sevgilisi yengeç burcu olan arkadaşlar haydi sohbete:)

sizde bensiniz anlıyorum :)
başka zamanlar aynen susmam bas bas bağırırım ama bazen de bir bakıyorum ki o çok bilmiş benden eser yok... susmuşum masumlaşmışım bir mazlumluk olur ki üstümde tahmin edersiniz

zaten bu tür erkeklerle kavga anında diretirsen, onlar sinirliyken üste çıkmaya çalışırsan şansın hiç yok...
ne yapacaksın, önce arayı düzelteceksin.. alttan alacaksın... adam kıvama gelince alacaksın sazı eline

haklıyken haksız duruma düşmemek adına doğru zamanı beklemek gerek...

biliodum bunnların huyunu suyunu ama işte içimde kaybetme korkusu olunca su beyin duryyo...

elimden geldiince uzak durcam msj atmamaya calıscam ama sonumuz nasıl olur hala kesn bişe dusunemiorum.. tek bildigim canımın cok yandıgı..

biliodum bunnların huyunu suyunu ama işte içimde kaybetme korkusu olunca su beyin duryyo...

elimden geldiince uzak durcam msj atmamaya calıscam ama sonumuz nasıl olur hala kesn bişe dusunemiorum.. tek bildigim canımın cok yandıgı..

üzgünüm gerçekten... bir yanın bitemeyeceğini her ne kadar söylese de diğer yanın ya biterse neden bitmesin ki diye kuşku içinde...

ne bileyim ya öyle ortada ciddi bir sebep olmadığı sürece bana gidemezler gibi geliyor...
gitseler de yapamazlar...

seninle kurulu bir düzeni vardı... güzel bir yaşantısı vardı... elbette ki arayacak özleyecek o günleri...
ve çıkıp gelecek...

ağlama diyeceğim ama ağlayacaksın biliyorum...
kendini çok yıpratma sana tavsiyem

eninde sonunda pişman olup geliyorlar kapına, sen boşuna ağladığın günlerle kalıyorsun...
gül yona demiyorum ama çok da karaları bağlama...

benim de sevgilim yengeç
küser hata onda olsa da küser bir de zeytinyagı gibi üste çıkar.kızlarla fazla muhabbet eder özellikle facede beni deli eder dulu bekarı ne ararsan var daha bugün gördüm...görüşmez buluşmaz ama sohbet eder bişey oluyormuş gibi...kendisi yaptığını görmez onun yaptığını sen yaparsan da büyük olay olur...evlenilmeli mi bilemiyorum kızlara olan bu düşkünlüğünden bıktım ben

dediğinizi yaptım 1 hafta boyunca konusmadım ve dun yanına gttm ben geldm dedim.. once bulusmak istemedı ama kayblcam bak dıe tehdt ettm gelmek zorunda kaldı.. bıraz kızıstık ama sonundada barstık cok ssukur.. tabı halaa içimizde kucuk bı burukluk var.. cok yıprattık brbırımızı..

barışmanıza çok sevindim..
gördüğün üzere mırın kırın etse de dönüp barışırlar

vallahi bende her seferinde çok yıpratıyoruz kendimizi durduk yere derim ama pardon da problem onlarda... onlar yıpratıyor her şeyi... geçimsizlikleriyle, burnunun dikine gitmeyi sevmeleriyle onlar yapıyor :)

zamanla geçer bu kırgınlıklarda ... nasılsa iyi günlerinde öyle iyi oluverir ki unutturur tüm kötü günleri...

hadi maşallah diyelim de aman bir daha bir ayrılık yaşamayın.. son olsun

yengeç erkeğinin bir diğer yönü :) haklısınız sizde yazdıklarınızda...
yalnız şöyle de bir gerçek vardır ki asla onlar ihanet etmezler :) çevrelerinde insanlar hiç eksik olmaz, ne vardır arkadaşça sohbet etmekte... bir laf edersen sen büyütüyor olursun, sen kötü olursun.. sussan gönlün razı olmaz... zor işte geçinmek...

bencil bunlar ayol :))

fakat biraz durumlarınız farklı mı? nedir bu kızların aslı astarı? tanımadıklarını mı ekliyor? o zaman sıkıntı yani, evlilik konusunda iki kere düşünmek gerekir..

Kızlar gecen gun bi konu actım buraya kopyala yapıstır yapıyorum,bu bana bi yengec erkegının yasattıkları hemde 3 sene hergun hergun bi evlenelim baska bısey istemiyorum diyen hergun ask sozcuklerıyle sevgisini belli eden ve bendeki duygusal aclıgı egoyu(ego derken herkestekı normal egodan bahsedıyorum) sureklı oksayan birinin tamda olaganustu bi ilişkim var tam benım ruhuma kalbime hitap edio dedigim anda..

Benim 3 senedir birlikte olduğum biri var lisede yani siz deyin 16 ben diim 17 yaşındayken çıkmaya başladık oda benden 3 yas büyüktü 19 yaşındaydı ilk tanıştığımızda bana mühendislik okuduğunu söyledi hersey çok güzeldi benim icin tatile gitmedi arkadaslarından çok hep benimleydi okula bile o alır o birakirdi cokta kıskançti tabi ayrı yinede kıskanmasına demkki seviyor gözüyle bakardım hoşuma giderdi..birde söyle bisey var tabi maddi acıdan benim ailem çok daha iyi durumda maddiyatci bı insan değilim buda benim icin sorun olmadı sadece heryerde herzaman ben oduyordum hesabı yeri geliyor harçlığımı bölüyordum babasından artık calışma yasım diye para istemiyordu..herseyde gecen gün is yerine mühendis sifatiylami gireceksin diye sorduğumda(bu sene mezun oldu ise girecek) bana 3 senedir yalan söylediğini mühendislik falan okumadığını aslında meslek lisesi çıkışlı olup 2 senelik bı bölümde okuduğunu oda yazdığı icin okulu 3 senede bitirdiğini söyledi bunuda internetten araştırırm dediğimde açıkça söyledi yoksa saklamalara devam edicekti 2 senelik okuduğunu,yani anlicaginiz 3 sene boyunca bana yalan söyledi hemde bu kadar büyük bı konuda..ben Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinde okuyorum suana kadar hep okulumu kötülemiş asagilamistir sonrada kıskançlıktan demiştir dün bunu öğrenince sok oldum çünkü okumayan insanlara kızdığımda hep yüzü asilirdi buna rağmen ona ben sensiz yapamam git dershaneye yazıl kazan ben senin yüzünden ailemde bı yalana inanırmış oldum nasıl açıklarım harcligim bize yeter dershanenin taksidini dershaneyle konuşuruz bı sekilde ailenin haberi olmadan hallederiz sende hem çalışır hem okursun dedim,oda 3 seneden sonra davul bile dengi dengine okumicam dedi ve Bde utanmadan dershanedeki bı erkek arkadasıma cilve yaptığımı falan iddaa etti sinirim bozuluo zor olacak ama ayrılığa alışalım dedi biz daha once en az 100 kez ayrılıp barismisizdr ama bu konu çok farklı beni bile astı lütfen bı akıl verin annem 3 sene bu kadar kolay yalanı sürdüren biri ilerlese çok kolay yalan söyler dedi..benim asil sinirimi bozan is falan hep Babasının onun icin çabalayp araması şimdide okumak icin hirslanmadi bile ertesi gün dershaneyi aramasını beklerken araştırma yapmasını beklerken ailen egitim icin okey verecekse hiç vermesin dedi lütfen akıl verin.Kizlar birde sunu söylemek istiyorum asırı uzun oldu ama icimi dökmem lazım madem 2 senelik olduğu icin rahatsız hissediyordu ben suan üniversite 2. Sinftayim düşünün lise 3 te tanıştık demiştim bı insan yalan söylileceğine hiçmi tekrar hazırlanmaz sınava ,birde ben unı ye hazırlanırken oda sana destek olucam diye dershaneye yazılmıştı bende anlam verememiştim zaten mühendissin neden tekrar yazıldın diye şimdi taslar yerine oturuyor ama önemli olan önünde tekrar kazanıp gercekten okuyabilmek icin kocaman bı şans varmış onu bile umursamamis

yani kızlar demem o ki burclara fazla takılmamak lazım,ama daha durust benı tekrar bu kadar sevgı konusunda tatmin edicek bi yengec hayatıma girerse cok ıleri bi zamanda hayır demem ama suan cok acı cekıyorum o kesin:)

sizin durum yengeç olmaktan çıkmış :)
ben yengeç burcu yalandan nefret eder diye bilirim.. erkek arkadaşımın yalan asla tahammülü olmaz..hani çoğu şeyde sıkıntı yaratmaz ama yalan söz konusu olunca aşar tüm çizgilerini..
o sebeple de sizin durumunuz bana biraz uzak geldi..

yaşadıklarınız gerçekten büyük bir hüsran...
hiç de aslında saklanacak bir durum değilmiş neden yalana sığınmış kim bilir... hadi bir kere yalan söylemiş bulundu bunca yıl içinde hiç mi artık itiraf edeyim demedi... şaşılası gerçekten
umarım kendinizi biran önce toparlarsınız...

Teşekkürler:) banada yalana asla tahammülü olmicagini söylerdi demekti sadece kendi icin gecerliymis benim durumumda..

aa evet bu konuda haklısınız :)
kendileri tahammül edemez çoğu şeye ama o tahammül edilemez şeyi yapmaktan geri kalmazlar..

ben yaparım ama sen yapamazsın işi... ! çok biliyorlar...

Benim sevgilimde yengeç burcu.
Onda gördüğüm özellikler inatçı, dediğim dedik, aşırı kıskanç, zaman zaman huysuz ama bu özelliklerini kullanmasına izin vermiyorum hiç
Hayatımız hep güllük gülistanlık geçiyor çok şükür. He bu konularda damarına bassam, inadına hareket etsem benden kötüsü yok neler eder.. Ama çözdüm artık nerde ne konuşup konuşmayacağımı yada bişeyi ne şekilde kabullendireceğimi biliyorum. O yüzden yengeç burcunun en güzel özelliklerini yaşıyoruz beraber..

Bu adamlar çoğu adama göre iyidir hoştur :)ama fazla içine kapanıktır ,nedense o yengeç kabugunu kıramazlar ,sürekli ilgi ve sevgi dilencisidirler verdikçe dahasını isterler ufaktan ukaladırlar ama siz bi akrepseniz onun ukalalığına izin vermezsiniz kesinlikle bir dengesizlikleri vardır ,sinirlerine gelince evet gereksiz birşeye aşırı tepki verir ama masumca bana neden kızıyosun deyince kendine gelir ha birde asla kendi dertlerini anlatmaz sürekli çözmek zorundasınızdır,güçlü görünme çabaları vardır bana göre çok komik ve aptalcadır çünkü biz insanızdır hayatın tekdüze gitmediğini biliriz :)kendinden başkasına zarar vermezler verdiğinde ise vicdan azabından ölürler ama bunu siz bilmezsiniz çünkü siz artık çok uzaklardasınızdır ama gerçekten seviyor ,seviliyor ve sevişiyorsanız yengeç burcu falan hikayedir nokta

bu adamların formulü kadınlarda bence onunla nerde nasıl konuşman gerektiğini çözdüysen bal kaymaklar ve bir arkadaşın yazdığı gibi kızdıklarında bağırıp terslemektense masum bi tavır takınıldığında direk yelkenler fora oluyo öyle yada böyle seviyorum ben bu adamı yaa

bu noktaya bayıldım ya
katılıyorum sevdikten sonra yengeçliğini unutuveriyor insan...

Allahını sevenn üstüme yengeç erkeği atsın bayılıyorummm bu burcun erkeklerinee ama bir yengeç burcu sevgilim olmadı
Bıktım artık bu yaz karşıma 5 aslan erkeği çıktı azcık erken doğsa yengeç olsalar ölürlerdi sanki

ayyy... bi yengec burcu askı yasadım.. ömrümden ömür gitti.. halaa sinir oluorum kendisine..
mumkunsen bundan sonra karsıma ve yay cıksın lütfeeeenn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…