sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

aynı beni anlatmışsın canım bende başak burcuyum kardeşim ve sevgilimde yengeç başa çıkamıyorum artık çok dengesizler bende çözemedim hala :44:

Çözmek çok zor canım, hele ki başaklar için bazen ne yapsak yaranamıyoruz diye düşünüyorum. Onları düşünsek şuç, düşünmesek suç..:44:

lükse düşkün
ana kuzusu,
kariyer peşinde koşan,
sürekli yalan söykleyen,
oldugundan farklı görunmeye çalışan insanlar işte

merhaba arkadaslar...

şimdi sizlere benm için cok onemli bişey sorcam..

bir yengec burcu erkegiyle olan birlikteliginiz sonlandı... ama siz ayrılmak istemiyosunuz..

kendinizi affettrmek için yada tekrar birlikte olabilmek için neler yaptınız.. yapardınız.. ve ya yaptınız ve tekrar barıstınız..?

not: suan sevgilimle ayrıldık ve tamamen bittigni soyluo.. ben bitsn istemiorum ama ne yapmam gerektgnde bilmiorum yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum.. yoksa artık kafayı yycemm..

Boğa kadınıyım ama ne hikmetse karşıma hep yay ikizler kova aslan çıktı durdu İlişkilerimi bu burçlarla yaşadım lanet olsun ki En uzun ilşkimi şaka gibi ama bir kovayla yaşadım.Bir daha mı tövbeler olsunnnnnnnnn Umarım karşıma bundan sonra çıkacak erkek yengeç olur tek duam

çok üzüldüm
vallahi ben genelde çıkar karşısına dikilirim... mesajla aramayla falan mümkün değil barışmaz...
karşısına dikilip konuya göre ya bağırır çağırırım ya da ağlarım :) ama dediğim gibi mutlaka yüz yüze olmaya çalışırım...

zaten yengeç de ne kadar sert görünse de sevdiği kadını görünce yumuşayan bir tip.. biraz nazlanır, üste çıkar falan ama sonunda yumuşar...
böyle görüp bilip yaşıyorum...

sevginiz için mücadele verdiğini görsün.. biraz egosu tavan yapsın sonra zaten yumuşar
asıp kestiğine tamamen bitti dediğine bakma... anca lafta bitirirler

bende boğa kadınıyım ve yengeç erkeğiyle birlikteyim uzun yıllardır...
bence ağzını hayra açın :) çok dua edilesi bir burç değil...

neyse neyse ben şimdi iyi günlerimi yaşıyorum o yüzden çok kötüleyemiyorum :))

geçimsiz, huysuz falan ama evet evet yengeç erkeği bir tane
Allahım sizinde gönlünüze göre versin..

şu hayatta başak ve yengeç erkekleri üzerine erkek tanımam

şu hayatta başak ve yengeç erkekleri üzerine erkek tanımam

vallahi başka burçları bilmiyorum, yıllardır yengeç erkeğiyle birlikteyim :)
başak burcu da kız arkadaşlarım var, fazla sinir bozucular ama erkeklerini bilemem :)

siz ilgilisiniz herhalde burçlarla ? ya da zoru mu istiyorsunuz ?

katılıyorum telefonla mesajla yaptığın hiçbirşey işe yaramaz. seni sevidğinden eminsen karşısına çık ve ne dicekse gözlerine bakarak söylemesini iste git dese bile geri dönücektir seviyorsa.. arama msj atma bu onu daha da kızdırır. sessizleş çek kendini merak etsin haber alamasın bir anda çık karşısına

ben başağım sevgilim yengeç ve 7 yıl olucak.. iyiliğine dünya iyisi insan olarak . sabırlı da ama kızdı mı kaç .. naz desen tavan hele hastaysa eyvah eyvah ama çook seviyorum ve seviliyorum o da ayrı güvenini kazandıktan sonra sevgisini hissedersiniz sonuna kadar.. he birde benim bir avantajım ana kuzusu değil hatta alakası yok

tavsiyelerinize uyucam bakalım insallah işe yarar..

boğa kadınıyım.
yengeç erkeği bir daha mı tövbeler tövbesi üzerine para versen bırlıkte olmam.
En aılesıne düşkün,evcimen erkek modeli.
Ailesi ne derse yapar,
Evcimen evi seven pek fazla hareketlı olmayan
kızdıgında gözü hiçbirsey görmeyen günler sonra ancak kendısı merak ederse arayan bır erkek modeli yengeç erkekleri.
Bır daha mı asla..
Hayatınıza girmediyse şanslısınız demektir..

be kecileri inatcı sanırdım bu yengec burcları onlardan dafenaymıs..

bi insan uzuldugu halde acı cektigi halde neden inatla ayrı kalmak ister.. nedir bu inar denir bu hırs.. kimseyi istemiomus benide istemiomus onca zamandan sonra bu kadar cabuk unutabilir mi bi yengec? bu kadar kolaymı gerckten onlar için..

hayır hayır hayır ...
erkek için unutmak kolay değildir, yengeç erkeği için hiç kolay değildir...

keçiden daha inatçıdır, kediden daha sırnaşıktır, köpekten daha sadıktır :)
ayol hayvanlarla niye kıyaslıyorsam

canım sen yengeç erkeği hakkında çok doğru tespitlerde bulunurdun..hatırlasana onları.. eskilerinden farkı ne? eski kavga küslüklerinizden?

sinirli işte... şu an siniri en tepeye ulaşmış halde, yıkacak kıracak dökecek...öyle laflar edecek ki,sanki senden nefret ediyor sanacaksın... seni artık istemiyor diye düşüneceksin...

ne zaman ki susacaksın, sessizliğe gömüleceksin o da duralacak... ama sanma ki yumuşayacak...
bu seferde üste çıkma evresi başlayacak;
senin sevgin bu işte,
hani çok seviyordun,
hiç mücadele vermedin,
bir küstüm hemen sende sustun,
bitirmeye meraklıymışsın ... vs

isteyecek ki, hayır de... ben hala çok seviyorum de, gururunu okşa, egosunu tatmin et, sevgini göster..

bunlar böyle arkadaşım..sende çok iyi biliyorsun ki bunlar böyle... sinirliyse kaçacaksın... ama dozunda kaçacaksın ki üste çıkıp yukarıda ki sözleri işitmeyesin...

geçimleri zor... dengeleri yok ki bizde onlara göre yaklaşıp belli bir yöntem belirleyelim :)
üzme canını, kolay kolay bitmez... silemez seni...

sabret...sabret ki güzel şeyler olsun...

şanslı mıyım şanssız mıyım karar veremedim :)
bende boğa kadınıyım ve yengeç erkeğiyle birlikteyim...

doğru tespitler, hoş biraz benimki ailesini dinlemez.. keşke dinlese :) ama yinede eve düşkündür..

belli ki çok diliniz yanmış.. haklısınız ne deseniz haklısınız tespitler doğru ancak biraz da iyi yönlerini hatırlayın
lütfen bize de moral olun yani
kötü huyları var tamam da iyi yönleri de var, haklarını yemeyelim

ilgiliyim canım çünkü hakikaten karakter üzerinde etkisi var bu gezegenlerin.Evet zoru seviyorum hatta belamı buldum tam zıddım olan bir kovayla birliktelik yaşayarak(Hem de 2 3 sene/hadi açıklayın astrologlar)

Başak kadınlarını ben de pek sevmem sevmem derken pek anlaştığım söylenemez ama erkekleriyle çok iyi anlaşırım.Yengeçler erkekleri zaten bizim için biçilmiş kaftan.Tam yengeç olmak zorunda değil yükseleni bazen yengeci değiştirebiliyor,her burç için bu vardır Genel anlamda sabrımızı sınayan yönleri de olsa gayet iyiler

kız sen de vur dedik öldürdün

bende burçların insanın karakteri üzerinde etkisine inanıyorum ama sadece yengeç erkeğini tanıyorum diyebilirim :)
öyle pek diğer burçları bilmem...
bu arada dediğinize katılmamak elde değil, yengeç evet biçilmiş kaftan
çok kızarım, saçma bulurum hareketlerini falan ama gerçekten bitanedir

ve size de o halde tez vakitte bir yengeç diliyorum biraz da yengeçle uğraşın

valla katılıyorum aynen böyle.. yanlız şu da varki bende de inat olduğundan haksızken bile haklı gibi davranırdım askerden öncesine kadar başka zaman bas bas bağıran senden mi korkucam diye artislikler yapan ben kızdığında sus pus oluyorum çekindiğimden :18: ama ona söylemem belli etmem ayrı sadece susarım havalnmasın

bu arada hemen siler mi demişsin ya arkadaşım gerçekten eminsen hayır silmez ama söyler hatta sen bile şüphelenmeye başlarsın. dediğim gibi bırak msj atma arama ölsende arama haber alamasın senden o illa msj atıcakdır sitemle dolu aynen dediği gibi arkadaşın sevgin bu kadarmış, sende bunu istiyomuşsun vs vs diye işte o zaman inat etmeyip alttan alıcaksın. sevgini dile getiriceksin ama ben bazen çekindim falanda derdim daha da yumuşardı barıştıktan sonra çıkartırdım acısını o da ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…