uzun zaman önce yaşanmış bir olay ama belki benzerini yaşayanlara bir ışık olur diye yazıyorum.
ben uzun zaman önce nişanlımdan ayrıldım.
aynı şehirde tanışıp başlayıp farklı şehirlerde üniversitelere gittik. biz ayrılmayız diyerek sürdürmeye çalıştık yıllarca. esasen onun düşünceleri ile benimkiler çok farklıydı, bir yerlerde bir hata vardı ama "seviyorum ben" diyerek bırakmadık. tabi bu arada daha da büyüdük, aslında sadece ben büyüdüm sanırım. onun ani tepkilerini, hakaretlerini çekmek zorunda olmadığımı fark ettim. "ileride iyi bir ev erkeği olur, iyi mesleği var, sorumluluk bilincine sahip" gibi geleceğe dair meçhul düşüncelere dalmak yerine, kendime "şu an mutlu muyum?" diye sordum. hayır şu an evlenmeye yetecek kadar mutlu değildim, gelecekte belki çok iyi bir hayatım olabilirdi, belki de berbat bir yaşantım olurdu. sonuçta bilinmezlikler üzerine hiç bir şey kuramazdım. ve yarınım için bugünlerimi feda etmemeye karar verdim. uzun bir birliktelik ve ardından nişana rağmen elalem ne der diye dert etmeden ayrıldım. tabi ki bu süreç kolay olmamıştı ama şu anıma bakıyorum ve böyle bir karar verdiğim için ne kadar şükretsem azdır diyorum.
bende bu vakte kadar seviyorum diyerek tutundum hala da seviyorum deliler gibi.. o da aynı şekilde... ama 2 gündür gündeme gelen bazı konular yüzünden sonumuzun evliliğe gidememe ihtimalini düşünerek ayrılma kararı aldık bu gün bir kaç saat once ... nolacak bilmiyorum , tek bildiğim şey acı çektiğim.... bilmediğim şey ise neyin dogru neyin yanlış oldugu....
amın canım Rabbim gonlumuze ferahlık versın
Selammm Kızlarrr
3.5 senelik bi ilişkim var öncesinde de arkdaşlığımız...İlişkimiz öyle bir hale geldiki ben bu adamla ne mutluyum nede ayrılabiliyorum..Bağımlı gibi sigara içersinizde o tv deki kötü reklamı ( hani 1 senede 1 paket içerisinde bilmem ne kdar katran dolar içinde süngeri sıkar adam ufff falan olup)seyredipte hatta bi daha sigara yakarsınız ya:)
Öyle birşey insan ya sever yada nefret eder..Garip bişey bu taraifi mümkün değil...Alışkanlık belkide...Beraber olmak için 10 sebebim varsa olmamamk için 20 sebebim var...
İlk ilişkimmm belkide ondan vazgeçmek zor geliyor..O kadar kendine münasırken ben nasıl ona o kadar bağımlı asalak gibiyim kendimden utanıyorum..
Şurada yazılanlara neden hiç inancım yok:44:
Belkide unutmayı beceremediğim içindir.
Başaran nasıl başarmış bilmiyorum
Zaman ve gidenin geri dönmemesi etkili sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?