- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
benim boyum 1.72. canım aşkıtomun boyu 1.86. en azından topuklu gıydıgımdede benden uzun oluyor
Allahtan ben topukluyu sevmiyorum çünkü nedense ben geçmek istemiyorum dışarıdan başka çiftleri görünce kız uzun olunca çok normal geliyor, yalnız kendim geçince sanki çok tuhaf bi görüntü ortaya çıkıyormuş gibi geliyor ,bana belkide insanlar bakıyor diyedir bilemiyorum:)ama babet normaldede bence düğün için çok iyi tabi bazı bebetlerde çok acıtıyor artık acıtmayan cinsinden bulup rahat etmek lazım
sevgilim 1,80 boyunda ben 1,70 ufak kaldım ama topuklu ayakkabıyla oluyor olmasa da umrumda değil =)
bende yanımda boylu poslu isterdim ama sevgilim gibisini de bulamam o yüzden huyunu seven boyuna katlanır durumundayım(gülü seven dikenini katlanır gibi).hala boyu kafama takarım ama bu saatten sonra o uzamıcağına ve bende kısalamıcağıma göre yapıcak bir şey malesef
ben 1.68 . niişanlım 1.69 :) aynı boydayızz öyle sayılır. ona düz daban ayakkabı aldırmıyorum çünkü ben topuklu giyince uzun oluyorum. çok fazla takmam ama genede biraz rahatsız ediyo sanki birileri arkamızdan ' aa bak kızın boyu erkeginknden uzun ' dicekler gibi geliyo. bizim milletimz lafı pek sever kız topuklu giymiş ondan uzun demezler.:):)
tamamiyle katılıyorum size. herkes boylu ister ama kader işte önemli olan su çivisi çıkmış dünyada dürüst olması..!
evet boy posta bi yere kadar tamam olsa güzel olur biz uzunuz napalım türkiye standartlarına bakılırsa onlar ideal boyda :)tabiki öyle önemli olan sevmek. kimseyi ilgilendirmez. aynen bende bazen kafama takıyorum sonra diyorum okadar insan var kız uzun ben aynı boydayım bunada şükür :) aman boşveerr
evet boy posta bi yere kadar tamam olsa güzel olur biz uzunuz napalım türkiye standartlarına bakılırsa onlar ideal boyda :)
ya canım farkındamısın bilmiyorum ama erkekler kısalıyomu ne :) yoksa kadınlarmı artık çok uzun :) bilemiyorum ama genelde hep ya kız uzun yada aynı boydalar :44:
ben 68 sevgilim 71 ama lanet olası spor botların bile inek kadar topuğu oluyor :) neyseki benim için boy hiç önemli değil ama sevgilim takıyor sanki ya :) ayakkabı aldım diyince ilk sorusu topuklu mu oluyo
ayyy evet takıyormuş sankiben Allahtan topuklu ayakkabı sevmiyorum,benimkide takmıyorum havalarına giriyor ama bence takar,mesela ben topuklu alayım bari diyorum onu kızdırmak için alıcaksan al ama biliyorsun ben topuklu ayakkabıyı çok itici buluyorum hiç hoş gelmiyor bana ama yinede sen bilirsin diyor,yani üstü kapalı beni geeeççmee diyor
ayyy evet takıyormuş sankiben Allahtan topuklu ayakkabı sevmiyorum,benimkide takmıyorum havalarına giriyor ama bence takar,mesela ben topuklu alayım bari diyorum onu kızdırmak için alıcaksan al ama biliyorsun ben topuklu ayakkabıyı çok itici buluyorum hiç hoş gelmiyor bana ama yinede sen bilirsin diyor,yani üstü kapalı beni geeeççmee diyor
anlattıklarının aynısııııı bizdede yaşandııne tasadüf :) benimkide begendiysen al aşkım der ama biliyorum kalbinden almasın nolurrr diyo
di mi di miii hep çok itici bulunur bu topuklular zaten ben özel günlerde seviyordum ama hiç mühim değil sevdicek mutlu olsun yeter
benimki gerçekten umursamıo sanırım. giyebilirsin bence yakışıo sana dio bana anlamadım gitti
sevmiorujm ama ben giymiyorum. herkes de soruo neden sürekli babet giyiyorsun töbe töbe
ayağımdan da babet cıkıyor bu da ayrı bi konutabanlık aldım bugun ıns ıse yarar. bu sorunu yasayan var mı acaba. ??
ben 1.68 . niişanlım 1.69 :) aynı boydayızz öyle sayılır. ona düz daban ayakkabı aldırmıyorum çünkü ben topuklu giyince uzun oluyorum. çok fazla takmam ama genede biraz rahatsız ediyo sanki birileri arkamızdan ' aa bak kızın boyu erkeginknden uzun ' dicekler gibi geliyo. bizim milletimz lafı pek sever kız topuklu giymiş ondan uzun demezler.:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?