıo sana dio bana anlamadım gitti
sevmiorujm ama ben giymiyorum. herkes de soruo neden sürekli babet giyiyorsun töbe töbe
ayağımdan da babet cıkıyor bu da ayrı bi konutabanlık aldım bugun ıns ıse yarar. bu sorunu yasayan var mı acaba. ??
benimde eşimden boyum uzun..hiç umursamıyor açıkcası.ben dikkat ediyorum ayakkabı alırken ben takmıyorum canım sen niye sorun takıyosun diyo:))) hiç kompleksi yoktur çok şükür..
tabanlık aldım az bucuk ıse yaradı hani sorunu olan varsa belki yardımcı olabilir. vuranlar da kullanabılır bole yuvarlak yapıskan bıse vurdugu yere yapıstırıosun. cıkabılıo da. yıkanabılıyor da. daha cok denedıgımde tekrar söylerim.
sevgiliminde bana göre daha az bu takıntısı ben nedense geçmek istemiyorum:)sizin boylarınız kaç peki
canım benim boyum 1.70 cm eşiminki 1.66 cm..
bariz bi fark var ama önemli olan mutlu olabilmek bunlar boş şeyler..
Benim boyum 1.61 onun 1.83tü bende onun yanında çok kısa kalıcam diye başta biraz takıntı yapmıştım ama sonra amaaan dedim boşverdim hem ben yüksek topuk felan giyip durumu kurtarabilirdim ama erkeğin öyle bi şansı yok maalesf ama bence çokta takılıcak bi durum değil gerçekten samimi söylüyorum. Seviyosun seviliyosun yanında boylu poslu ama seni hiç haketmeyen biri olsa dahamı mutlu olurdun hiç sanmıyorum.
Aha bu zavallılarım ne yapsın peki sorarım ?
bu durumda şöyle bir bakınca çağla şikelle emre altuğ daha hoş gözüküyor gerçekten:)
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum :)
ben 172 eşim 171 hele o kilo aldıkça yere yakınlaşıyor
sarılmak sıkıntı
mesela asla eşmin göğsüne yatıp uyuyamıyorum yada sarılıp gezemiyoruz
gerçekten uzunmuşum,kısaymışım hiiç umrumda değil kızlar.. ben diğer yarımı bulmuşum daha ne isterim ki? beni çoook seviyor, değer veriyor, bana sonsuz sabrı var, herşeyime yardımcı başka ne olabilir ki?? evet dışarıdan baktığında çok uyumlu gözükmesekte mükemmel bi kocam var:))
aynen katılıyorum canım. ben zaten normalde hep spor ayakkabı babet giydiğimden bu hiç aklıma bile gelmiyor sadece özel günlerde sıkıntı yaşıyorum bazen.
evet var 6 cm falan ama aynı gıbıyız gıbı gelıo bana benım bacak boyum uzun ondan herhaldesole 1,80 olsaydı da bende topuklu gıyseydım dıe dusunuorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?