sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bişey sorucam sizin boylarınız kaç peki :)

ayy şuan bende bu yoruma güldüm dönüp dolaşıp yine kısa bulmuşsunuz:)ama oldun yete ki adam olsun

hahaha aynen ya sorma bi de havali havali "sevimsiz bi durum, ayrildim kurtuldum" falan yazmisimmm, ayy bi tarafimin kenari ben!!

sen peki hala ayni kisiyle misin? senin icin hala sorun mu ?

hahaha aynen ya sorma bi de havali havali "sevimsiz bi durum, ayrildim kurtuldum" falan yazmisimmm, ayy bi tarafimin kenari ben!!

sen peki hala ayni kisiyle misin? senin icin hala sorun mu ?

ayyy çookk güldüm yaa evet canım aynı kişiyleyim 4.yılımıza giricez inşallah soruna gelince eskisi kadar olmasada insan takıyor, yani şöyle bir takma diyeyim sürekli düz ayakkabı almaya çalışıyorum zaten topuklu giymem ama mesela spor ayakkabınında ince tabanlısını alıyorum ,onada tam tersi kalın tabanlı ayakkabı aldırıyorumbunun yanında yine içimden geçiriyorum acaba benden kısa duruyormu diye .aynı olsakta böyle bir düşünce geçiyor aklımdan kadınlar daha uzun gösteriyor diyesonra kendimize dışarıda vitrin camlarından falan bakıyorum ayakkabı tabanları ve onun saçının dikliği sayesinde onun uzun durduğunu görünce mutlu oluyorum yani böyle yine aklımda ama asla onun sevgisini önüne geçecek kadar değil ..sadece aklımda ama sorun etmiyorum ciddi anlamda, önemli olan bizim anlaşmamız ayrıca çevrede bunun çok örneği var daha 1 hafta önce bir çift görmüştüm kız sevgilisinden en az 10cm uzundu ..böyle yani canım sende seviyorsan takma boy bu devirde çok önemsiz artık

Son düzenleme:
takmamaya calisiyorum ve cogu zaman da takmiyorum zaten. onunsa hic umrunda degil. bende tuhaftir onun yaninda onemsemiyorum, ondan ayri olunca "acaba kisa boylu olmasi sorun mu yanima yakisiyormu?" diye dusunuyorum ama bunlar cok sacma :)))) Toplum dayatmalarindan biri bu erkegin kadindan daha uzun olmasi. Benim bu kadar uzun olmak (ki boyumdan cok memnunum ) kendi secimim degildi, onunda benden kisa olmasi. ama biz iyi anlasiyoruz, aramizda bi cekimde var.. eee gerisinin koy ensesine gitsin
ben 175 im o da 172- 173 gibi canim

yaa benimki benden bi 6 7 santim uzun ama ne siz sorun ne ben söyliyim, topuklu ayakkabıyaa küstüm kızlar yaa bi giyiyorum onunla aynı boyda oluyorum. Hic hos olmuyor yaa..

Son düzenleme:

evet aynen dediğin gibi canım çok saçma ama toplumumuzda bu görüş vararanızdada çok fark yok canım 2-3 cm miş :)

yaa benimki benden bi 6 7 santim uzun ama ne siz sorun ne ben söyliyim, topuklu ayakkabıyaa küstüm kızlar yaa bi giyiyorum onunla aynı boyda oluyorum. Hic hos olmuyor yaa..

canım topuklu giydiğin halde aynı oluyorsun ve sorun yapıyorsun ben düz giydiğim halde aynıyım ben napayım madem

hadi ya canım nasıl aştın peki bunu

çevremde fiziki olarak birbirine çok yakışan ama huzur ve mutlulugu yakalayamamış o kadar cok çift var kii .. onları gördükçe demekki hersey boy demek değilmiş dedim ve onlar gibi olacagımıza 2 cm mimiz eksik olsun huzurumuz olsun dmi ama

çok haklısın canım..

öyle zannediyorum ki deli gbi bir aşk olmadıkça boy sorunu hep insanların aklında olacak. boy bakımından daha uyumlu çiftler görüldükçe insan keşke diyecek.

öyle zannediyorum ki deli gbi bir aşk olmadıkça boy sorunu hep insanların aklında olacak. boy bakımından daha uyumlu çiftler görüldükçe insan keşke diyecek.

belki keşke denir ama o keşke şöyle bir şey olmaz"keşke yanımda uzun boylu biri olsaydı" benim açımdan en azından bu olmaz ama şöyle bir keşke olabilir "keşke sevgilim bir 5cm daha uzun boylu olsaydı yada ben bir 5 cm daha kısa olsaydım"gibilerinden bir şey olur çünkü boydan önce uyum gerektiren daha çoookk şeyler var onlar tamamsa boyda takılı kalmak pek olmaz

benim boyum zaten kısacık olduğu için kendi boyumda erkek bulmam zor 160 cm ne yaa minnak bişeyim şöyle 170 olsam ne isterdimmmm bugüne kadar 2 sevgilim oldu 2 side 180 sarılmak için topuklu giymem gerekiyo ama seviyorum ya böyle sarıyo sarmalıyo hop bi koluna alıyo hop diğer koluna

canım bende 150 falansın sandım ,öyle bir anlatmışsın ki kendini standart türk kadını işte öyle kısacık değilsin yani :)

benim boyum 1.70 sözlümün boyu 1.73 falandır.
aramızda 3-4 cm.fark var ben bir ara bayağı kafama takmıştım 5-7 cm.daha uzun olsaydın ya da ben 3-5 cm.kısa olsaydım diye ama şimdilik alıştım:))
artık yapılacak bir şey yok olan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…