sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

bızde sevgılımle aynı boydayız.177 fılan. ama ben topuklu cok sevıyorum 10 cm cıvarı.erkek arkadasımında hosuna gıdıyor topuklu gıymem.aramızda hıc oyle bır problem olmadı.eger o sorun etseydı bende rahatsız olurdum topuklularımı sevıyorum

bizim ilişkimizde o sorun etmiyor gibi görünüyor ama ben rahatsız oluyorum ve onu geçmemek için giymiyorum, giyersem rahatsız olmamış gibi görünür ama olur mu olmaz mı bilmiyorum valla ,içinden olur sanki

kızlar benim sözlümde benden 2 santim kısa Ben 1.65 0 1.63 falan ama yanyana aynı duruyoruz . bugün annem o çocuk çok kısa uzununu bul bacağım kadar boyu falan dedi çok moralimi bozdu inanın insanın annesi böyle yorum yaparsa elalem neler der kimbilir spora falan başlıyacak boyu uzarmı acaba ? bu arda yaşı 19.

ben de bu durumdayım kızlar biz aynı boydayız :) benim 1.71-72 falan civarında onun 1.70. Çıktığımızın ilk başlarında baya sorun ediyodum bunu eyvah napcaz flan diyodm ben yanında iri kaldım,uzun gözüküyorum,topuklu giyersem napıcam falan filan derken sevdik birbirimizi,anlaştık gün geçtikçe daha da seviyoruz ve bunun artk benim için problem olmadığını anladım fakat yanına giderken babetten başka birşey giyemiyorum o kdr topuklu sevmeme rağmen... ama onu topuklularımdan daha çok seviyorumm ve yanımda asla onu küçük düşürmemek için de giymiyorum Allah nasip ederse gelinlikle de artk şık beyaz babetler falan seçicem topuklu sevdamdan vazgeçtim

Son düzenleme:

annenin yorumu biraz acımasızca olmuş canım ama sen takma boşver, her zaman onu savunan taraf ol öyle laflar söyle ki, boyunun önemsiz olduğunu onun kafasına sok..bide söz aile arasında falan mı yoksa kendiniz mi yüzük taktınz ?yani aile arasında ki sözden sonra mı dedi daha uzununu bul diye:44::44:

ne güzel anlatmışsın canım topukluyu çok seviyorum ama onu topuklularımdan daha çok seviyorum diye anlatmanda ,aşk için sevdiğin şeyden vazgeçmenden de sevginin büyüklüğü belli oluyor...iyi ki sorun edip ayrılmamışsın

teşekkür ederim canım, ona olan sevgim çok büyüdü zamanla ve aslında hiçbir zaman da zaten böyle bir nedenden dolayı ayrılmayı aklıma getirmedim... böyle birşeyden
ayrılmayı düşünen biri de zaten aşktan sevgiden önce görüntüye önem verendir. Ki zaten görüntüsüne de bayılıyorum o ayrı.. ilk aylarımızda biraz sıkıntı oldu ben çekiniyodum yanyana göründüğümüzde,sanki ben daha mı uzunum diyodum ,kim ne der falan diye düşünüyodum da zamanla tanıştırdıkça onu herkes tanıdıkça çok iyi yorumlar aldım içim rahatladı... ne kdr yakışıyosunuz,harika bir çiftsiniz,ne iyi çocuk bulmuşsun falan diye yorumlar gelmeye başladı bana ve çok mutluyuz boy sorunumuz yok ben hiç sorun etmiyorum zaten en baş mutluluğumuz önemli.Bence herkes için öyle. Öyle olmalı.. gerçekten seviyosanız eğer ayrılmak falan öyle şeyler söz konusu bile olamaz.. sadece zayıf, biraz kilo alsın diye ısrar ediyorum şmdilik

Son düzenleme:
erkek arkadasımla aramda yaklasık olarak 5 cm kadar boy farkı var, benim boyum 180 erkek arkadasımda 176...ilk baslarda inanılmaz derecede kafama takıyordum durumu, daha önce benden kısa erkek arkadasım olmadıgı için cok tuhaf geliyordu...erkek arkadaslarımın boyu 190 dan aşağıya düşmediği için genelde durumu kabullenemem diye düşünüyordum...şu an 1 senelik bir ilişkimiz var kafamda bu kompleksten tamamen kurtulmus durumdayım...onun içinde sorun bu durum ilişkinin baslarında, hatta topuklu giyip farkı iyice açma falan diyordu =) ama suan bir düğüne ya da herhangi bir organizasyona katıldığımız zaman topuklu giymemden vs hiç rahatsız olmuyor aksine böyle bir kadın benimle olduğu için çok şanslıyım diyor =) çevremizdekilerden yanada en ufak bi eleştiri ya da olumsuz bir söz duymadık, ailem dahi bu durumla ilgili tek kelime etmedi sadece mutlu olup olmadığımı önemsediklerini belirttiler o kadar...daha önce yanımda erkek arkadasım diye gezdirdiğim insanlara dışardan bakınca herkes cok güzel yorumlar yapardı ama hiç birinde mutlu bir birliktelik sürdü diyemem...hani derler ya karpuzuda dısına bakarak alırsın ama kestiğinde kelek çıktığını görürsün...aynen bu durum oluyordu...suan yanımda olan, hayatımda olan insanla o kadar mutluyum ki ona dair en ufak bir kusur göremiyorum..beni el üstünde tutuyor resmen, bana olan sevgisi bağlılığı herşeyin üstünde...benim içinde aynı durum geçerli, bende onu o kadar çok seviyorum ki arada 5 değil 10cm gibi bir fark dahi olsa hiç bir sekilde umursamam bu durumu...yarın bir gün bizim ne duruma düşeceğimiz belli mi? bir kaza geçirip yüzüne bakılmayacak bir hale bile gelebiliriz, kolumuzu bacağımızı kaybedebiliriz, hayatımızdaki insanı nasıl göründüğüne yanımıza yakısıp yakısmadıgına bakarak mı değerlendireceğiz yoksa ne kadar sevdiğimize, mutlu olup olmadığımıza bakarak mı? dış görünüş her zaman geçicidir, sevgi varsa ortada kimin nasıl göründüğü değil onunla ne kadar mutlu olduğun ne hissettiğindir bence önemli olan...

ya ne güzel uzun boyunuz var dert ediyosunuz , benim 25 cm var arada omzundan da aşağıya geliyorum , bi kilo alırsam yandım tombalak bişi olurum heralde

ifade ediş tarzın çok hosuma gıttı canım.senınle aynı dusuncedeyım.ve her zaman soylerım ne olacagımız bellı olmaz.hayatımızda deger verdıgımız ınsanları yuzeysel seylerle bakarak yanımızda tutarsak ,bızler kotu bır durumda kaldıgımızda onlarda bızı yuzeysel bır sekılde hayatlarından rahatlıkla cıkartırlar.onemlı olan daha derınler..

bizim ilişkimizde o sorun etmiyor gibi görünüyor ama ben rahatsız oluyorum ve onu geçmemek için giymiyorum, giyersem rahatsız olmamış gibi görünür ama olur mu olmaz mı bilmiyorum valla ,içinden olur sanki

rahatsız olup olmadıgını sana acıkca ıfade etmesı gerekır.sende farkında olmadan onu kırmamıs olursun.şahsi fikrimi soyluyorum benım erkek arkadasım rahatsız olsaydı gıymezdım.ondan kıymetlı degıl.ama topuklularımı ıkımızde cok sevıyoruz :) gunluk hayattada sureklı kullanıyorum en azından 7-8 cmlik. bazen gıymedıgım zaman kendısı soyluyor bugun neden topuklu gıymedın dıye :) oylede enteresan bır durum soz konusu

aynı olumlu tepkileri çevremden bende alınca benimde içim rahatlıyor bir kaç kişi aaa topuklu giyemiyceksin dedi ama onun dışında herkes size imreniyoruz diyor Nazar eee eğer yakışmasak demezler yani dimi :)

o istemezse söyler zaten ama ben daha hiç giymedim onun yanında o yüzden nasıl düşünür bilmiyorum o giy desede ben giyemem sanki öyle bir çift görünce ben normal karşılıyorum ama iş bize dönünce sanki herkes bize bakıcakmış gibi geliyor ve giymiyorum:)

söyledikleriniz okadar anlamlı ve doğru ki harfi harfine katılıyorum çok doğru bir şekilde anlatmışsınız

eger sende duz ayakkabıları sevıyorsan sorun yok.ama dıger turlu sevıyorsan bır kerecık cok yuksek olmayan bısey gıyıp tepkısıne bak derım ben.yanı merak etmıyo musun severmı sevmezmı dıye :)

eger sende duz ayakkabıları sevıyorsan sorun yok.ama dıger turlu sevıyorsan bır kerecık cok yuksek olmayan bısey gıyıp tepkısıne bak derım ben.yanı merak etmıyo musun severmı sevmezmı dıye :)

ben kendim düz ayakkabıyla çok rahatım pek topukluyla aram yok sevgilimden öncede hiç giymezdim ,oda topukludan pek hoşlanan biri değil ama özel durumlarda gerekiyor tabi öyle bi anda giymek gerekirince tepkisini görücez bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…