Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte o bennn:lepi:
aldatılmıştım üstelik ama şimdi herşey tıkırında
ahanda şimcik paşalar gibiyim,o benimaklinialirimsmile

Geçiyor mu gerçekten bitiyor mu bu acı ? Buna inanmaya çok ihtiyacım var ...

Geçiyor mu gerçekten bitiyor mu bu acı ? Buna inanmaya çok ihtiyacım var ...

geçio geçio ben de 1 hafta falan oldu aldatıldığımı öğrendim:) şimdi çok da tınnnn:):) beni haketmeyen adamla ne işim var Ya Rab! ohh çok da mutluyum valla nasıl bu kadar çabuk kendime geldim bilmiorum ama kızlar şunu söyliyim. içinizi daha da daraltacak hüzünlü şarkılar falan dinlemeyin...aksine sizi gaza getirecek şarkılar dinleyin. kaydirigubbakcemile2

Ben de öyle yapıyorum nerede duygusal bir şarkı duysal ortamdan ayrılıyorum ve gayet dik ve güçlü olduğumu ilk önce kendime ispatlamak istiyorum

sevgilimden ayrıldım hemde beni aldattığı için.ama daha çok yeni sadece 2 gün oldu. ve bunu nasıl aşıcam bilmiyorum.sizler neler yaptınız kızlar, ne olur bana akıl verin

sevgilimden ayrıldım hemde beni aldattığı için.ama daha çok yeni sadece 2 gün oldu. ve bunu nasıl aşıcam bilmiyorum.sizler neler yaptınız kızlar, ne olur bana akıl verin

ben yaptiklarinin nekadar nefret edilcek seyler oldugunu düsünerek acimi dindirmeye calisiyorum...böylelikle onun nekadar degersiz bi insan oldugunu dsünüyorum.. bende ise yariyor.:)

sinemcin kendisi iki gün önce öle bişey yaptıki, seviyorum ama aynı oranda nefret ediyorum artık kendisinden, bana cidden değer vericek bi insan istiyorum hayatımda artık, şu an için hala buraya gelicek sanırım onda bi değişiklik yok ama geldiğinde öyle şeyler söylicem ki, yaptıklarına pişman olucak, hiç haketmediğim şeyler oldu, her neyse bittiği iyi olmuş...

ne kadar güzel çoğu arkadaş ayrıldıktan sonra gayet mutlu Allah bozmasın.
Bende ayrılmak istiyorum ama yapamıyorum.Aldatıldığımı öğreneli 2 ay olacak ama hala suskun ve kararsızım.Onu unutamamktan mı korkuyorum bilmiyorum ama sanırım sitedikten sonr unutuluyor ....

Belki bakmak isterseniz buraya konu açmıştım.Belki bana yardım edersiniz.Mutlu ve huzurlu günler diliyorum .........
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/395759-yanim-git-diyorbir-yanim-kal.html

Ne oldu anlatsana ??

Bu arada bende tuhaf duygular mevcut nefret özlem acı hüzün.. kötü seyleri düşünüorm onunla ilgili nefretim artıo bukezde.. az önce dayanamadım bi bakim dedm faceten bir arkadasının duvarı acık ona yorum yapmıstır die.. Yıldız tilbenin bir tek seni düşünürüm sarkısını beğendim bunu sevdim yazdım yorum olarak vee hala benden aldığı ifadeleri kullanıyo.. pff ya bakmasam daha iyiydi biliyorum ama işte merak duygusuna yenik düşüyoruzz... unutmak unutmak lanet olası aşk sonrası unutma sürecini hiç sevmiyorum. Heee baskası olsa unutturur belki ama güvenim yok korkuyorum artık yara almaktan istemiyorum kimseyi yine biticek diye düşünüyorum hep..

bu aşk öyle bir şey ki insanın içini kemirir bir yanımız onu ister bir yanımız alışmıştır artık onsuzluğa ve gel gitler yaşıyorz off gece gece geldiler bana yine....:gitme:

Ben de, ben de, ben de...
Ohh beaaa kurtuldum artık.

:lepi: :lepi: :lepi:

Sonsuza dek onun için üzülecek halim yok.
O pişmanlık duysun inşallah.
Benim de 1 yılı geçti.

sempatiksalakcinni

hemen hemen aynı döneme denk gelmişti canım ayrılıklarımız benimde 1 yılı geçti..7 ay sonra bile sitedeki günlüğe neler yazdığımı hatırlıyorum hala hiç bitmeyecek sanmıştım hiç unutamıcam hayatımda alabileceğim en büyük darbeyi almıştım en çok sevdiğimden profesyonel yardım bile almıştım.şükürler olsun geçti bitti artık çok mutluyum valla şimdi acısı bitince aşk bitince insan daha mantıklı düşünmeye başlıyor ve iyiki bitmiş diyorum ben keşke çok çok önceden bitseymiş onca yılımı değmeyecek bir insan için harcamasaymışım.yaşadığım acının en büyük mükafatı ise nekadar çok acırsa acısın için bütün acılar birgün bitiyormuş ben bunun farkında değildim önceden.buarada keşke benimde bitse keşke bende acı çekmesem mutlu olsam diyen arkadaşlar günlükte enson yazdığım yazıyı bi okuyun isterseniz neler yaşamışım.sadece sabır sabır sabır illaki birgün bitiyor.kaydirigubbakcemile3

Ahhh nihayet. Çok sevindim canım yaa... :) İnşallah bundan sonra hep mutlu olursun.
Yalnız ben hala bazen üzülüyorum ama bir yandan da umrumda değil.
Tam anlamıyla bitti diyemem yani. :/ Yine de mutluyum. :))
Çok şükür o eski berbat günler geride kaldı. 15 ay oldu biteli de.
Yeni aşk lazım bana. Bir gelemedi... :sinifsinif:

Bendeeeee!
Neredeyse 11 ay olacak iyiki ayrilmisim. 4bucuk senemi yedi ama olsun artik coook mutluyum cok sükür!

iyiki bitti ve iyiki o yok artik bu ilk ayriligimiz degildi belki ama kesin olarak sondu bu defa 2 ay bile olmadi biteli simdi gecmise bakiyorum önceki ayriliklarimda neler cekmisim ne durumlara düsmüsüm ben ilk terk edisinde depresyona girip sinir krizleri gecirirken onun umrunda bile degildim ama ölmedim ayaktayim eskisinden cok daha fazla inancliyim mutlu olacagima kizlar gecmez demeyin geciyor ben bile yenilmediysem ayrilik acisina ve o kadar seye kimse yenilmez beni görenler bile sasiyor ölüyordun askindan ne oldu diye ama düsündükce kimse ölmemis ask acisindan elbet geciyor gecmeli

bende karar verdim ayrılacagım 5 yıllık ilişki ama artık yürütemiyorum hersey o kadar degişti ki tadı tuzu kalmadı.. ilk seneler baktıkça su durumda olmamıza inanamıyorum.. ama karar verdim daha fazla beni üzmesine izin vermeyecegim. bunun sonunda da saglam bi depresyon beni bekliyo biliyorum.. çünkü halaa çok seviyorum ve deli gibi alıştım ona.. sizce ne kadar süre sonra yavas yavas geçmeye baslıyo.. bu benim ilk sevgilimdii daha önce ayrılık yasamadım.. bununla bir kaç kere ayrıldık ama hepsinde barışacagımızı biliyordum

canım çok saol inan ayrılmayı zerre kadar istemezdim hatta hala istemiyorum ama sanki formalite bi ilişkiye dönüştü. eski günlerden zerre kadar iz yok. 1 kere daha ayrılmıştık 3 ay kadar ayrı kaldık ama biliyordum dönecegini neler atlattık biz birlikte hastalıklar sorunlar hep yanyanaydık. ama artık olmuyo sanırım bana karsı duyguları bitti o heyecandan eser yok. hafta sonu buluşup konusucam büyük olasılıkla da kabul eder zaten... böylesi hayırlıymış canım ne diyelimmm.. insallah sende çok mutlu olursun.... i,nş. unutulması gereken kişiler çok cabuk unutulur....

dün gecede biz ayrıldık .. ama şuan hiçbi üzüntü hissetmiyorum nedense belkide sık sık olduğu için ya da bana uygun olmadığını zaten bigün biteceğini hep düşündüğüm için hoff ama acısı sonradan çıkıcak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…