- 14 Ağustos 2011
- 28.797
- 4.539
- 448
soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı...
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi...
Arkadaslar , bircogumuz ayni durumdayiz, ama ben suna inaniyorum insan zamanla yasi ilerledikce duruluyor, daha kuul oluyor, eski enerjisi azaldikca bagiris cagirislarida azaliyor..
Esimin sinirini hic biriniz tahmin edemezsiniz yasi 30 larin ortasi idi evlendigimizde ve erken yasta kalp krizi gecirmesininde vermis oldugu asabiyet ile, cok yillar biliyorum kan kusup kizilcik serbeti ictim dedigim, her dakika bagiris cagiris, isyerimiz onun, birlikte calisiyoruz, her dakika iscilere , bana bagir dur yillarca..Hiv unutmadigim bir sey var birgun kahvalti sofrasinda ki anneside var sinirlenip dolu cay bardagini bana firlattigini ki carpmadi bana Allahtan...
Bu boyle gitmez diye dibe vurdugum cok oldu, icimdeki sesi dinledim hep, 6-7 yil sonrasinda sanirim 40 in ustune cikinca vazgecti bu huyundan kendiside farkinda nasil asabiydim diye hatirlar o gunleri, ben sabretmeyi oneriyorum, can cikmayinca huy cikmaza inanmiyorum, seviyorsan sabredeceksin hepimiz yasimiz ilerledikce daha dingin ve sakin olmuyormuyuz...?
hersey gonlunuzce olsun...
ne var bende olsam geç görüşücez diye üzülürüm ve sesim düşer.
Hiç mi bozulmıycak moralimiz.
Doktora o gitsin bence önce.
Nohut kadar aklınla mı? Nasıl aşağılabiliyor seni.
Banada ıq un düşük demişti geçen gün.
Sinir oldum yaa... Çok iyi düşünmeliyiz.
İleride pişman olmamalıyız.
soruyorum tabi sormaz olur muyum tatlım, böyle telefonda bile sesim düştü diye kıyametler koparan adam evde yüzyüzeyken attığım adımdan köpürürdiye korkuyorum ayrılsam daha mı iyi olur diye düşünmüyo değilim ama çok seviyorum ve vazgeçemiyorum ama yoruldum...
az önce yine kavga ettik, bu ara özel bi durumumuz var ve az görüşmemiz gerekiyo hatta ortalıkta fazla görünmememiz falan o yüzdan hava karardıktan sonra görüşüyoruz aradım ne zaman buluşacağız diye abisi burda onu bekliyomuş bi yerlere bırakacakmış benim de zaten bu ara moralim bi bozuk sesim zaten sıkkındı o da böyle deyince ben de 9u bulacak yani görüşmemiz dedim ama ona kıs-zdığım için değil elinde olmayan bişe sonuçta üzüldüm o yüzden sesim düştü offff nasıl bağırdı anlatamam sıkılmış bu tavırlarımdan psikoloğa götürecekmiş beni, nohut kadar beynini kullan azıcık anla bana ne yaptığını akşam akşam durup dururken beni nasıl gerdin bunu hep yapıyosun sıkıldım artık diye bi sürü bağırdı...
öfke kontrolü olmayan bi adamla hayat çok zor...
ilişkisi yeni başlayanlar için bu lafım yolun başındayken henüz bağlanmamışken kendinize yazık etmeyin... bağlandıktan sonra her gün ağlayarak geçirirsiniz günlerinizi benden söylemesi...
hatırlıyorum senin olayını, çok sinirlenmiştim inan kudurmuştum o ne demek ya diyee, ama kelin ilacı olsa başına sürer hesabı söyleyecek bişe bulayanıca hiç yorum yapmamıştım...
bu ne ki sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz bugün olduğu gibi, ne gerizekalılığım kaldı ne beyinsizliğim ne mallığım inan yazarken utanıyorum ama artık benim de sabrım taştı çok kırıldım ve inan ben kimseden böyle şeyler görmedim, hele ailede, benim babam var ya melektir melek Allahım onu başımdan eksik etmesin bi kere bağırdığını hatırlamam bana çok kızdıysa birazcık sesi yükselir o kadar ama asla kırıcı bişeler yapmaz... ama şimdi 1 senedir tanıdığım adamın bana yaptıklarına bak... offf tuğçecim yaa bilemiyorum dediğin gibi bu evlilik çok ciddi oturup düşünmeliyiz....
ay cnmm aynı benimki gibi birşeye bozulduğumda bana trip yapmıycaksın diyo banada psikoloğa git yada annenler götürsün diyo deli oluyorum ya
çok haklısın böyle insanla hayat çok zor ama,bazılarıda ilk başlarda göstermiyo bu yüzlerini demek ki benim sevgilim ilk başlarda böyle sinirli değildi sonradan çıktı ortaya..
bende bu konuda çokk dertliyim
tartışttığımızda sinirleniyo patlıyo benim konuşmama bile fırsat vermiyo
nefret ediyorum bu huyundan
sinirlerini alan birşey olsa keske yiyeceklerine katıp yedirsek:)
ha haaaa keşke dediğin gb bi mucize olsada içirsek arkadaşaım keşkeeeeeeeeeee
Veeee size formülü veriyorum:
Melissa otu alıyorsunuz,akşam eve geldiğinde yemekten sonra bir kupada çay olarak demleyip içiriyorsunuz.. Valla eşim ameliyat olmuştu ve ağrısı vardı,melissa çayı yaptım içti gülmeye başladı ya ağrım var ama sırıtıyorum diyor kendi bile şaştı..
Ablam çok sinirli olduğu zamanlarda 3-4 melissa yaprağından çay demliyor,içiyor..Başlıyor gülmeyerahat oluyor.
Tabi etkisi bünyeye göre değişiyor..
Yemeklerine sakinleştirici atalım :)
bencede atalım tuğcecan ha haaaa alemsin
Eee canım ne yapıyım başka bir çare bulamadım.
Böylesi ile ne evlenilir,ne de sevgili olunur ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?