Başlık gözüme takıldı tepede, son mesajlarınızı okudum...
Sevdiğini değil de sevdiğinin ilgisini, sevilmenin güzelliğini özlediğini anlayanlar atlatmış... Bunu doğru tahlil eden bir başkasıyla aynı güzellikleri yaşaabileceğini idrak eder...
Alışkanlığının yarattığı boşluğu (her gün aranma, sorma, ilgi görme) sevgilisini özlemek sananlar atlatamamış...
Eğer hala seviliyor olsaydınız (sevmek yetmez, paranız olmadığı halde pahalı ürünleri talep etmek gibidir bu, karşı tarafta krediniz yoksa onun sevgisini severek kazanamazsınız) yanınızda olurdu o insanlar... Daha doğrusu beraber olmanız gerekseydi zaten ayrılmazdınız... Bununla ilgli benim de bir anım var şimdi hatırlıyorum da gülesim geliyor...
Ruh eşim olduğuna inandığım biri vardı vaktiyle, ben aksini düşündüğümde beni inandırırdı aramızdaki bağa... Aynı gece aynı rüyaları gördük kaç kez, aynı anda aynı sözler çıktı ağzımızdan, ilahi bir tesadüf sanıyorduk yaşadıklarımızı... Ne vakit -aramızda en ufak sorun yokken- geleceğe yönelik "Hayırlısı değilse tüm bağlarımız kopsun!" diye dua etsem konuşmadan anlaşan biz gidiyor iki düşman geliyordu sanki... Onu çok sevmeme rağmen "bu ilahi" mesajı esas aldım sonunda... Çok iyi anlaşmamıza, somut bir sebep olmamasına rağmen bitirdik her şeyi... Şu dakika arasam yine beni benden iyi anlayacağını biliyorum ama herkesten ve her şeyden çok "O"na güveniyorum... Birlikte olmamız gerekseydi uygun şartları yaratırdı ve beraber olurduk... Ne demiş şair, "Olmuyorsa zorlamayacaksın"... Üç günlük dünyada kendimizi bir ilişki için paralamak en üstün varlık olarak yaratılışımızı hafife almak gibi geliyor bana... Yıllanmış ilişkilerini geride bırakıp farklı kıtalardan, dünyanın öbür ucundan birbirini bulan insanların bir araya gelebilmesi her şeyi ortaya koyuyor aslında... Kalbimizi temiz tutalım, iyi davranalım, iyi olalım; iyisi bulsun bizi... Kısmetten öte köy yok... Mücadele etmek için dgönül meselelerinden daha kutsal kulvarlar var...
banada yardım edin nasıl unutucam konusundabende aklıma gelmesin istiyorum bi dönem geliyo iyi hissediyorum bi dönem geliyo kötüyüm şuan öyleyim güçsüzüm ve dünden beri hep aklımda 1 haftadır telefonum kapalıydı dün gene açtım arasın istiyorum galiba ama aklıma gelmesin ve güçlü olayımda istiyorum
ben de böyleyim ve çok sıkıldım bu halimden artık uff:2:
aminnnnbende yavaş yavaş durumu kabulleniyorum galiba zor olsada her ne kadar nişan fotolarını görüp içim yansada artık bundan sonra o olmayacak umarım herkes içinde herşey güzel olur kıymet bilenler çıkar karşımıza
aminnnn
Sıkıldıysanız bu gece kadir gecesi bi dua okuyun bi namaz kılın bak bişeciğiniz kalmaz psikolojiniz rahatlar denemesi bedava
ben de böyleyim ve çok sıkıldım bu halimden artık uff:2:
Ben unuttum artık, umrumda bile değil... Hele şuanki çıktığı kızı gördükten sonra iyicene coştum :)) Kız o kadar çirkin ki anlatamam, ama eğer benden güzel olsaydı hiç kaldıramazdım, sinir krizi geçirirdim herhalde :) neyseki o konuda rahatım, kimlere kalmış beyfendiiii, yazıkkkkk zavallım benimmm :)
He bu arada bu defteri kapatmadan önce ona son birşey yapmak istiyorum... İnşallah Allahım bana yapmayı nasip eder..
Şuan tek dileğim,
İnşallah ben ondan önce evlenirim.. Nikah davetiyemi ailesine yollucam.. Çünkü bizim ailelerimiz tanışıyor... Görsün bakalım davetiyemi :)) Ama o benden önce evlenirse, fena koyarHemde onun davetiyesini onlarda bize yollayacak... O anı yaşamak istemiyorum.. Onun yaşamasını istiyorum..!
zaten öyleleri iyisini ararken en kötüsüne denk gelir layıkını bulmuş işte çirkin sevgilisiyle ömür boyu yaşasın gerçi insan çirkin şansı olsun diye boşa dememişler.
Çok şükür paşalar gibiyim. Umurumda değil artık.
AA eski şafakdaşım :) demek sende ayrıldınvalla bende çok şükür paşalar gibiyim
Şafakdaşımmm :13:Evet bizde ayrıldık baya oldu hemde.. Çok şükür paşalar gibiyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?