sevgilisi/nişanlısı/eşi ile aynı boyda olanlar ya da onlardan uzun olanlar :)

biz de sevgilimle hemen hemen aynı boydayız benden belki 1-2 cm uzundur ama ben daha iri kemikli olduğum ve omuzlarım daha geniş olduğu için ondan uzun ve iri duruyorum... ben onu her haliyle çok seviyorum çok da umursamıyorum boyunu posunu ama umarım o buna fazla takılmıyodur çünkü görüntüye önem veren bi adam..

taksa sorun ederdi bence yani belli ederdi bir şekilde

Aslında kafa dengim gibi duruyor çünkü az çok tanıyorum. :) Ama bugün yanından geçerken fark ettim benden kısa duruyordu. Başka bir gün benden 3-4 cm uzun olduğunu gördüm. Çocuk sanki bir uzayıp bir kısalıyor. Kafam karıştı. arkadaşıma sürekli soruyorum benden kısa mı duruyor uzun mu diye.

giydiğiniz ayakkabılardan ya da duruştan dolayı bir uzun bir kısa gelmiştir canım,birde şöyle oluyor insan karşısındakiyle aynı boyda bile olsa gözün bakış açısıdan dolayı kendini ondan daha uzun görüyor sonra aynada falan bakınca aynı olduğu anlaşılıyor

giydiğiniz ayakkabılardan ya da duruştan dolayı bir uzun bir kısa gelmiştir canım,birde şöyle oluyor insan karşısındakiyle aynı boyda bile olsa gözün bakış açısıdan dolayı kendini ondan daha uzun görüyor sonra aynada falan bakınca aynı olduğu anlaşılıyor

bunuda bana erkek arkadaşım söylemişti

ben takmıyorum ama erkek arkadaşım çok takıyor yaaaa :)
sen benden uzun musun diye durup durup boy ölçüyo. spor ayakkabı giydiğimde hafif yüksek diye kafaya takıo ben kısa kaldım diyip. bende bi kere boyumu kısaltmam mümkün değil sen uzamaya çalış napayım dedim :) ama hoşuna gitmedi bu cümle

senin takmaman ne güzel , ayrıca tabi ki kısalmak mümkün değil ama 2-3 cm uzamak mümkün en azından duruşunda sorun varsa o bile kısa gösterir düzeltmeye çalışsa boyuda uzar madem o kadar rahatsız o çabalasın dimiboylarınız kaç peki canım?

bende bide ilişkimize başladıktan 1 yıl sonra falan her çiftin boyuna bakma huyu başladı uzun yada kısa olsunlar fark var yada yok hep bakar oldum :)

not:ilk 1 yıl niye bu yoktu ,neden sonradan oluştu hiç bir fikrim yok

merhaba kızlar daha önce buraya yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama okuyordum yazılanları benm sevgilimde benden kısa onu çok seviyorum 3 yıldır birlikteyiz bu boy konusunu biz aştık kolay olmadı ben dert ettim kendime yeri geldi sevgilimi üzdüğümde oldu ama onu sevdiğim için ve hiç kötü bir yanı olmadığı için sırf boyu yüzünden ondan vazgeçmedim iyikide yapmamışım diyorum ama şimdi aileler girdi işin içine dün ailemle tanıştırdım anlatmıştım boyunun kısa olduğunu sevdiğim gittikten sonra babam sen kabul ettikten sonra bizim için sorun yok biz hep arkandayız dedi ama ilerde bu konu yüzünden kompleks yapar seni kıskanır eve falan kapatmaya kalkarsa naparız gibi şeyler söyledi bende ben ona güveniyorum yapmaz öyle bişey ama bunun boyla ne ilgisi var uzun olanda yapabilir dedim elbette dediler anladılar beni ama yine de içimde korkular hortladı evlilik sürecimiz başladı ama dün anladım ki bu süreç benm için kolay geçmeyecek benm ailem çok geniş ve birbirine çok çok bağlı eminim daha çok kişiyle uğraşacağım uğraşırım askım için ama korkuyorum ya güçsüz kalırsam diye ben çok duygusal bir insanım duygularımı hiç saklayamam askımla ilgili bu tarz yorumlar duyduğumda onu çook sevdiğim için üzülüyorum onun bu olanları haketmediğini düşünüyorum ve ağlamaya başlıyorum ve benm bu süreçte insanların yanında ağlamam lazım kimse içimi bilmez neden ağladığımı bilmez farklı yorumlar napmalıym nasıl tutmalıyım kendimi bilmiyorum ama şunu biliyorum ki ben askımı çook seviyorum...

çevrenden sana onun boyuyla ilgili yorum yapan olursa aaa senden kısaymış falan derse direk cevap ver sakın kendini geri çekip hık mık etme ,biliyorum bunca zaman farkındaydım herhalde ama bunu sorun yapmadık biz o yüzden kimseyi ilgilendirmez ,bu devirde boyun ne önemi kaldı gibi şeyler söyleyip sert çıkarsan kimse bir daha ağzını açamaz.. ayrıca o komplekse giricek olsa 3 senede çoktan girerdi içini ferah tut

birde ondan ne kadar uzunsun 2-3 cm falan mı eğer öyleyse belli bile olmaz o

birde ondan ne kadar uzunsun 2-3 cm falan mı eğer öyleyse belli bile olmaz o

aslında 1-2 cm ancak var ama benm askım baya ufak tefek o 1,55 ben 1,56 boy ailem bana sen istedikten sonra her zaman yanındayız diyo ama ben çıldıracağım istiyorum seviyorum diyorum tamam kızım diyolar ama yüzleri asık hiç mutlu değiller bu beni mahvediyo bir türlü kendime gelemiyorum annem hiç mi fark etmedin hiç mi önemsemedin dedi geçenlerde hayır dedim artık sabrımda kalmıyo sakinde olamıyorum boyu ayağı bacağı umrumda değil diyorum tamam kızım sen böyle diyosan arkandayız diyolar ama yüzleri zerre kadar gülmüyo odamda karar veriyorum düşünüyorum içimde huzur doluyo odamdan çıkıp annemin babamın mutsuzluğunu görünce alt üst oluyorum ne ailemin mutsuzluğunu kaldırabiliyorum ne askımdan vazgeçmeyi göze alabiliyorum ne de nefes alabiliyorum çıldıracağım 3 gündür uyuduğum uyku değil yediğim yemek değil aileden arayanlar oluyo tanışıldığını biliyolar tabi herkese laf anlatmaktan perişan oldum şimdiden bu böyleyse düğünde nişanda napacağım allahım yardım et çok çok dua ediyorum ailem mutlu olsa işin içinden çıkarım kimseyide umursamam ama onların yüzü gülmedikçe ben aldığım nefesten bile bişey anlamıyorum

ben dugunumde zaten spor ayakkabi giymeyi dusunuyorum, soyle dantelli incili converselerden, topukluyla rahat gobek atamam ki ben zaten

eğer sen seviyorsan onlar ister istemez kabul eder. ha başka ciddi bir sorun olur anneyi babayı dinlemek lazım derim ama boy için yüzleri gülmüyorsa merak etme sevdiğin kişi senin yüzünü güldürdükçe onlarda gülmeye başlar, ilk zamanlar böyle olması normal zaman içinde herkes 2-3 görüşmeden sonra alışır alışmayıp laf yapanlarıda takma geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…