Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıldık mı onu bile bilmiyorum.16 gündür sadece geçen cumartesi günü ben aradaım..antidepresan kullanıyormuş eve de gitmiyormuş.toparlanmam lazım dedi..fena özledim..kötüdür diyemem çok dürüsttü 1,5 senedir bir tek yalanını görmedim.

Lakin yıprandık ailevi sıkıntılarımız bizi yıprattı..canım acıyor hala.boynuna sarılıp kokusunu çekmek istiyorum..gözlerinde kaybolmak istiyorum yine lakin olmuyor..aramadım sanırım telefonları hep kapalı kuzeninden öğrendiğime göre..acı geçermi bilmiyorum..

Unutulmuyor sadece insan yokluğuna alışıyor..

umarım herkesin kısmeti en kısa zamanda döner dolaşır bulur birbirini kalpler buluşur..

üzüldüm, acımı çektim, ağladım, bağırdım, çabaladım...
artık paşalar gibiyim bitti.
yoluysa önce kabul etmek, yanlış yaptığını, o insan yanlış....
ve geri dönüşü yok....

Artık çok iyiyim. Hiç ummamistim böyle güçlü olabileceğimi. Takip falan da etmiyorum artık faceten. kapamış zaten. Hissizlestim ona karşı görsem ne olur bilmiyorum ama artık pek aklıma gelmiyor. Çok daha iyi hissediyorum kendimi.

bi zamanlar sevgilimken ayrılma ihtimalimizi düşünüp ağladığım adam şuan nasıl umrumda değil ben bile şaşıyorumm:))) acısıyla öleceğimi hissettiğim günlerden eser yokkkk:))))

uzun zaman önce yaşanmış bir olay ama belki benzerini yaşayanlara bir ışık olur diye yazıyorum.
ben uzun zaman önce nişanlımdan ayrıldım.
aynı şehirde tanışıp başlayıp farklı şehirlerde üniversitelere gittik. biz ayrılmayız diyerek sürdürmeye çalıştık yıllarca. esasen onun düşünceleri ile benimkiler çok farklıydı, bir yerlerde bir hata vardı ama "seviyorum ben" diyerek bırakmadık. tabi bu arada daha da büyüdük, aslında sadece ben büyüdüm sanırım. onun ani tepkilerini, hakaretlerini çekmek zorunda olmadığımı fark ettim. "ileride iyi bir ev erkeği olur, iyi mesleği var, sorumluluk bilincine sahip" gibi geleceğe dair meçhul düşüncelere dalmak yerine, kendime "şu an mutlu muyum?" diye sordum. hayır şu an evlenmeye yetecek kadar mutlu değildim, gelecekte belki çok iyi bir hayatım olabilirdi, belki de berbat bir yaşantım olurdu. sonuçta bilinmezlikler üzerine hiç bir şey kuramazdım. ve yarınım için bugünlerimi feda etmemeye karar verdim. uzun bir birliktelik ve ardından nişana rağmen elalem ne der diye dert etmeden ayrıldım. tabi ki bu süreç kolay olmamıştı ama şu anıma bakıyorum ve böyle bir karar verdiğim için ne kadar şükretsem azdır diyorum.

bende bu vakte kadar seviyorum diyerek tutundum hala da seviyorum deliler gibi.. o da aynı şekilde... ama 2 gündür gündeme gelen bazı konular yüzünden sonumuzun evliliğe gidememe ihtimalini düşünerek ayrılma kararı aldık bu gün bir kaç saat once ... nolacak bilmiyorum , tek bildiğim şey acı çektiğim.... bilmediğim şey ise neyin dogru neyin yanlış oldugu....

bilemiyorum ne denebilir...bizim sorunlarımız öfke kontrolünün olmaması, kendini yaralayacak kadar gözü dönmesi, şizofrenik havalarda olması gibi ciddi konulardı. hastalıklı bir durumdu ama derler ya sevdiğim için katlandım... sizinki de çözümsüz bir durumsa eminim ki doğru olanı yapmışsınız. her acı zamanla külleniyor illa ki başlarda insan çok üzülse de...

Rezilliklerini gördükçe gülüyorum
Mutluyum,huzurluyum iyi ki bitmiş
Hayat bana güzel ohh

Onunla yaşadıklarım aklıma geldikçe gülüyorum, bıraktım, bakmıyorum ne zamandır facesine falan, numaralarını sildim zaten çoktan, iyi ki bitmiş, iyi ki yok şu anda hayatımda diyorum, iyi ki ciddiye gitmemiş, yaşandı ve bitti. Bi başkasının artık kalbim, ondan hoşlanıyorum, çok mutluyum, hayatımı yaşıyorum, hayatın tadını çıkarıyorum, canım ne isterse onu yapıyorum.

Son düzenleme:
1 ay önce ayrıldım. Ama bu 1 ay bana 1 sene gibi geldi ..
Ne kadar da ağlamışım ne kadar da üzülmüşüm değersizin birine ..
Şimdi bakıyorumda şuan kaş..rın birisiyle çıkıyor.
Layığını bulmuş..
Şuan daha iyiyim. İyiki öyle bi pislikten kurtulmuşum. Rabbime havale ettim.
Ne halleri varsa görsünler..
Rabbim bizleri en hayırlı kuluyla karşılaşmayı, en iyilerle karşılaşmayı nasip etsin .. ( Amin )

Selammm Kızlarrr
3.5 senelik bi ilişkim var öncesinde de arkdaşlığımız...İlişkimiz öyle bir hale geldiki ben bu adamla ne mutluyum nede ayrılabiliyorum..Bağımlı gibi sigara içersinizde o tv deki kötü reklamı ( hani 1 senede 1 paket içerisinde bilmem ne kdar katran dolar içinde süngeri sıkar adam ufff falan olup)seyredipte hatta bi daha sigara yakarsınız ya:)
Öyle birşey insan ya sever yada nefret eder..Garip bişey bu taraifi mümkün değil...Alışkanlık belkide...Beraber olmak için 10 sebebim varsa olmamamk için 20 sebebim var...
İlk ilişkimmm belkide ondan vazgeçmek zor geliyor..O kadar kendine münasırken ben nasıl ona o kadar bağımlı asalak gibiyim kendimden utanıyorum..

benimde 3 yıllık ilişkim vardı resmen bende sigara bagımlısı gibiydim 1 ay önce ayrıldı benden..1 aydır napıyorum nasıl yasıyorum bilmiyorum. insallah 1-2 yıla tamamen aklımdan herseyini silip hayatıma bakıcam. ancak 1-2 yıla düzelirim ben bu durumdan

ay valla uzaktan bi ilişkiye kesinlikle başlamayın kızlar. yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra forumun başlığında yazan şeyi diyosunuz. oh be dünya varmş

Şurada yazılanlara neden hiç inancım yok:44:
Belkide unutmayı beceremediğim içindir.
Başaran nasıl başarmış bilmiyorum
Zaman ve gidenin geri dönmemesi etkili sanırım

Şurada yazılanlara neden hiç inancım yok:44:
Belkide unutmayı beceremediğim içindir.
Başaran nasıl başarmış bilmiyorum
Zaman ve gidenin geri dönmemesi etkili sanırım

Aynen aynen aynenn
Yorumuna canı gönülden katılıyorum

eee burnunun dibinde ki adamı gel de unut şimdi :) yalnız ondan nefret etmem için ne gerekiyosa yaptı ya da olduğu gibi davrandı ama ben bunları önceleri göremedim demeli.

1,5 sene oldu, bazen yoklasa da inceden ayrılık, tınnn diyorum bu adamla ömür mü geçer :)) o kaybetti netice de, benim gibisini bulsun da mutlu olsun bakalım :))

bunların hiçbirini diyemiyorum şu an.
tek bildiğim canımın çok yandığı, gözlerimin ağlamaktan acıdığı.
ama hayattaki bütün acıların da birgün geçtiği.
bir tek ölüm acısı geçmiyor, ona da kimse "ne kadar salakmışım, kendimi neden bu kadar yıpratmışım" diyemiyor.
acıyor acıyor acıyor..
biliyorum herkesin söylediği doğru, geçecek biliyorum.
herşey olacağını varır biliyorum.
su akar yolunu bulur biliyorum.
ama şu an acıyor, en iyi onu biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…