- Konu Sahibi EU2
-
onsuz 3.günüm çok mutusuzum ..yaaaa çok seviyorum onu ..gülüşünü bakışını kokusunu burnumda tütüyo resmen çok özledimm..ooff ağlamakda çare değilkiii..gurur yapmasam söylicem şunların hepsini yaptıklarımdan pişmanım dicemm ama üüüfff yaa kızlar nasıl acısız atlatılır bu evre ..çok mutusuzum
canım suç sendeyse gurur yapma bence aşk sevgi kolay kolay bulunur şeyler değil. çık söyle karşısına seni seviyorum de :) ne kaybetceksin ki ?
ama o sucluysa sen elinden geleni yaptysan boşver unutmaya çalışş öpüyorum çok seni :)
saol tatlımm da bende suçluyum oda.bağrıştık çok fena kavga ettik sonra istemiyorum seni dedi bende dedim istemiyorum die bi anlık sinirle dedi eminim çok aşırı sinirlidir çünkü sonradan hep pişman olur söylediklerine,ama onun suçu daha büyük ben sadece olayı abarttım biraz fazla uzattım, kaç gün oldu hala aramadı yemin etti aramıcam die acaba ondan mı yapıyo ?,uff günler geçtikçe sanki dahada uzaklaşıyorum, bakalım hafta sonu ablası beni konuşmak için çağırdı barıştırmak istiyorum sizi dedi gelse artk hafta sonu uüüfff ...döküverdim içimi vla :)bende öpüyorum cnm
hohoyt 1 buçuk yıl beni çok üzmüş daha yeni anlıyorum ağlamaktan gözlerimin altı çökmüş artık nineler gibi olmuştum yaabugun gittim kapatıcı göz roll-on u aldım gözlerimi hallettim ayrıldıktan sonra bisürü sivilcem cıkmıştı onlarıda geçirdim aldığım kilolarıda veriyorum rahatım geziyorum eğleniyorum hohoo hayat bana güzel
onsuz 3.günüm çok mutusuzum ..yaaaa çok seviyorum onu ..gülüşünü bakışını kokusunu burnumda tütüyo resmen çok özledimm..ooff ağlamakda çare değilkiii..gurur yapmasam söylicem şunların hepsini yaptıklarımdan pişmanım dicemm ama üüüfff yaa kızlar nasıl acısız atlatılır bu evre ..çok mutusuzum
merak ettim bende canım barışırsanız yazarsın :) bende olmayınca çok üzülüyorum birbirini sevdiği halde ayrılan çiftler gördüğümde duyduğumda
cnm anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizi seviyorsunuz inş. en kısa sürede barışırsınız
merak ettim bende canım barışırsanız yazarsın :) bende olmayınca çok üzülüyorum birbirini sevdiği halde ayrılan çiftler gördüğümde duyduğumda
kıslarr yorumlar için çoook tşkürler..barıştıkk bugün ..hemen yazdımm :) biraz sinirli bi garip barışma oldu ama sonuç olarak barıştıkk ve bütün kozlarımızı paylaştık resmen ..mutlumuyum aslında çok mutluyum ama hala beklediğim cümleleri kurmadı sabırla beklicem akşama kadar..kafamın karışıklığıda gider belki böylelikle.. inş bidaha bu gibi olayları yaşamayızzz ...allah herkesi sevdiğine kavuştursan inş..
esmerkraliçe ayrıca sende esk desin glb ..bende eskliyim bu arada ..hemşeriiyiz canımm ..neyse topiği meşgul etmiyim yazışalım senleöpyrm
İnşallah bende birgün senin gibi unuturumda buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?