Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 ayı geçti.Paşalar gibiyim tam diyemem.Ama aklımda ve umrumda da değil.
Gördüğüm zaman biraz tuhaf oluyorum ama bana yaşattıkları aklıma geliyor o yüzden.
Yoksa bir tarafı umrumda değil

Bennnnnnnnnn! 1 hafta bile olmadi ayrilali ama inaninki oyle bi rahatimki, ustumden buyuk bi yuk ucup gitti sanki. Annemede soyledikten sonra, dahada hafifledim kilolu olmama ragmen

1,5 yil icerisinde birsuru ayriliklar yasadik, belki o yuzden pek koymuyor yani... Hayatima kaldigim yerden devam :)

kızlar bende katıldım aranıza
çok fena aşık oldum ama olmadı(
unutmak çok zor aklıma gelince farketmeden gözümden yaş akıyor içim kötü oluyor çok zor bu süreci atlatmak

Şu sıralar 7 ay oldu tamamen biteli... ayrıldıktan 2 ay sonra Amerikalı bi kızla beraber olmaya başladığını öğrendim, bunu duyup başkasını seviyo tam atlattım derken Nisan gibi bi yerlerde karşılaştık yanında kız arkadaşı da vardı öpüşürlerken gördüm o da beni gördü... Amerikalı sarışın, yeşil gözlü bi kız arkadaşı varken facebookunda Zülfü Livaneli'den "kara gözlerine hayran olduğum memleket kokulu yarim" diye şarkı paylaştı... ben dağıldım... 3 ay kendime gelemedim... ama baktım bu adam benden geçmiş...

yeni sevgilisini gerçekten sevdiğinden hiiç emin değilim ama sevmiyosa bile benden geçti, o kızdan geçmedi yaşanan o kadar olaya rağmen ayrılmadı 5 aydır beraberler...

Ben de yeni ufuklara yelken açtım 4-5 gündür yeni biri var hayatımda onunla tanışmasam heralde daha da unutamazdım ama şimdi paşalar gibiyimm! =)

keşke aşık olma ihtiyacı olmasaydı hiç... ne bu ya... herkese eziyet... insan hayatım renklensin değişsin anlamlansın diye aşık olmak istiyor... sonra aşık olunca da eski hayatını özler oluyor... çünkü eski monoton günlerini özletecek şeyleryaşıyor... zamanla da unutuyor gidiyor herkes birbirini... neyi ne için yaşıyoruz anlayamıyorum...

çok etkilendim ben bundann yaa darısı başımaa artık

1 yil olacak biteli arada aglama krizlerim tutsada yeni yeni tutunuyorum hayata ve zor olsada artik yeniden sevmek zorunda oldugumu biliyorum...tekrar birine güvenip yeniden sevmek o kadar zor geliyorki ama artik alistim yokluguna yasatigi o acilara inat yeniden tutunmaya calisiyorum hayata ve uykuya dalmadan her gece onu bir kez daha öldürüyorum icimde

Bende bu topic de olmak istiyorum. Bıktım bundan yaaa :95: :95: :95:
cok bunaldım ona hic güvenim yok, herseyi benden bekliyor..
Sürekli üzüyo yaa yeter yeterrrr ! :95: :95:
Rahat olmak istiyorum kimseye karsi bi sorumluluğum olmasınn istiyorum ! Hesap ver ver nereye kadar yaa :95: çok bunaldım cok sıkıldııım hersey o kadar monoton kiiiiiiiii :84::84::84:

''Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz'' William Shakespeare :103:

kesinlikle inancımı isteğimi kaybettim hepsinin köküne kibrit suyu

ben erkek omuzu olmadan da mutluyum..

ne denli doğru söylendiği tartışılır ya hiç sevmemiştir yada yalan söyleyerek halı altı yapar hüznünü

genelde yeni biriyle tanışmak mı unutturuyor kızlar ne dersiniz?

genelde yeni biriyle tanışmak mı unutturuyor kızlar ne dersiniz?

Bana onu unutturan tek şey zaman oldu. Nasıl bitti, nasıl artık ben bu kadar iyi oldum bilmiyorum. Aniden farkettim onu hiç düşünmediğimi, artık hiçbir şey hissetmediğimi vs. 2 yıl oldu ayrılalı ve hiç görüşmeyeli. Umrumda değil uzun süredir. Şükürler olsun. :97::97:

bende bitirdiğimi sanıyordum ama taki nişanını görene kadar napalım nasip

e tabiki eskisi gibi acıtmıyor başkasıyla oldugunu bilmek beni delirtsede beddua etsemde (ki eskiden hiç etmezdim yaptıkları beni bu hale getirdi) geçecek inanıyorum.daha öncede geçmişti ben ona değil aşık olma duygusuna aşığım galiba sadece yaptıkları gururuma dokunduğu için sinir oluyorum beter olsun istiyorum.nasıl bir yara kabuk tutuyorsa ara ara kabugu kaldırdıgında kanıyorsa sızlıyorsa olacak o kadar.Zamanla kabuk tamamen düşecek en derin yara olsa bile çok küçük bir iz bırakır onada deneyim der geçerim elbet :) ama o beter olsun

banada yardım edin nasıl unutucam konusunda bende aklıma gelmesin istiyorum bi dönem geliyo iyi hissediyorum bi dönem geliyo kötüyüm şuan öyleyim güçsüzüm ve dünden beri hep aklımda 1 haftadır telefonum kapalıydı dün gene açtım arasın istiyorum galiba ama aklıma gelmesin ve güçlü olayımda istiyorum

bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…