Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doğru diyorsun her gün aranma, sorma, ilgi görme belkide özlenen budur.. ama benim durumum mecburyetten bir ayrılık ve ona 2 seçenek sundum 3.seçenek çık hayatımdan de madem dedim oda çık hayatımdan dedi 1 ay boyunca aramadım sormadım içimde patladı herşey ağladım uyumadım yemeden içmeden kesildim iş yerinde ihtar aldım performansım düştü diye vs.1 ayda 3 kere aradı çık hayatımdan dedi ya güçlü gözükcem diye kendimi tutmam koyvermemem ayrılık sonrası görebilceğim bütün adilikleri yaşattı bana.. bi gun biz imkansızız dedi bi gun benimle yeniden varmısın bi gun 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz dedi ertesi gunlerde seni özledim sen beni mutlu ediyosun..3 senelik ilişkimin biteli 3 ay oldu 3 ayda çok çirkin şeyler yaşadım küfür hakaret tehdit hatta ben hayır dedim diye 5 sene önce hayatını mahfeden sevgilisinin türkiyeye çağırdı olursa o olur başkada kimse olmaz benim aklımda hep o vardı dedi sonrasında o türkiyedeyken gene bana benimle varmısın diye bi soru yöneltti bide aldatılmış oldum ben en son bir hafta önce bana gene benimle varmısın dedi onu istiyorum ama yaptıklarını kabullenemiyorum. pişan olucaksın dedi olmucam dedim. ben ona karşı ne zaman çok güçlü olduysam o hep bildiği zaaflarımdan vurdu beni.senden nefret bile etmiyorum o kadar hissizim dediğim anda eğer o kavganın en şiddettli anındaysa bile yumuşayıp aklımda bir iz bırakmak için elinden geleni yaptı.elime beze geliyo içimden bi ses bunu hayra çıkarmayacak bile dedi şevkatimi isteyip ona kucak açmam için dayanamıyorum kıyamıyorum ama yapmadım. 1 hafta geçti üstünden özelden çağrı bile gelmio telefonuma. dünden beri onu çok özledim ama yaptıkalrını getiriyorum aklıma. zaman geçsin istiyorum unutmak istiyorum. ama kimseyi koyamıyorum yerine içim almıyo bi başka sevgiyi.. şimdilik yalnızlık daha iyi sanırım..bu günlerine gülüceksin diyenlerin dediği gün bir an önce gelsin istiyorum.eksik hayat yaşaya yaşaya eksildim

ben de böyleyim ve çok sıkıldım bu halimden artık uff:2:

bende yavaş yavaş durumu kabulleniyorum galiba zor olsada her ne kadar nişan fotolarını görüp içim yansada artık bundan sonra o olmayacak umarım herkes içinde herşey güzel olur kıymet bilenler çıkar karşımıza

Sıkıldıysanız bu gece kadir gecesi bi dua okuyun bi namaz kılın bak bişeciğiniz kalmaz psikolojiniz rahatlar denemesi bedava
hep ediyorum zaten dünde ettim dün sabah aramış ama neden bilmiyorum telim kapalıydı açınca gördüm gene kapattım geri dönmedim

En güzeli Allah'tan sabır istemek ve çok dua etmek..Ben bu şekilde atlatıyorum..acıdan nefes alamıyordum ama hep sabır sabır dedim ve ayrılma gerekçelerini düşünüp onun hatalı olduğuna karar verdim. Dedim ki hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır olabilir.. bu apaçık şerdi. Allah gözüme gösterdi çok şükür. 4yıldır beraberdik tam nişan arefesiydi. Nişan ya da evlilik olsa çok daha zor olurdu. Allah hepimize sabırlar versin, hepimiz paşalar gibi oluruz inşallah :))

Ben unuttum artık, umrumda bile değil... Hele şuanki çıktığı kızı gördükten sonra iyicene coştum :)) Kız o kadar çirkin ki anlatamam, ama eğer benden güzel olsaydı hiç kaldıramazdım, sinir krizi geçirirdim herhalde :) neyseki o konuda rahatım, kimlere kalmış beyfendiiii, yazıkkkkk zavallım benimmm :)

He bu arada bu defteri kapatmadan önce ona son birşey yapmak istiyorum... İnşallah Allahım bana yapmayı nasip eder..

Şuan tek dileğim,

İnşallah ben ondan önce evlenirim.. Nikah davetiyemi ailesine yollucam.. Çünkü bizim ailelerimiz tanışıyor... Görsün bakalım davetiyemi :)) Ama o benden önce evlenirse, fena koyar Hemde onun davetiyesini onlarda bize yollayacak... O anı yaşamak istemiyorum.. Onun yaşamasını istiyorum..!

ben de böyleyim ve çok sıkıldım bu halimden artık uff:2:

dalga geçtim başıma geldi büyük konuştum ben aşık olmam diye oldum işte vede defolup gitti hayatımdan yüzüstü bıraktı beni çok acı çekiyorum uunutmak istiyorum artık tahamülüm kalmadı bu hayata zorla yaşıyorum. off şoklama falanmı yaptırsak yada hafıza kaybettirecek birşeyler olsa psikolojik tedavinin hiçbir faydası olmadı

zaten öyleleri iyisini ararken en kötüsüne denk gelir layıkını bulmuş işte çirkin sevgilisiyle ömür boyu yaşasın gerçi insan çirkin şansı olsun diye boşa dememişler.

sevgili demek yerinde olur mu ki bilmiyorum ama gereksiz yere üzüldüm yeterince. paşalar gibi değilim ama keyfime bakıyorum.. hayatta başarılar ona..

zaten öyleleri iyisini ararken en kötüsüne denk gelir layıkını bulmuş işte çirkin sevgilisiyle ömür boyu yaşasın gerçi insan çirkin şansı olsun diye boşa dememişler.

doğru söylüyosun canım valla Allah herkese çirkin şansı versin :))

Çok şükür paşalar gibiyim. Umurumda değil artık.

Eveeett 9 aydan sonra ben de paşalar gibiyim keyfime bakarım gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…