sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

sizinde sorun etmemeniz çok güzel ayrıca :)

ben 1.68 . niişanlım 1.69 :) aynı boydayızz öyle sayılır. ona düz daban ayakkabı aldırmıyorum çünkü ben topuklu giyince uzun oluyorum. çok fazla takmam ama genede biraz rahatsız ediyo sanki birileri arkamızdan ' aa bak kızın boyu erkeginknden uzun ' dicekler gibi geliyo. bizim milletimz lafı pek sever kız topuklu giymiş ondan uzun demezler.:):)

tamamiyle katılıyorum size. herkes boylu ister ama kader işte önemli olan su çivisi çıkmış dünyada dürüst olması..!

aynen milletimiz lafı çok sever,mesela ben dışarıda çiftler görüyorum diyelim ki kadın uzun(bunun örneğini çok gördüm) hiç garibime gitmiyor normal geliyor ama biz aynı olduğumuz halde sanki arkamızdan laf yapıyorlarmış gibime geliyor

tamamiyle katılıyorum size. herkes boylu ister ama kader işte önemli olan su çivisi çıkmış dünyada dürüst olması..!

aynen bende bu dediğinize katılıyorum :) üniversitedeyim ve öyle çok şeylere şahit oluyorum ki sevgilime bunları gördükçe daha çok aşık oluyorum varsın boyu benimle aynı olsun napalım idare edicez artık :)

tabiki öyle önemli olan sevmek. kimseyi ilgilendirmez. aynen bende bazen kafama takıyorum sonra diyorum okadar insan var kız uzun ben aynı boydayım bunada şükür :) aman boşveerr

tabiki öyle önemli olan sevmek. kimseyi ilgilendirmez. aynen bende bazen kafama takıyorum sonra diyorum okadar insan var kız uzun ben aynı boydayım bunada şükür :) aman boşveerr
evet boy posta bi yere kadar tamam olsa güzel olur biz uzunuz napalım türkiye standartlarına bakılırsa onlar ideal boyda :)

evet boy posta bi yere kadar tamam olsa güzel olur biz uzunuz napalım türkiye standartlarına bakılırsa onlar ideal boyda :)

ya canım farkındamısın bilmiyorum ama erkekler kısalıyomu ne :) yoksa kadınlarmı artık çok uzun :) bilemiyorum ama genelde hep ya kız uzun yada aynı boydalar :44:

ben 68 sevgilim 71 ama lanet olası spor botların bile inek kadar topuğu oluyor :) neyseki benim için boy hiç önemli değil ama sevgilim takıyor sanki ya :) ayakkabı aldım diyince ilk sorusu topuklu mu oluyo

ya canım farkındamısın bilmiyorum ama erkekler kısalıyomu ne :) yoksa kadınlarmı artık çok uzun :) bilemiyorum ama genelde hep ya kız uzun yada aynı boydalar :44:

aynen bende buna dikkat ediyorum biliyor musun canım bence artık kızlar uzun çünkü eskiden böyle değildi yani bi gariplik var bu işte

ben 68 sevgilim 71 ama lanet olası spor botların bile inek kadar topuğu oluyor :) neyseki benim için boy hiç önemli değil ama sevgilim takıyor sanki ya :) ayakkabı aldım diyince ilk sorusu topuklu mu oluyo

ayyy evet takıyormuş sanki ben Allahtan topuklu ayakkabı sevmiyorum,benimkide takmıyorum havalarına giriyor ama bence takar,mesela ben topuklu alayım bari diyorum onu kızdırmak için alıcaksan al ama biliyorsun ben topuklu ayakkabıyı çok itici buluyorum hiç hoş gelmiyor bana ama yinede sen bilirsin diyor,yani üstü kapalı beni geeeççmee diyor

Son düzenleme:

anlattıklarının aynısııııı bizdede yaşandıı ne tasadüf :) benimkide begendiysen al aşkım der ama biliyorum kalbinden almasın nolurrr diyo

di mi di miii hep çok itici bulunur bu topuklular zaten ben özel günlerde seviyordum ama hiç mühim değil sevdicek mutlu olsun yeter

benimki gerçekten umursamıo sanırım. giyebilirsin bence yakışıo sana dio bana anlamadım gitti
sevmiorujm ama ben giymiyorum. herkes de soruo neden sürekli babet giyiyorsun töbe töbe
ayağımdan da babet cıkıyor bu da ayrı bi konu tabanlık aldım bugun ıns ıse yarar. bu sorunu yasayan var mı acaba. ??

di mi di miii hep çok itici bulunur bu topuklular zaten ben özel günlerde seviyordum ama hiç mühim değil sevdicek mutlu olsun yeter

aynen benimki bide işi espriye vurduruyor uzmanlar şöyle bir açıklamada bulunmuş topuklu ayakkabı ayak sağlığı için sakıncalı diye,sevgilimde aşkım bak ben seni düşünüyorum ondanda itici buluyorum diyor bende hıı hııı aşkım hııı diyorum

hadi ya seninkide farklıymış:) yok benim çıkmıyor tabanlık işe yarar ama benimde ne kadar kaliteli olursa olsun ayağımın arkasına vuruyor ve su topluyor yazda geldi babet giymem lazım sizde böyle sorunlar yaşayanlar var mı

ben kendim düz taban ayakkabı giyiyorum(topuklu normalde de sevmem)sevgilime ise biraz kalın tabanlı aldırıyorum böylece benden normalde 1 cm uzun olmasına rağmen 3-4 cm gibi uzun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…